תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן כולם לחבר שלי קורס המחשב כל כמה דקות ולאחר ניתוח הקבצים, צוין שיש בעייה בקובץ הנ"ל. חיפשתי אפשרויות לתקן הבעייה, הבנתי שאפשר לנסות ולהתקין מחדש dx9.c ודרייברים של כ.מסך... יש לציין שהבעייה היא בויסטה .. יש דרייבר מומלץ שאפשר להתקין לכ.מסך לויסטה? כי לפני מה שהבנתי היציבות בדרייברים רחוקה מלהיות מושלמת תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לו בעיה כשהוא מתחבר לאינטרנט קופץ לו חלון DOS בשם C:\WINDOWS\system32\ipconfig ואז נתקעת לו שורת המשימות. הוא ניסה למחוק קבצי ריגול בעזרת AD AWARE SE וזה לא עזר. תודה לעוזרים. תעזרו לו זה דחוף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול במחשב שאני מדליק את המחשב .. אחרי איזה כמה דקות מופיע לי בעיית שגיאה של אל תשלח ותשלח.. ואז לאחר בהודעה הזאת אני לא יכול לשמוע כלום במחשב , כיאלו הכרטיס קול מנוטרל.. אם משהו יודע מזה ההודעת שגיאה הזאת בבקשה שיעזור ויגיד מה הסיבה לכך ואיך אפשר להפתר מהבעיה , פירמוט לא יעזור ניסיתי כבר פירמוט והבעיה אחרי חצי שעה חזרה.. זאת ההודעה: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitledbi7.gif
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים גם את הרילטק. ומאז אני שומע ציפצוף מעצבן כזה. ניסיתי לחבר את האוזניות ללוח אם בשביל לראות אם זה בעיה ברמקולים או בכבלים. אבל גם שם אני שומע ציפצוף מציק. החיבור בלוח אם יכול להיות נדפק ? או שיש דרך לסדר את זה? תודה מראש חגי. עריכה: עכשיו ניסתי לחבר את הרמקולים וגם את האוזניות לחיבור הקידמי במחשב וגם שם נשמע הצפצוץ המעצבן.(לכן זה נראה לי בעיה בהגדרה או משהו בסגנון).
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב אסוס קטן וחלש, אבל דגם חדש, ישנה רק בעיה אחת בתוכנה מסויימת של טקסטים, שבתפריטים הוא מראה לי שורות של קוים במקום אותיות, כל אות נהיית קו מצורף צילום מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-