עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pirate,

לפטופ acer aspire 5820, win7 64bit. 4GB RAM, INTEL GMA HD, CORE I3 לפני חודש ה-HDD של הלפטופ הוחלף לאחד חדש, הותקנה מערכת הפעלה חדשה ומשחה טרמיט נמרחה על גב המעבד. אני בספק אם זה מה שגרם למחשב את הבעיה. בכל מקרה, המחשב עבד לאחר הטיפול שלי. היום, המחשב התחיל לעשות בעיות. המחשב נדלק לזמן קצר מאוד, כ-5 שניות ונכבה. אין אות על המסך, אין סאונד, הנורות על המקשים והנוריות מצב דולקות ברגע שהמחשב נדלק וכבאות ברגע שהוא נכבה. המחשב חוזר על הפעולה בלופים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. הסבר: יש לי שני משרדים רחוקים אחד מהשני. אני מעוניין לעבוד על מחשב במשרד א' ולהדפיס משם למדפסת רשת במשרד ב'. האם יש דרך להגדיר את המדפסת/ראוטר כך שיתאפשר הדבר? תודה מראש עריכה: אני חושב שזה חשוב לציין שיש לי IP קבוע מספקית האינטרנט בשני המשרדים.

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by jaxx,

ברשותי מחשב ישנן משנת 2007, אני מתחזק אותו באופן שוטף והוא מתפקד מצוין, אך אתמול כרגע דבר שונה.עשיתי לו ניקוי יסודי עם לחץ אוויר ושואב אבק, ופירקצי את המאוורר המחובר למעבד להוציא את האבק משם).בנוסף חיברתי כרטיס מסף חדש (חדש בשנתיים מהמקורי שהיה עליו).לאחר מכן הדלקתי את המחשב, היה קול מוזר במאוורר, כאילו מישהו נותן גז ברכב כאשר הוא לא נדלק. הגעתי ל boot אך לאחר כמה שניות הוא פשוט נכבה.בניסיון השני והלאה הוא נדלק לשנייה או שתיים ופשוט נכבה. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הקודם והמחשב התנהג בדיוק אותו דבר, כאילו הוא נותן גז בניוטרל ולא מצליח להידלק, הוא רק מגיע ל boot ומציג שגיאה: oc fail settings. אשמח לכל עצה, אני בטוח שאפשר להציל אותו. תודה

• 88 תגובות
    • 37.5k צפיות
  5. Started by itISlupus,

יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום, אחרי אתחול הדפדפן עולה לכתובת www.homedir.bat. 1. בדקתי בmsconfig, startup, registry - לא מצאתי שום דבר... 2. לא קשור לדפדפן, הדף עולה עם כל מי שמוגדר כברירת מחדל... 3. לא נראה שהתקנתי משהו מיוחד בימים האחרונים, רק עדכון של java שגם אותו כבר הסרתי ולא עזר. 4. היתה לי את הבעיה גם לפני חודש, אחרי שהתייאשתי ולא מצאתי כלום בגוגל, יצרתי יוזר חדש במערכת והבעיה נפתרה זמנית. Win7 64 bit. יש לכם רעיון מה מעלה אותו?

8. Started by snaek212,

שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by ilanb0,

לוח אם GA-P35-DS3L ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - האם ניתן לבצע OC לשפר קצת הביצועים?

11. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להתקין אותה ללפטופ WIN8 של סמסונג ולצערי אני לא מצליח להדפיס אך כן מצליח לסרוק ולהשתמש בפקס. במקור השתמשתי במדפסת ללא התקנה, וההדפסה עבדה, אך לא הפקס ולא הסריקה. ניסיתי להתקין בעזרת התוכנה הרשמית של HP כדי לקבל את כל הפיצ'רים אבל מזה יצא שאני לא מליח להדפיס כרגע. הבעיה מאיך שהצלחתי לאבחן אותה היא שהמחשב מזהה רק את הפקס ולא את המדפסת עצמה, אך אין לי מושג כיצד לפתור אותה. דרך ה CONTROL PANEL אני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה שם את המדפסת בשם: HP OFFICEJECT 6500 E709n Series אבל, כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל את השגיאה הבאה: בעוד שאם אני מנסה להיכנס ל HP OFFICEJECT 6500 E709n Series FAX אז אני מצליח להיכנס ב…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by קובי_חזק,

טוב אז כנראה שממחשב חדש אני כבר לא יהנה , כל יום תקלה אחרת.... בכל מקרה , הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות , והמסך נתקע במשחק... הרצתי את התוכנה MSI Kombustor והבנתי שזה לא רק במחשב , כנראה שזאת בעיה בכרטיס מסך הגיע שוב ל60 מעלות ונתקע המחשב... מה יכול להיות הבעיה?

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 476 צפיות
  15. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. לפני כמה חודשים התקלה התחילה כאשר מדליקים את המחשב המסך כבוי ורק אור אחד דלוק אבל מה שמפתיע זה שהמאוורר מאחורה (מצורפת תמונה) פועל אבל המחשב לא נדלק ולא מגיב מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  17. Started by Elad276,

לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב חדש, ומאז ה FPS כמעט בכל משחק נמוך ביחס ליכולת של המחשב. כרטיס מסך: GeForce GTX 660. מעבד: Intel Core i5 אשמח אם תאמרו לי איפה הבעיה הבעיה נמצאת ואיך לפתור אותה... תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  19. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by orior666,

שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by disturbeder,

יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .

• 7 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים