תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי קורס כל שניה אני משחק סוניק במחשב והוא מתלעף ומתכבה בEVERST הוא מגיע ל80 CPU ונכבה עכשיו לני שבועיים ניקתי מאוור 1 ואין בו טיפת אבק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה דאי נפוצה שאני משחק במשחקים וכו'.. או סתם לא נוגע במחשב (ליפעמים) אז המחשב פשוט נתקע לי פריז כלום לא עובד זה כבר דאי הרבה זמן : pissed:היום הוא כבר עשה לי RR למחשב פעם ראשונה ! ----------------------------------------------------------- המפרט : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH Leadtek Geforce 7.3GT 256MB 128BIT x16 pci E DRAM Slot #1 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ------------------------------------------------------------ טמפ: Cpu 46 GPU 40 WDC 32 Cooling FAN 2.2 CPU core 1.3 ------------------------------------------------------------- טמפ בשעת מאמץ של …
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך רושם לי siving power moda משהו כזה מזה אומר ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב שלי קופא לאחר גלישה קצרה באינטרנט או מס' דקות של עבודה. חשוב לציין שלפני זה המעבד והכרטיס מסך היו מגעים ל 100 מעלות צלזיוס במשך המון זמן עד שהחלפתי קירור למעבד . שמתי לו 4 צלעות קירור. חשוב לדעת שלפני היה לי משולשי אזהרה צהובים שהכרטיס מסך מבצע התוששות ופשוט נתקע. רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך ועליי להחליף אותו? חשוב לציין גם שיש לי מסך כחול של הווינדוס 10 וגם הוא אינו עולה כהלכה יש בעיית אתחול. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה הזאת. חשוב לציין שהמחשב נמצא במצב בטוח הוא לא נתקע כלל!
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב: שאני מנסה להדליק אותו הוא עולה משמיע רעש חזק ואז הוא עושה ציפצוף ארוך ונכבה.. ואז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם וכשהוא מצליח לעלות הוא עושה ציפצופים כמו של אמבולנס.. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-