עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoniby,

שלום, שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שלי כשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ohadzamir,

אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  3. כתוב לי על הצג: (אחרי שהמחשב בודק כמה RAM יש במחשב) CMOS Checksum Bad CMOS Display Type Wrong Keyboard Error (ניסיתי לפתור את הבעיות ומתישהו זה ביטל לי את ה keyboard error אני לא יודע איך עשיתי את זה... הוצאתי את הכונן דיסקים, ודיסקטים כדי לפשט את העניין ואחר כך לצרף אותם (אחרי פתירת הבעיה) מישהו יודע מה לעשות??? (צריך עזרה דחוף ! ) נ.ב. למי שמבין בזה: יש לי לוח אם MS-6117 ATX LX6 Mainboard (מתחת להודעות שגיאה גם כתוב: Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and Contenue

4. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי סטיק של 64 100hz בתוח המחשב + שתי סטיקים של זכרונות 64 133hz לא בתוח המחשב, הלוח שלי לא תומך ב-133 אבל בכל זות ניסיתי להרכיב והמחשב זיהה אותם בטסט ממורי ובהגדרות של הוינדוס והמחשב פועל אבל שמנסים לעלות ישום גדול שה-64 לא מספיק לו והוא צריך להשתמש באחרים (ה-133) הוא מעלה מסך כחול fatal error . יש מצב שהזיכרונות האלו יעבדו עם המחשב ?? אולי הגדרות או משהו ?? או שפשות זה לא מתאים וזהו. כי בזיכרונת pc133 הקודמים שניסיתי להרכיב או שהמחשה לא זיהה אותם או שהמחשב ציפצף לא עלה. הזיכרונות הם של micro י8 צ'פים רק מצד אחד. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by ferrari,

אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by oren,

שלום, יש לי לוח ASUS A7A266 ושישה התקני IDE: הארדיסקים: 60 ג'יגה IBM 80 ג'יגה WD (חדש יחסית) 13 ג'יגה SEAGATE 6 ג'יגה SEAGATE CD's: DVD של AOPEN צורב של YAMAHA מהירות 16*10*40 רציתי לחבר הכל בצורה אופטימלית, יש ברשותי שישה כבלים לחיבור התקני IDE אך אין לי מושג באילו להשתמש לצורב וה-DVD ובאילו להשתמש להארדיסקים... (אני יודע שאני צריך רק שלושה... אך אני לא יודע אילו שלושה לבחור מבין השישה...) הבנתי שאני צריך להשתמש ב-ATA133 להארדיסק אבל אין לי מושג איך לזהות כזה כבל... כיצד ניתן לזהות סוג של כבל ולדעת בדיוק כמה ATA הוא (66/133) ואילו עוד דברים אני צריך לדעת כדי לחבר את ההארדיסקים אל הלוח במהירות הגבוהה ביותר? תודה רבה ושיהיה אחלה שבוע. נ.ב. לשואלים כיצד ניתן לחבר שישה התקני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stingeR-,

היום אחרי שתי צריבות של דיסקים אני בא לצרוב עוד דיסק הוא מגיע ל3אחוז(לפני תחילת הכתיבה) ופתאום המחשב מכבה את ההארדסיק! WTF !? חשבתי אני מת! המחשב פועל. הוא עשה ריסטרט והדליק תהארדיסק , הוינדוס עלה ועבדתי איתו בערך 15דקות ופתאום עוד כיבוי הארדיסק ! WTF ? אנשים זה מוזר מאוד! אחרי שהוא מכבה אותו הוא גם מעלה הודעת שגיאה כחולה כזאת שלWINXP שההארדיסק כבר מכובה אבל אני לא יכול לראות כלום כי הוא ישר מרסט... עכשיו אחרי הריסטרט אני כותב כאן תהודעה ונראה מה יקרה, עזרה בבקשה! ד"א : שלשום החלפתי לזיכרון סלוט לסלוט אחר והמחשב נראה לי כאילו הוא זז יותר מהר אז פשוט השארתי את זה, אבל לא נראה לי שהבעיה היא כאן...

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by ScreameR,

רק לידע כללי, המסך נכבה לי פעמיים בזמן כתיבת ההודעה הזו.. :\ אז הכל התחיל שגיליתי שהמאורר של ה9500 שלי לא עובד, שלחתי אותו לפנדה (אויי איזה טעות !) למעבדה.. לקחתי את הMX440 הישן שלי, והכנסתי אותו במהרה לסלוט, לאחר מכן החלו תופעות מחרידות לקרות !המסך היקר שלי (LG FLATRON 795FT PLUS) נכבה מעצמו סתם ככה באמצע העבודה על המחשב לפעמים אחרי מספר שניות זה חוזר, ולפעמים לא ! ע-ז-ר-ה ! אני מיואש ! :-[

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by e.t,

התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shimon23,

קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by BlackTalon,

יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by peralon,

אהלן. לפני שנה בערך צצה לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אותו לפני שעולה הווינדוס(XP PRO) מופיע לי חלון כחול עם הודעת ארור משונה כדי להשתמש במחשב אני חייב לעשות ריסטרט ואז המחשב עובד כרגיל (גם כן יש בעיה שלפעמים במחשב דופק ריסטרטים סתם ואין לי מושג למה) היום שמתי לב למה שכתוב בהודעה ונראה לי שאני צריך לעשות אפדייט לביוס אין לי מושג מה אני אמור לעשות כי הלוח שלי של חברה לא ידועה אם אתם יכולים למצוא לי אפדייט לביוס זה יעזור.. או שיש דרך אחרת לתקן את זה יעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by User_Name,

שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. למחשב שחזר מתיקון לאחר החלפת לוח אם (לאותו הלוח) חיברתי את כל הציוד וכמה דקות לאחר הפעלה צצה הבעיה הבאה ממש לנגד עיני: באקספלורר שם נראות בד"כ תשע מחיצות, 6 של דיסק מאסטר WD ו-3 של MAXTOR לפתע נעלמו ה-3 של הדיסק השני. לאחר אתחול המערכת מזהה את הדיסק הנ"ל אבל מדביקה לו ב-DEVICE MANAGER שם חסר פשר כמו "]axtrp9 p p p p p". מצויין גם שההתקן פועל כשורה מה שקצת מגוחך לאור הנסיבות. מישהו יודע מה קרה ואיך ניתן לתקן את המעוות כך שתהיה שוב גישה לדיסק? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ice-t,

אמרו לי פה בפורום שיכול להיות שיש לי התנגשות של כרטיס רשת עם רכיב אחר. התמונה הזאת מראה משהו שמעיד על זה??

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  17. מה אומרת הודעת השגיאה הבאה IEEE1394 BUS HOST CONTROLLER OHCI COMPLIANT IEEE 1394 HOST CONTROLLER התקנתי וונידוס אקס פי ובמנהל התקנים יש לי סימן שאלה ליד זה קיבלתי את המחשב החדש היום ונראה כי הוא היה אצל מישהו אחר לפני שכן הוקן שם חלונות 98 וגם מישהו פירמט וחילק את המחשב AMD 2.6 לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  19. יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך. הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..." עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...), נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע. איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  20. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by GPX,

שלום, אני כותב מהמחשב של אח שלי, המחשב שלי החליט באמצע הלילה להפסיק לעבוד בלי שום סיבה נראית לעין. (אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה ושום דבר לא קורה... אני בטוח שעובר חשמל למחשב כי כשפתחתי אותו ראיתי נורית ירוקה דלוקה) מה יכולות להיות הבעיות ? והאם חובה להזמין טכנאי או שיש פיתרון פשוט ? תודה

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  22. מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;D יש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  23. יש לי מחשב AMD 64 ביט 3000 עם ATI 9600P ולוח ג'יגהבייט K8NS (סוקט 754) אני לא מצליח להפעיל שום משחק או יישום 3D בAGPX8 תמיד המחשב נתקע למען האמת, שאלתי את זה פה בפורום לפני כ 3-4 חודשים ולאף אחד לא היה פתרון שבאמת עבד ניסיתי מס' דרייברים דאז 4.9 ו 5 ולא רשמיים - כלום לא עבד המחשב היה נתקע באופן די מיידי

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  24. vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by blitz,

המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.