עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eidoil32,

שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.

2. Started by KoBaYaShY,

שלום לכולם חיברתי SSD למחשב והוא לא זיהה אותו קראתי שצריך לשנות בביוס ל AHCI שיניתי והמחשב קורס בBOOT של WIN7 המפרט שלי בפרופיל. דחוף רוצה לשחק COD:BO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. זה מה שמצאתי לגבי SYNAPTICS : והבעיה שלי היא שבכל הקשה העמוד רץ למטה ומיד לאחר התיקון שלי שוב חוזרת התופעה ומהירות הסמן רץ למקסימום ,כמו סרטון המצורף. אין לי שליטה על הגדרות מהירות הסמן אודה לעזרה.

5. שלום, אין במחשב קול וגם לא ניתן להפעיל קבצי מדיה. גם סרטונים ביוטיוב ופלאש לא עובדים. כשאני מעביר את הסמן על הלוגו של השמע כתוב לי "שירות שמע לא עובד": http://icecream.me/5564cd06944f8e96c54a7f60b91158b5 מה אפשר לעשות? בדקתי את הדרייברים והכל בסדר גמור: http://icecream.me/f39e70e0ba90d55d17042eacdd275fec תודה מראש

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. Started by M@or,

שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Immaculate,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

9. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה

10. Started by yirmi,

זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!

12. טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  13. הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by יייי,

כבר במשך שבוע אני מנסה לפתוח אימייל-אוטלוק, של מייקרוסופט,וכן סקייפ ואין שום אפשרות זה נצרך לי במידי! מישהו יודע על תקלה במייקרוספט? איך ניתן להגיע למענה אנושי או כל עזרה אחרת מאד אשמח לעזרה..תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שאלה האם מערכת הפעלה וינדוס 10 המותקנת בלוח אם אינטל g31/33 זכרון ram בלוח ddr2 האם תמשיך לעבוד בלוח אם סידרה יותר מתקדמת עם זכרונות ddr3

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Rango,

מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by niron,

שלום לכולם. התקנתי win7 על AGILITY 3 SSD (לפני ההתקנה שיניתי בביוס לAHCI mode והתקנתי Intel AHCI controller preinstall driver ). אחרי שההתקנה הסתיימה, בregedit שיניתי את הערך של msahci -> start ל-"0" (היה מוגדר כ-3 לפני כן). ביטלתי prefetch ו-superfetch. ביטלתי defrag ו-drive indexing על כונן :c (כונן הSSD) התקנתי את כל הדרייברים העדכניים של הלוח ושל הבקרים. Intel RST version:10.6.0.1002 Intel® ICH10R SATA AHCI Contoller driver 10.6.0.1002 ועדיין במסך השני של הpost אני רואה ה"AHCI BIOS not installed" איך אפשר לסדר את זה? מידע על המערכת שלי: Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) 1366 socket BIOS: F7 CPU: I7 975 Extreme RAM: 12 GB G.Skill Ripjaws 1600Mhz CL 8-8-8-…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by whoc,

הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה... יש לי: לוח אם - ASUS A7M266. מעבד - AMD TB 1200 266FSB. מערכת הפעלה - Windows XP. וכו'... ( לא משנה ) כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002. מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכן על מנת להשיג ביצועים טובים יותר... מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006 ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים. הבעיות הן כדילהלן : * לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall ) * נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ). * לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית. * סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ). * ו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.