תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוור הספק כח הישן במחשב הרעיש לכן החלפתי אותו בספק חדש. מאז המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים והמחשב מצפצף ציפצוף אחד ארוך ושתיים קצרים המסך לא נדלק למרות שהחלפתי מסך, כבל מסך אחר וכמובן פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את הסלוטים ניקיתי את המעבד והמאווררים והוצאתי זיכרונות ובדקתי. הבעיה ממשיכה... נ.ב: גם כשהחזרתי את הספק הישן שכן עבד, המסך לא נדלק. האם ריסט לביוס יעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברשותי כונן קשיח חיצוני שנפל לרצפה בטעות, אז בעקבות הנפילה שלו הוא לא עובד כמו שצריך. אז החלטתי לפרק את הכונן חיצוני ולהוציא ממנו את כונן קשיח פנימי ולחבר אותו בחיבור רגיל למחשב, ועדיין אותה בעיה. הכונן אינו מגיב ויש בו תקלה בחיבור וניתוק כל פעם. השאלה שלי האם יש דרך שאוכל לגשת למידע שנמצא על הכונן ולשחזר אותו באופן ידני? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. יש ברשותי כרטיס קול אונבורד ורמקולים (יחסית פשוטים) של לוג'יטק. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק של הלוח ואחרי שהגדרתי 5.1 בהגדרות סאונד בלוח הבקרה אני עדיין לא מקבל סאונד מהרמקולים האחוריים ולפעמים גם מהסנטר. ניסיתי גם להוריד דרייברים יותר מעודכנים מהאתר של רילטק והבעיה עדיין לא הסתדרה. הלוח אם שברשותי הוא Asus p8p67-m B3 והכרטיס קול שעליו לדעתי-Realtek HD Audio מערכת הפעלה Win7 64 Bit זקוק נואשות לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושש שהמעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה מאד במאמץ (רק בהמרת קבצים),האם אני טועה? מדובר ב I5 2400 . צירפתי תמונה של הטמפרטורות.ולפי מה הולכים לפי הליבות או המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-