עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by ofirn2,

אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by HeDesXs,

הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by asmon,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by eran898,

שלום. קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק.. אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה.. קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי.... החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט.. ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. Started by oozy,

יש לי בעיה מוזרה במחשב.מתי שאני מתקין דריבר למחשב המסך מתכבה לי.ואם אני מחזיר את הדריבר הרגיל של הדיסק המסך פועל לי.השאלה שלי למה המסך מתכבה לי ואם אפשר לעשות משהו בקשר לזה.הלכתי לתכנעי 2 פעמיים והוא לא הצליח לתקן לי את הבעיה ולא ניסתי להפעיל את המחשב אם מסך אחר המפרט שלי הוא כרטיס מסך ASUS EAX1900XT 512 MB מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz זיכרון 1.00 GB של RAM ספק כוח HX520W בקשר לווינדוס החלפתי וזהי לא הבעיה מבקש עזרה מהירה

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by roih3,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by Vaz,

קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  13. שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by Net,

היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי : Detecting IDE Drivers... וככה נשאר כל הזמן.. שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת : Entering Setu…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Alonleibo,

לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by joni223,

יש לי בעיה עם המחשב,יש לו כבר בעיה עם הסאונד אבל סדרתי את זה עם כרטיס קול חיצוני. משום מה הוא לא מקבל שום כרטיס מסך הוא פשות מאתחל את עצמו לפני הכניסה לוינדוס.הספק תקין,והמערכת פורמטה.ניסיתי אפילו לשים עליו כרטיס מסך חלש ביותר לא לוקח כלום חשמל 7300LE וגם 7300GT. עדיין אותה בעיה.רק שמחברים אותו לכרטיס מסך המובנה שלו הכל תקין והמסך עולה ועובד. המערכת היא: Q6600 intel dg31pr 2X2GB 2X250GB PSU EZCOOL PS1000 500W CD-ROM אני ניסיתי כבר הכל,צריך אזרה בדחיפות. תודה לכולם מראש.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by shaks,

התעסקתי עם האוברקלוק במחשב שלי (יש לי לוח אם GIGAGYTE K8M800M) ואז מהייתה לי בעיה מוזרה בזמן התחלת המערכת אז איפסתי את הביוס בכך שהוצאתי את הסוללה שלו לכמה שניות ועכשיו שמפעילים את המחשב שמגיעים למצב של בחירת מערכת ההפעלה(יש לי שניים XP PR וXP HOME) אז כל פעם שלוחצים כדי לבחור למערכת אזזה עושה ריסט וככה זו מעיין לולאה אינסופית וניסיתי כמה פעמים לשנות את ההגדרות וגם לאפס אותם ושום דבר לא עבד בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם! לא ידעתי היכן לכתוב הודעה זאת אז אני כותב כאן הסיפור שלי ארוך אבל אני אקצר, בזמן המלחמה אני הייתי אצל אחותי ברמת-גן וגיליתי דרך האתר של Symantec שיש לה וירוסים והמחשב שלה הוא של העבודה,מותקן אצלו נורטון שנת, (לא ידוע) חחחח.... אבל ישן מאוד אני רשמתי בעבר הודעה דומה לזו אבל לא עזרו לי וחשבתי אולי עכשיו יעזרו לי אסור לי להתקין שום תוכנה במחשב אז חשבתי אולי מישהוא מכם מכיר אתר או משהוא (בלי התקנה) בתודה רבה מראששששש

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. עזרה דחופה ביותר, אני כותב כעת כי ניכנסתי למצב של Safe Mod , המחשב עולה וכשהוינדוס עולה המסך כאילו מתכבה ולא רואים כלום. רק שאני במצב בטוח אפשר להיכנס, אני משוכנע שהבעיה זה כי אתמול שיניתי את קצב הריענון של המסך מ-75MH ל-85MH, אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך ומאז זה נידפק. מה עושים?? איך אפשר לשנות חזרה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. היום קניתי מחשב חדש עכשיו קניתי הארדיסק חדש והכל טוב ויפה את 2 הישנים שלי העברתי למחשב אחר מתוך 2 ההארדיסקים הינשים שלי פירמטתי רק 1 © ואילו את (g) לא פירמטתי התקנתי את המערכת הפעלה, הכל טוב ויפה עד שבדקתי מה עם כונן G הישן שלית בדקתי והוא לא זיהה אז עשיתי להארדיסק פארטישן ללא פורמט ועדיין הוא לא מזהה ומבקש פורמט ואני ממש חייב את החומר על הכונן הזה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.