עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by triple_maxim188,

מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by joseph_elkayam,

שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by rb024,

הלילה פגע איזה ברק שגרם לקפיצת מתח (כנראה רצינית) באזור בו אני גר... הלפ-טופ היה מחובר לחשמל והמודם חובר אליו בUSB. המחשב כבה אך הכל נשאר תקין (כולל הספק) אבל משום מה, אח"כ, המחשב מזהה שמחוברים לו אלמנטים לפורטי ה-USB אך לא מזהה מה ולכן מה שמחובר ב-USB לא פועל (אך מקבל מתח מהמחשב...)! למשהו יש פתרון לעניין?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by poopan,

קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by michael1232,

בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…

9. Started by arel508,

ניסיתי גם להעלות את הביוס, והמסך לא מראה כלום. זאת אומרת הביוס כן עולה, אני פשוט לא רואה את זה. ניסיתי להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר, אך לא עזר. מה זה נראה לכם? בעיה בזיכרון אולי? תודה לעוזרים!

10. שלום לכל חברי הפורום. הדלקתי את המחשב הישן שלי , ופתאום אני רואה שהמנורה במארז נדלקת , אבל מתחילה להבהב בלי להפסיק , והמסך מציג הודעה כזו: Check your PC and signal cable , monitor is working. ושום דבר לא קורה אחרי זה. זה פשוט מציג את ההודעה הנ"ל , ובדקתי את הכבל של המסך הוא מחובר בסדר. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך נשרף פתאום? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AcID-,

אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Psy,

כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום לכולכם! קיבלתי היום מחשב חדש לגמרי וריק. התחלתי להתקין את ה-WIN XP וכשהוא העתיק קבצים (בשלב שאחרי שאתה בוחר כונן להתקנה) היתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב אבל זה עולה: press any key to boot from cd.....Error loading operating system אני לא מבין מה זה אומר בכלל..... מה אני צריך לעשות??? גם דרך תקליטון האתחול של WIN98 לא הצלחתי לפרמט (NTFS מן הסתם). תודה!

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by nir567,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  19. היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by trxman,

יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המסך dell u2312hm ויש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מכבה אותו ואז מדליק הוא מעלה לי את השגיאה הבאה: (התמונה מצורפת בתחתית ההודעה). יש לי עוד טלוויזיה שמחוברת במקביל והתצוגה בין 2 המסכים מוגדרת על שכפול (מסך אחד שמוצג בצורה זהה על שני המסכים). שאני מדליק את הטלוויזיה היא עובדת ללא בעיה. רק אחרי שאני עושה שינוי כלשהו בהגדרות של המסך, לדוגמה שם רזולוציה שונה ואז מחזיר, המסך dell חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by Sango,

שלום.. יש לי בעיה קטנה במחשב של חבר שלי .. הוינדווס שלו לא עולה אז הוא ביקש ממני לפרמט לו הכל אז הבעיה היא שכשאני מפעיל את הדיסק של וינדווס בזמן שהוא טוען את הקבצים { שלב לפני שאני בוחר כמה מקום יהיה בכל מחיצה } בזמן למטה כתוב "KERNEL DUBUGGER DLL" קוראים מספר דברים: 1. לפעמים זה פשוט נתקע ואז צריך להפעיל את המחשב מחדש 2. רוב הזמן זה כותב שגיעה "FILE ntkrlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 ולפעמים זה כותב The error code is 7" Setup cannot continue.Press any keys to exit היה גם פעמיים שזה כן קרא את הקובץ אבל לא ניסיתי "את המזל" ורציתי לעשות REPAIR וזה לא עזר ואחרי זה כבר לא הצלחתי להגיע אפילו לשלב שאני בוחר לעשות בו REPAIR .. עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להחליף …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by irounet,

בוקר טוב לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או מבצע אתחול אני מקבל הודעה שאומרת "cpu is unworkable or has been changed" על מנת להמשיך אני לוחץ על F1 ואז המחשב עולה ועובד בצורה תקינה לחלוטין. זה דגם הביוס שיש לי phonix-award bios v6.ooPG לוח האם : abit IS7-V2 ומעבד של inter P4 3.00GHZ עזרה בבקשה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by davidreznic,

המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.