עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by er0101,

שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  3. בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם) צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by urich,

שלום הנה חזרתי קצת לפורום כי יש לי בעייה. חבר שלי מאנגליה הביא לי את המחשב הנייד הישן שלו של חברה ג'נרית advent 5481 מחשב בקושי היה בשימוש וזה כי המסך נשבר והמחשב לא היה שמיש בקיצור החלפתי מסך עלה לי 1000 שקל הבעייה היא שהמחשב הוא עם מערכת הפעלה win me :-[ :-[ :-[ ובאנגלית :-\ מה שמפריע לאחי הקטן המחשב פשוט ישב לו חודש כי לא היה לי כוח לסדר אותו בקיצור אני שוקל לפרמט אפילו שלא חייב ולהתקין מערכת הפעלה חדשה יש לי שתי בעיות 1.אם אני מפרמט הדרייברים יכולים להיות בעייה לא ??? 2.איזה מערכת הפעלה כדי הנה תראו את המפרט http://www.pcservicecall.co.uk/layout.asp?ID={4093E2D7-DB66-440E-BEC2-175485C357BF}&CatID={C530A78F-C117-405A-8E65-7480EE7810DF}

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסק אחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום. ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by soulz,

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by djyakini,

שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by JewBear,

היום בבוקר הלכתי למחשב וראיתי את ההודעה הזאת: http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח גבה מיד את הקבצים שלך כדי למנוע אובדן מידע ולאחר מכן פנה אל יצרן המחשב לקבוע אם עליך לתקן או להחליף את הדיסק. לחצתי על שאל אותי מאוחר יותר, ושום כעבור כמה דקות זה קפץ לי. יש איזושהי דרך או תוכנה לתיקון בעיה זו ? או שבאמת אני צריך להחליף את הדיסק הקשיח ? תמונה בעיה מצורפת. http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 15.7k צפיות
  13. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה? יש לי ווינדוס אקס פי בעברית

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by MasteRoi,

לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט... בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז... והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה... המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20... מערת הפעלה חלונות XP SP2 תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני כמה שבועות ביקשתי עזרה באשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 (לוח MSI MS-6147) והיום בדקתי את הרכיבים והכל עבד. המאורים עובדים , הספק עובד רק לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר 2 מסכים ואף אחד לא עבד, אני חושב שהבעיה היא בלוח (כ.מסך מובנה). אני לא יכול לחבר כרטיס אחר. האם קיימת דרך לחבר את המסך בדרכים אחרות? או שאין מה לעשות? כי לתקן את החיבור בלוח לא נראה לי כלכך משתלם, ולקנות כרטיס מתאים גם לא. יכול להיות גם שאני טועה והבעיה לא נובעת מהחיבור הנ'ל. מה עוד יכול לגרום לזה? (הזכרונות או רכיב אחר?) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by URSH,

ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם אני פה חדש באתר ויש שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן אשמח אם תעזרו. במחשב אם אני מפעיל מוזיקה ממקור אחד - נגיד יוטיוב - ואז מפעיל מקור אחד - נגיד איזה נגן, שני המקורות עולים אחד על השני ומקבלים בלאגן, שני שירים/מקורות קול שמופעלים בו זמנית. אבל בטלפון (אנדרואיד), אם אני שומע מוזיקה ממקור אחד ואז מחליף אז המקור הראשון נכבה. וככה כל פעם רק מקור אחד מופעל כל פעם. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום גם ל-PC להתנהג ככה? ולמשל, אם אפתח כמה חלונות של יוטיוב בו זמנית שרק אחד יעבוד. וכל השאר יושתקו. או אם אפעיל יוטיוב ונגן, השני שאפעיל יעבוד והראשון יושתק. תודה!

18. Started by שמואל יוסף חזין,

יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ofer2409,

יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by mrbig,

במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

23. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by shimon23,

קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....

• 8 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.