עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by camera,

שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by puhs,

היי אתמול רציתי לעשות ריסטרט למחשב ומאז הוא לא מוכן להדלק הוא אפילו לא מצליח להגיע למסך טעינה של הווינדוס, כך שאפילו לSAFE MOD אני לא יכול להכנס.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הסיפור? אני מעדיף להמנע מפרמוט.. צרפתי תמונה בשביל להראות איפה המחשב נתקע.. הרבה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by r11,

שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by amirw6,

היי יש לי רמקולים מסוג MICRO LAB 911 משום מה הרמקול השמאלי מזמזם לפעמים השאלה אם זו בעיה טכנית שאני צריך להחליף רמקולים או שאני צריך להתקין דרייבר כלשהו , למרות שהתקנתי דרייבר של HD REALTEK שקשור לשמע..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by moshe1980@gmail.com,

היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!

11. אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by menahem2009,

שלום יש לי בעיה כשאני משחק משחקים כמו Call of Duty Ghosts או battlefield 4 פתאום יש לי כמו פיקסלים גדולים על המסך והמשחק נתקע גם בסרטים זה קורה לעיתים יותר רחוקות ניקיתי את כל המחשב מאבק עדכנתי דרייברים ולא עזר עשיתי בדיקה occt למשך 10 דקות וזה התוצאות http://www.siz.co.il/my.php?i=wxynznmygymw.png http://www.siz.co.il/my.php?i=nzeyyjgnzm5t.png http://www.siz.co.il/my.php?i=ji3ntwmyyniu.png http://www.siz.co.il/my.php?i=zt5ztyguom5k.png

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  13. אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…

14. Started by duk4u,

אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by davidkeren,

כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

18. Started by Guy Hershko,

מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים

19. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עשה בעיות של BSOD אז עשיתי סיסטם ריסטור ומאז יש בעיה עם העדכון של התצוגה. אחרי שאני לוחץ על תפריט מסוים עם לחצן ימני בעכבר הבחירה נשארת על המסך ולא נעלמת ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך וקיבלתי תשובה שהדרייבר עדכני מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. יש לי שני הארדיסקים שונים, אחד רגיל ואחד SSD, ובשניהם מערכת הפעלה, אני מעונין שהמחשב יציע לי בעת שהוא מאתחל לבחור בין שניהם כמו שהמחשב עושה בעת שיש שתי מערכות הפעלה באותו ההרדיסק. האם הדבר אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by coperl,

מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Neus,

שלום חברים. היום הגיע המחשב החדש אותו הזמנתי התקנתי עליו WINDOWS 7. העניין הוא, שכשרציתי להריץ את הWindows updates על מנת להתקין אוטומטית את כל הדרייברים אותם אני צריך, הדבר לא התאפשר לי כי לא ניתנה לי האפשרות להתחבר לרשת. נאלצתי להשתמש בדיסק המצורף ללוח האם על מנת להתקין את הדרייברים (אשר כנראה לא הכי עדכניים שיש), על מנת שאוכל לגלוש ברשת. לאחר התקנה זו, שוב הרצתי את Windows updates, והפעם החיפוש העלה לי 614 מגה של עדכונים. השאלה שלי היא, האם הדרך בה עידכנתי את הדרייברים היא הדרך הנכונה? האם יש דרך טובה מזו? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omri55,

יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה

25. Started by URON,

לפני שנתיים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי כאן איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית?

• 57 תגובות
    • 14k צפיות

דיונים חדשים בפורומים