תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שכבר אמרתי אין לי מושג למה הכרטיס מסך שלי נעשה להיות יותר עיטי כלומר יש לו ביצועים גרועים יותר ככה אם למישהו יש רעיונות למה אוו אך לאתר את הבעיה שבבקשה יגד לי. כרטיס מסך:geforce 2 mx עם הדריברים הכי חדשים ה27.70 ונעישיתי להחליף ולא עזר. וינדוס xp home help :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך אשכרה מהבהב אני רואה את הקצב רענון וזה מעצבן מאוד רואים את זה בעיקר באתר הזה (בגלל שהוא ברובו בהיר נורא) עזרה? יש לי מסך MAG XJ700T לא קשור כל כך אבל מעניין: ראיתי במאפיינים של הווינדוס כתוב ככה: MSI CLOCK שם עושים את האוורקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב מלפני איזה 500 שנה - פנטיום 2, 350. לעתים קרובות הוא נתקע: המסך "קופא", נורית של הדיסק דולקת, אבל הדיסק לא משמיע רעש כלשהו. הדרך היחידה לצאת מברוך זה - לסגור פיזית ולהדליק מחדש :'(. החבר שלי מנחש שהבעיה בלוח או בדיסק. מה דעתכם? מישהו מכיר ברוך דומה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICHO MP7162A 16X10X32 מלפני כמה ימים הוא לא קורא יותר דיסקים כל דיסק שאני מכניס הוא טוען אותו בלי הפסקה אבל לא קורא את מה שיש בו ניסיתי לנקות ולחבר מחדש ולא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור גם לפה כי אני חייב פתרון לבעייה... שאני רואה אצלי כל סרט, ווידאו, קליפ או כל דבר בעצם שמשתמש בWindows Media Player אני מרגיש פיגור של שנייה בסאונד והוא גובר וגובר... זה מעצבן שאני רואה את השפתיים זזות אבל לא לפי הקצב... למישהו פה יש פתרון??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-