עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by RGB64,

שלום, כמה פעמים ביום במשך כמה חודשים, עכבר אופטי חוטי Genius מסוג PowerScroll Eye PS/2 מפסיק להגיב. הסמן לא זז וגם הכפתורים לא משפיעים. האור עדיין דולק. ניתוק וחיבור הכבל מחדש לא פותר את הבעיה, אלא רק הפעלה מחדש של המחשב או כניסה למצב Standby (היציאה ממנו רק ע"י לחיצה על אחד ממקשי המקלדת, אח"כ העכבר פועל כרגיל). בד"כ הבעיה מופיעה בעת הזזת העכבר, כלומר מיד לאחר שהוא מגיב הוא נתקע. לא זוכר מקרים שניסיתי להתחיל להזיז את העכבר והוא לא הגיב מלכתחילה. גם אחרי שהורדתי דרייבר לדגם הזה הבעיה המשיכה ומחקתי אותו. עם או בלי קשר, לעתים יותר רחוקות הסמן זז ממקום למקום על פני כל המסך, אולי עשרות מקומות בשניה אחת של הזזת העכבר, והמחשב מגיב כאילו גם נלחצים כפתורי העכבר, למרות שאני רק מזיז…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה. אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי. שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) . נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום, לדוד שלי יש בעיה, משחקים מאוד פשוטים ולא כבדים של ילדים זוחלים מאוד (עושה רושם ש ה FPS נמוך). יש לו מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ, חצי גיגה זכרון, כרטיס מסך GEFORCE FX5200. אני מדבר על משחקים כמו Teenage Mutant Ninja Turtles (צבי הנינגה) או אפילו איזה משחק מרוץ נהיגה ששוקל 70 מגה. בדקתי ובזמן הרצת המשחקים יצאתי לוידווס וראיתי שנשאר עוד איזה 70 מגה זיכרון פנוי בזמן הפעלת המשחק. בהארד דיסק שלו לא חסר מקום. לפי דעתי הבעיה היא הכרטיס מסך אבל נראה לי מוזר שמשחקים כל כך ישנים הוא לא מריץ כמו שצריך. עדכנתי דריורים. דירקט איקס לא עדכנתי הפעם, אבל נראה לי שיש לו 9.0B. מה אתם חושבים שהבעיה? ומה צריך לשדרג על מנת לפתור אותה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by strifer,

שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by Splashy,

קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by ran.inc,

היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  9. יש לי בעיה מתמשכת שהשעון במחשב מתאפס ל- 00:00 ולתאריך ל- 1.1.2004 אחרי כיבוי המשחב והדלקה למחרת. הרצתי תוכנית אנט יוירוס שמצא משהו והצליחה לנקותו, אבל למחרת שוב הבעיה חזרה. האם זאת יכולה להיות סוללה או וירוס? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by FatallChill,

יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\

11. Started by kobi3211,

שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by newyork3,

שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by alex15,

יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  14. המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  15. מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו, ואני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעודי. אתחיל במפרט הבסיסי מעבד AMD Dual Core 5600+ לוח אם Asus m2a-vm HDMI זיכרון OCZ DDR2 800Mhz שני סטיקים כל אחד בגודל 1GB. ספק OCZ StealthXStream 600W. אני משתמש בכרטיס מסך של לוח האם (Ati xPress 1250) אלה הפרטים הרלוונטיים, אם צריך עוד, אמסור. הבעיה היא כזאת. איך שהרכבתי את המחשב, הוא התחיל לעשות בעיות. הוא לא תמיד עלה, (הBIOS לא התעורר ולא הגיעה תמונה למסך) לאחר ניסיונות רבים, הוא החל להתעורר כשהעברתי את הזכרונות מSLOT12 לSLOT34. חשבתי שאולי יש בעיה בכניסות 3,4 של הזיכרון ואמרתי לעצמי שאבדוק אחרי שאתקין חלונות. אבל, חלונות לא הסכים לעלות כל הזמן מסך כחול לפני שהמערכת עולה. חשד…

17. Started by noamm,

לא יודע במה טעיתי הHD פורמט בתור NTFS הותקן XP הגודל אמור להיות 320GB ומזוהה נכון בביוס אבל בXP הוא מראה רק 127GB המון תודה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by asaf556,

האם 67 מעלות לכרטיס מסך אחרי גלישה באינטרנט זה מסוכן יכול לגרום נזק או לא נורא ואם נורא מה עושים הכרטיס מסך הוא 7300 gs

19. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש

20. יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send" כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום. איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52…

21. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  22. חדשים של REALTEK ניסיתי את כל האפשריות בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANGER שיניתי בביוס ל AC97 ללא הועיל וכן המיקרופון תקין ופועל היטב במחשב השני תודה רבה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  23. היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by yaron@,

שלום , לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה. טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות. המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor. במחשב לא נעשה האצת חומרה. למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד. 1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב. 2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד. תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.