עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eldar4455,

אני לא בטוח שזה הכי קשור לפה..אבל מקסימום תעבירו.. בכל מקרה יש לי את המשחק Watch dogs..הכל רץ על אולטרה חלק ותקין.. באיזשהו שלב במהלך המשחק יש כל מיני הפרעות בגרפיקה שממש מפריעות למשחק.. ניסתי לשחק קצת בהגדרות של המשחק ושמתי לב שכשאני משנה את ההגדרות של anti aliasing.ומוריד רמה אחת פחות בMSAA אז זה מסתדר.. מישהו יודע אולי להגיד לי ממה יכולה לנבוע הבעיה?כי המשחק רץ מעולה לפני שזה מגיע לשלב הזה.. תודה רבה..=]

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by hard_comp,

ניסיתי להתקין את המשחק Return to Castle Wolfenstein אך בהפעלה הוא מודיע לי את הודעת השגיאה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem אני מתאר לעצמי שזו בעיה קלה ורק צריך להתקין משהו אגב, אני משתמש ב GeForce 2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]

4. Started by Jack_g,

היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by regev_k,

יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום, אני משחק את המשחק Dekaron וזה פתאום יוצא לי מהמשחק וכותב לי את זה : http://up352.siz.co.il/up3/mzfxgmzgmzmi.png פעם זה היה קורה לי ממש פעם במלא זמן ופתאום עכשיו זה קורה לי כל 5 7 דקות. אני לא יודע מה זה אבל זה ממש מעצבן וזה מלחיץ אותי כי הכרטיס שלי די יקר 460GTX 768MB והמשחק קורס לי כל 5 דקות . כשהוא קורס הוא עושה מסך שחור לשנייה וחצי שתיים בערך ואז הוא יוצא ל-Desktop רגיל או שלפעמים הוא עושה מסך שחור ומצליח להישאר במשחק. למה זה קורה ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by House M.D.,

יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by neogod,

המחשב נתקע כשאני משחק, התקנתי את הדרייבירים החדשים של כרטיס המסך וזה עדיין נתע! מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.

12. Started by RDS,

טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by ronaldo23,

Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 ‎(4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

כשיש מעברים חדים (קפיצות, נפילות, מצלמה שזזה) נראה כאילו קצב הרענון של המסך או ה-FPS נמוך. זה קורה גם על ההגדרות והרזולוציות הכי נמוכות וגם בקטעי וידאו "טהור" בתוך המשחקים (שלא משתמשים במנוע של המשחק). דוגמאות: UT3 ו-Dirt2 במעבר בין התפריטים ובקדימון למשחק (שם המצלמה זזה במהירות) ובקטע הוידאו של Ego לפני שעולה המשחק. הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים, ההגדרות של הרזולוציה וקצב הרענון של המסך נכונים גם במשחקים (1920x1080@60). יש לי 240GT ו-i5. מע' הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

תמיד כשאני משחק משחק (בין אם זה Modern Warfare 2 או Sims) המסך נהיה שחור, המאוורר של הכ.מסך מפסיק לשנייה ואז הוא סוגר לי את המשחק וכותב שהיה error. לאחר מכן, כתוב בצד שמאל למטה "display driver has stopped and recoverd". שמעתי דרייברים? הורדתי דרייבים. למרות זאת, הבעיה המשיכה לקרות. אתמול זה היה קורה לעיתים נדירות יותר, עכשיו זה קורה בשניה שאני עושה "play". מוטב לציין כי יש לי ויסטה 64 ביט (מה לעזעזל חשבתי כשקניתי את זה :-X). אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by amitb,

קניתי מחשב חדש עם מעבד i5 2.8 כרטיס מסך shapire hd5870 oc vapor x 4 ג'יגה זיכרון ויש לי במשחקים מדיי פעם מסך אפור כזה... מה זה ממה זה קורה? והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך. (call of dufy / james 007)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שלום רב לכולם. יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  22. Started by romansah9,

שלום לכם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שממש אבל ממש מעצבנת אותי: לאחר הפעלת המשחקים שלי במחשב ותחילת המשחק אצמו, המחשב חווה יציאות לא מבוקרות מהמשחק. זה יכול לקרות תוך 20 שניות מתחילת המשחק או אחרי חצי שעה של משחק. קורה לפעמים שהמחשב קורס ויש מסך כחול, אבל לאחר מכן הוא מופעל מחדש. הבעיה מתרחשת במשחקי רשת ומשחקים שלא עובדים איתה (פרוץ). אני מפעיל את המשחקים ברזולוציה גבוה (1920X1080) אבל מוריד בכמות האפקטים. לאחר שהתחילה לי הבעיה הורדתי ברזולוציה, אבל זה היה לחינם. מפרט המחשב: מעבד I5- 750 TRAY עם קירור של COLERMASTER (לא זוכר דגם) זכרון של OCZ 4G כרטיס מסך GAINWARD NVIDIA GTS 250 1G ודיסק קשיח של 500G. משחקים שאני משחק: Battlefield Bad Company 2 (מקורי), Civil…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by barabudi,

אני לא יודע אם זו בעיה חומרה אבל כראה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי פעמיים אז חשבתי שהאשכול מתאים לכאן,אני מקווה שאני צודק,תודה לכל מי שיעזור. יש לי בעיה שאני משחק במשחקים כמו סטלקר אני רואה כל מיני קירות שלא אמורים להיות שם,פירמטתי כמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדואס החלפתי כרטיס(אחריות) ובדקתי,זו לא בעיה במסך,לא עשיתי אובר קלוקינג,לכל הידוע לי,אני יכול לבדוק אם מישהו יסביר לי איך ויש לי דרייברים מעודכנים, אם מישהו יכול לעזור תודה. יש לי 7600gt 256vram 128bit gygabite עם מערכת קירור silent heat pipe 2 הנה תמונות של מה שקורה: http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-05-07_17-01-27_l01_escape.jpg http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss…

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by MachoMan,

בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.