עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sango,

שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו: האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי? באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי? בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה? תודה מראש מר. מישהו

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nir_varon,

היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ScreameR,

לא זכור לי שהתקנתי משהו חדש, הן בפן החומרתי והן בפן התוכנתי. וכשאני לוחץ על Check for updates תודה מראש על העזרה, גם מי שרק נכנס ומנסה ולא מגיב

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  7. אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  9. שלום. התחילו להיות לי תקיעות במערכת ההפעלה בדברים כלליים, ולפעמים מסכים כחולים. ה Chkdsk מצא בעיות כבר מספר פעמים. 1. איך אני בודק איזה הארד-דיסק הוא הבעייתי? (האם זה חייב להיות זה שעליו מאוחסן הWindows?) (יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ) 2. האם יש אפשרות לעבור להארדיסק חדש ולהעביר את הכל כמו שהוא (במידה והפגום הוא ההארדיסק של מערכת ההפעלה באמת) ללא פירמוט? פשוט לעשות העתקה מלאה כולל מערכת ההפעלה להארדיסק החדש? (מדובר על Windows 7). חשוב לציין שאין לי גיבויים לשום דבר ואם אני מאבד את המידע במחשב הזה אני מתאבד (אי אפשר לגבות הארדיסק של 1TB =.= צריך עוד אחד בגודל הזה, ואין לי.) תודה לעוזרים! =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by danuskun,

היי.. אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט. מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר. לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה. לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהת…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by zilbermm,

היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

16. Started by Pini08,

שלום! יש לי לוח P965 - neo של MSI. יש לי בעיה של חיבור של 2 הארדיסקים SATA. ככה: יש בלוח הזה בקר JMICRON שממש מסבך לי את החיים,, הכל עבד כרגיל עם חיבור של שניהם עד שפירמטתי את המחשב, ברגע שאני מחבר את 2 הארדיסקים ללוח המחשב נתקע לי בפוסט על 'Detecting IDE drivers', כאשר אני מחבר אחד שבו שוכנת מערכת ההפעלה הוא מפעיל אותו כרגיל ונותן בוט. איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? שיזהה לי את 2 הארדיסקים בקלות. ??? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by maor24,

תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by coben,

נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bomsa400,

הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by ohad007,

אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.