תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב לא עולה לי פירמוט גם לא עוזר הוא רושם לי Not opting seystm found תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
המחשב השני שלי לא עולה הוא רושם Disk Boot faluire Insert System Disk And Prees Enter עכשיו י שלי במחשב תמונות שאני לא יכול לשחזר תעשו טוב תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-