תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים,רכשתי מחשב לא מזמן עם מפרט "חזק " אך הוספתי לו חלקים מהמחשב הקודם כמו הארדיסק,כרטיס מסך וספק כוח . היום כשאני בא לבחון את הביצועים של המחשב אני נתקל במחשב עצל , ניסיתי להריץ GTA IV והמשחק רץ בהילוך איטי כנ"ל משחקים בגרפיקה דומה. כל הדריברים עדכניים כנ"ל מערכת הפעלה , אשמח לעזרה בנושא מפרט טכני : מעבד AMD - שמונה לי בתדר 4GHZ זיכרונות 8GB בתדר 1600MHZ כרטיס מסך PALIT DDR2 9500GT 1GB מערכת הפעלה וינדוס ויסטה זהו בעיקרון,אשמח לדעת מדוע למרות המפרט החזק , משחקים כבדים כמו GTA IV , קריסיס וכו' הינם רצים עליו באיכות סבירה. אגב המשחקים רצים עליו יפה אך ורק על רזולוציה שערורייתית 680X460 ( אם אני לא טועה ) עריכה: מצאתי אתר באינטרנט שמשווה את המפרט שלי למפר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב קבל מכה כשהוא עבד ככל הנראה. וכרגע אני מקבל הודעה כזו כשאני מדליק אותו : Press <home> key to boot from Local Drive אחרי שניה הוא ממשיך ורושם לי : Searching for Boot Record from SCSI Not Found Boot Failure Insert BOOT diskette in A: Press and Key when ready עכשיו הקטע הוא כזה, נתקתי את הארדיסק והדלקתי וקבלתי את אותה ההודעה. משמע הארדיסק מת? אם כן, אשמח להמלצות להארדיסק זול 80-60GB ככה. ובנוסף איך אני יודע שלא הלכו להם עוד חלקים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי נייד של Dell Latitude E6420. I5 2540M 4GB RAM 500GB HD הוא היה מעולה ואני עדיין חושב שהוא טוב לדרישות שלי. יש לו כמה בעיות ואני מתלבט אם שווה להשקיע בו את הכסף של התיקונים (אני אתקן הכל בעצמי). יש לו רמקול אחד שלא עובד - עלות באיביי כ-120 ש"ח סוללה גמורה - יכול להתחבר רק לחשמל מטען גמור ולא עובד. אני רוצה להוסיפ לו SSD של 128GB - אשמח להמלצות מתאם ל-HD במקום ה-CDROM - כ-20ש"ח לא בדקתי מחירים להכל, אבל הניידים בשוק עם נתונים בערך כמו הDell שלי יכולים להגיע ל2500 ש"ח תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חבריה מנסה להתקין וינ 10 במחשב (מתאים לוינ 10),בזמן ההתקנה יש לי 2 כוננים אחד מוגבל ל-596 מגבייט השני 118 גיגה אליו אני מנסה להתקין לאחר אתחול ואז יוצאת ההודעה שבכותרת.+"אין אפשרות כי הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT שאלתי,איך בכל זאת ניתן להתקין את הוינדוס ? זה לא חוזר למערכת ההפעלה הקודמת ,אין לי אפשרות לפרמט את הכונן עזרתכם בבקשה תודה אהוד
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום תותחים, קניתי לפני כמה זמן מחשב שאמור להיות "חזק" מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 יש לי איזו בעיה שמגניבה לי ת***, בזמן העתקת קבצים המערכת מתחילה לגמגם!! גם בסאונד וגם בהתנהגות שלה, פתאום היא מאוד איטית, מה גורם לבעיה? זיכרון יש מספיק, מעבד חזק (אעלק), עידכונים גם לביוס וגם לצ'יפים על הלוח, החלפתי כבר כמה מערכות הפעלה ונאדה עדיין הבעיה קיימת. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה? חומרה או תוכנה? האם הבעיה נובעת מכרטיס הקול ( על הלוח), מהמעבד? סוג הזיכרונות? או בכל המערכות שהתקנתי? הקטע הכי מצחיק הוא שהמחשב הקודם שלי היה AMD 2500 (בפועל 1.8 ), + 512 זיכרון ולוח ABIT והוא היה פ-צ-צ-ה…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-