עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by xena,

בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול. אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים. כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by regev_m,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה. במחשב שלי מותקן XP. כאשר אני נכנס ל-BIOS ובודק את מהירות המעבד שהיא למעשה 1.5GHZ אך כאשר אני נכנס ל-WINDOWSהוא מראה שהמהירות 1.1GHZ(ב-CONTROL PANEL-SYSTEM) מה הסיבה לכך?? האם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה הזו??? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hananmori12,

שלום, יש לי מחשב בן שנה בערך שנקנה בזמנו מעל 5 אלף ש"ח, מחשב גיימרים חזק יחסית, יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן עושה ריסטרטים לבד, החלפתי לו הארדיסק והתקנתי לו ווינדוס 8, לא עזר החלפתי לו זכרונות לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? ספק? כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oz_eshay,

<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח של המחשב הנייד. רוב הזמן הוא עובד בסדר, אבל מדי 2-3 שעות הוא משמיע תקתוק. הרצתי בדיקת SMART ב SPEEDFAN ויוצא 100% בסדר. הרעשים התחילו לפני שבועיים בערך. האם זה אומר שהדיסק עומד להתקלקל?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by THE FOX,

מהירות האינטרנט איטית מאוד...כרגע עם חברת HOT עם ספקית אינטרנט זהב דפים נטענים לאט אפילו שאין דבר שפועל ברקע.. זה לא היה ככה עם בזק :-\ *יש איזה תוכנות טובות שמאיצות את האינטרנט? *יש מדריך לביטול 20 אחוז שמיקרוסופט "לוקחת"?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  11. אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  12. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שלום לכולם, תיקנתי את המסך של האנדרויד שלי ופירמטו לי את המכשיר.עכשיו אני רוצה לשחזר את האנשי קשר והSMS מהחשבון ג'ימייל שלי. כשאני מסנכרן את החשבון באנדרויד זה משחזר לי אנשי קשר משמירה ישנה של אנשי קשר וכנראה שלא גיביתי את האנשי קשר הנוכחיים שהיו לי. אבל העניין הוא שכשאני נכנס במחשב לג'ימייל ולוחץ על call log נמצאים שם השיחות שלי עם אנשי קשר שלא נמצאים בסנכרון! וכך גם כשאני נכנס לSMS בג'ימייל במחשב מופיעים שם כל הסמסים שלי שלא סוכרנו. איך אני משחזר את האנשי קשר מה-call log ואת הסמסים מסנכרן למכשיר?אם זה בכלל אפשרי. תודה רבה,אתם ממש תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  14. Started by lilian,

הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by elicom,

ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by k340,

שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by nargsi,

צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!

• 8 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by SagroN,

שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by SUBX2,

http://www.matsonic.com/new/productsdata/mscle266-f.htm זה הלוח , כרטיס קול אונבורד ואני לא יודע למה הוא לא עובד אולי אני מוריד DRIVER לא נכון אני הורדתי תמיד את זה http://www.viaarena.com/Default.aspx?PageID=2 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  24. כתוב לי על הצג: (אחרי שהמחשב בודק כמה RAM יש במחשב) CMOS Checksum Bad CMOS Display Type Wrong Keyboard Error (ניסיתי לפתור את הבעיות ומתישהו זה ביטל לי את ה keyboard error אני לא יודע איך עשיתי את זה... הוצאתי את הכונן דיסקים, ודיסקטים כדי לפשט את העניין ואחר כך לצרף אותם (אחרי פתירת הבעיה) מישהו יודע מה לעשות??? (צריך עזרה דחוף ! ) נ.ב. למי שמבין בזה: יש לי לוח אם MS-6117 ATX LX6 Mainboard (מתחת להודעות שגיאה גם כתוב: Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and Contenue

25. Started by maordor8,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי לאחרונה שמתי לב לבעיות מאוד גדולות בגישות,בהפעלת משחקים ועוד... לפי דעתי אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין דברים בזהירות ולראות שזה לא דופק לי את המחשב... מה שאני מבקש זה מדריך לפרמוט מחשב,תוכנות מומלצות לאחר הפרמוט,עצות של איזה דברים לגבות ואיך לגבות ותוסיפו עוד נושאים... אני לא מבין בכל הקטע של איך לעשות לבד בלי עזרה אבל עם מדריכים אני עובד מצוין אז תודה על העזרה והתמיכה אם אשכול זה לא מתאים לפורום זה אנא קבלו את סליחתי והעבירו אותו לפורום הרצוי תודה והמשך יום נעים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.