תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על תשומת לבכם לנושא. אני משחק הרבה במחשב ולא מזמן עשיתי שדרוג - כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ו2G זכרון (של קרוסיאר ב-2 סטוקים). התחלתי לשחק במשחק MU (משחק רשת- 3D) וכל פעם לאחר פרק זמן לא מוגדר התמונה נקפאת לי ואז המסך עובר לstand by . ניסיתי לעשות הכל ..הכל...הכל...המקשים לא עובדים... ואז אני נאלץ לעשות restart למחשב =[ . קרה לי פעם שעשיתי הרבה Ctl Alt Del ולחצתי על עוד כמה מקשים ואז הוא העלה לי את זה....(ראו תמונה מצורפת....) אני לא יודע מזה...קראתי על זה קצת...וראיתי שיש לי אופציה ל-Enable/Disable בקשר ל-VPU Recover ב-ATI Catalyst . ניסיתי בשתי האופציות (Enable/Disable) לשחק אבל זה שוב קרה. אני יודע שזה בעיה חומרית ולא של המשחק עצמו. אתם יכולים לכוון או…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר. יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17". למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך. ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32"). אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר. לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר. הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר. מאז אני עובד רק עם הכב…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אולי מישהו מכיר את התופעה,לאחר שהמחשב קר (מנוחת לילה) בהדלקה המאוורר מתחיל מעט להיסתובב ומפסיק מייד המחשב ממשיך לעבוד רגיל ואז אחרי כ ...20 30 שניות הוא מתחיל לעבוד ברציפות ללא בעייה לאחר בדיקות שונות ראיתי בביוס שזה קורה הטמפרטורה נימצאת מתחת ל 19 מעלות ורק אחרי שהיא עולה מעל 22 מעלות אז הוא מתחיל לעבוד כרגיל נאמר לי ממישהוא שזה בסדר וכל עוד הטמפרטורה יורדת מתחת ל 19 מעלות אז הוא יפסיק אני לא יודע אם זה נכון ? האם מישהוא מכיר את זה המעבד הוא 3.0 G אינטל 775 מאוורר מקורי לוח אסוס לא ידוע לי בדיוק איזה אני פשוט עוזר למישהו....
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עושה ריסטים לבד וגם נתקע עדכנתי את הביוס נראה לי שהצלחתי דרך האתר של IBM דרך תוכנה שלהם איך שהוא חשבתי שזה הסתדר כי בהתחלה לא היו ריסטים רק שנכנסתי לתוכנה EVEREST פתאום נהיו לי ריסטים שוב ואחרי זה המחשב המשיך להתקע עד שהצלחתי להכנס לתוכנה שוב מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט שוב וגילתי שם שגיאה שאנלא מבין ממה היא נובעת בדיוק... מה אמורה להיות הבעייה? הפעלתי תתוכנה CCP (אם אנלא טועה) בדיקת טמפרטורה והמצב היה יציב
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברס' עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלי יש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htm את עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXE זה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה. בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוק ועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושה הפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון... אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולה ואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה, ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה... אני מיואש ולא יודע מה לעשות... למישהו יש פיתרון בשבילי? בבקשה אנשים, מה לעשות?? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש כבן חודשיים, I7 4770 16 GIG RAM GTX 760 לפחות פעם ביום אין תמונה במסך והמאווררים פועלים בשיא העוצמה, ואין מה לעשות חוץ מריסאט. לא יודע מה לעשות ואיך לסדר את זה.... תודה מראש לעוזרים ולקוראים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-