עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מישל26,

ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 32" LED חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. מהכרטיס מסך יוצא גם כבל VGA למסך המחשב הבעיה כשאני מדליק את המחשב WIN לא עולה. (עולה רק אם אני מנתק את הכבל HDMI) תודה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by APV,

שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gkman,

הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by benhalaf,

אני שואל לבדוק אם הרסתי אותו בתהליך ההתקנה כי הוא נדלק אך המסך לא מגיב אליו

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amitrotem,

שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gil_k,

טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by Ash4,

הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …

11. Started by kingstyle,

שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה.. בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VC זה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי... זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים. או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובע שלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחק Vsync \ wide screen \ frame limiter וכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום. המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה. הנה תמונה :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  15. שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Bizzare,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by YarYar,

אהלן, התקנתי ויסטה אולטימייט על המפרט שבצד, וה realtek HD audio manager לא מזהה את הרמקולים או האוזניות כשאני מחבר אותם. התקנתי מחדש את הדרייברים איזה 20 פעם, כולל גרסאות קודמות, ואני לא מוצא פיתרון לשטות הזאת... אפילו התקנתי מחדש את הויסטה, ועדיין הבעייה נמשכת. על XP הכל עובד טוב ויפה, ועל ויסטה הורדתי דרייברים בשביל ויסטה כמובן. (32 ביט אם זה משנה). הרמקולים הם של Creative, אם אני זוכר נכון Inspire 2500. אוזניות פשוטות של Ovann. הכרטיס קול המובנה של הלוח אם הוא ALC889A. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  19. טוב אז הבעיה היא כזו. הפיקסלים על המסך שלי מעוותים כשאני נמצא על 32 ביט ב color depth, וכשאני משנה ל16 ביט רואים תמונה נקייה. (קשה לי להסביר את התופעה כי זה לא קרה לי אף פעם) נ"ב: 1.הדרייברים של הכרטים מסך(geforce 6200) מעודכנים. 2. אני משתמש בוינדוס 7 (ב xp לא הייתה לי את הבעיה). תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  21. אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by crik,

אהלן, קיבלתי היום לוח של אינטל (D995XBK) בנוסף קיבלתי גם מעבד (פנטיום D 3.2G) חיברתי אותו כמו שמופיע בספר שהורדתי מהאתר של אינטל.. וכמו כן ברגע שאני לוחץ על ההדלקה על המארז הוא נדלק הבעיה היא שלא מופיע לי שום דבר על הצג (כרטיס מסך + הזיכרון של מחשב אחר ועובדים!!!) כמו כן בדקתי גם שאין קבלים נפוחים או משהו כזה. בתודה, משה

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  24. שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?

25. Started by Steelgod,

יש לי בעייה שאני לא שומע שום קול במחשב ומקבל כל מיני שגיאות אז הנה תמונה של כל השגיאות. במדייה פלייר אני מנסה לשמוע מוזיקה ומקבל שגיאה C00D11BA: Cannot play the file בהגדרות סאונד זה אומר שלא קיים שום דבר של סאונד http://img356.imageshack.us/img356/5499/untitledvo8.jpg כאשר בחוצץ של הHardware קיים כרטיס http://img97.imageshack.us/img97/1156/untitled1ns8.jpg ובנוסף בוולים קונטרולר מופיע עוד שגיאה והתוכנה נסגרת http://img149.imageshack.us/img149/5210/untitled2ld9.jpg בבקשה עזרו לי לפתור בעייה זאת כי אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה ובכללי לשמוע צלילים. תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.