תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן רשת מתוצרת Western Digital מדגם My Book World Edition (הדגם החדש עם התאורה הלבנה) והוא התקלקל לפתע: - הוא לא זמין יותר ברשת הביתית. הנתב לא מזהה אותו ולא מספק לו כתובת IP. - הוא לא מגיב ללחיצות על כפתור ה-POWER ועל כפתור ה-RESET. רק ניתוק פיזי מהחשמל מכבה אותו. - התאורה הלבנה מקדימה תקועה כך שרק השליש התחתון של הפס מואר באופן קבוע. - אני חושב שאני שומע את הדיסק מתחיל להסתובב כשהוא נדלק. האם מישהו יודע מה התקלקל? האם יש לי סיכוי לחלץ את המידע מהכונן? האם אפשר לחלץ את המידע מהכונן גם מבלי לפתוח את המארז? פתיחת המארז תביא לביטול האחריות ושאלה אחרונה - רכשתי את המוצר מאייבורי והשירות שלהם גרוע - הם לא יודעים לתקן, רק מציעים להחליף במוצר של יצרן אחר. …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי בחנות כרטיס מסך Nvidia Gforce Mx440 64MBשל חברת INNOVISION ויש כמה דברים שמטרידים אותי בקשר אליו. על המדבקה הלבנה שעליו רשום שהכרטיס הוא Gforce Mx440 AGPX8. אבל שהמחשב עולה רשום שהכרטיס FX5200 כמו כן הדריוורים של NVIDIA מזהים אותו כFX5200. האם זה הגיוני...? דבר שני, שהNVIEW במצב SINGLE רגיל כלומר מסך אחד, שאני רואה סרטים בכל תוכנת סרטים כגון bsplayer או mvplayer. אז הכתוביות עומדות על מצב שקוף כלומר כתוביות לבנות שרואים את הסרט מסביבם. כשאני מעביר למצב CLONE(שכפול) או כל מצב שמאפשר את שני המסכים(אנלוגי וטלוויזיה) אז הכתוביות של הסרטים רצות ויש פס שחור לאורך כל החלק שבו מוצגות הכתוביות שחוסם את הסרט(אין שקיפות). האם הכרטיס אמור להתנהג ככה (כלומר בדגמים MX440 או FX520…
-
-
מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תמיד שאני רוצה לעשות ריסט או לכבות את המחשב זה עושה לי מסך כחול בתוכנה BlueScreenView זה מראה לי את השגיאה הזאת A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe CRITICAL_OBJECT_TERMINATION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installe…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מגדירים שהאינטרנט יתחבר לאחר כל הפעלה מחדש של הוינדוס ? מצאתי לנכון פה לכתוב או שזה צריך במחשבים כללי -> תוכנה ? לא מצאתי מקום אחר... תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים לא נכנס לאתר שלהם ניסיתי בכתובת המלאה ובכתובת המקוצרת ולא נכנס!! מה לעשות?!!
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית LED. הממיר והמחשב מחוברים אליה בכבלי HDMI. לפני כמה זמן הטלוויזיה חזרה מתיקון, החליפו לי כרטיס ראשי. הטלוויזיה נלקחה לתיקון בגלל נזק ממכת ברק. עכשיו כשאני צופה בטלוויזיה בחיבור מהמחשב יש כל כמה דקות הבהובים, ריצודים כאלה, כאילו שהאות מהמחשב לא יציב. בחיבור מהממיר זה לא קורה, אז ניסיתי להשתמש בכבל של הממיר ולחבר אותו למחשב, וזה עוזר חלקית, יש פחות הבהובים, אבל הם לא נעלמו לגמרי. יכול להיות שכרטיס המסך אשם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מכנית מסוג Logitech G910 orion spark החלה בעיה מזמן שהמקש של ה "W" לא היה לוחץ אבל זה היה מאוד נדיר, ביומיים האחרונים המקש חצי עובד... זאת אומרת שאני לוחץ לא קורה כלום או לפעמים מקליד פעמיים. חשוב לציין שלא נשפך כלום על המקלדת והמקש עצמו לחיץ (לא נתקע או קשה ללחיצה) שמתי לב למשהו מוזר שרק שהפלסטיק עצמו שכתוב עליו "W" נמצא על המקש זה קורה יותר, וכאשר אני מסיר אותו זה קורה פחות. אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לפרסום הודעה זו, אך בכל אופן, המחשב לאחר פירמוט, לא מזהה , דיסק און קיי, מודם אלחוטי וכו', כשמכניסים את אחד מהדברים הנ"ל, מופיעה הודעה שצריך להתקין חומרה, אין לי שום דיסק עם החומרה הנדרשת, ואין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט על מנת שהמחשב ימצא את התוכנה ויתקין אותה באופן אוטומטי מכיוון שהוא לא מזהה את המודם האלחוטי. תודה מראש לכל המסייעים
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי זאת שאלה של מתחיל בתחום , ואני לא בטוח ב 100 אחוז שהיא מתאימה לפורום תמיכה טכנית , ואם טעיתי עמכם הסליחה. השאלה היא כאת, אני רוצה להרכיב לי מחשב לקולנוע ביתי , ולבחור בעצמי במארז מעוצב ולוח אם זול שיתאים לצרכי.. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך אפשר לדעת מראש אם כל היציאות והכניסות (של החשמל של הכרטיס קול המובנה , של ה USB וכו') מותאמות לחורים של המארז מאחורה... הרי הנתון היחיד הוא הגדול , האם החיבורים מאחורה מסודרים באופן סטנדרטי אצל כולם ? איך זה הולך ? מצטער אם זו שאלה מטומטת .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-