תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אוקי, לפני בערך שעתיים, בעודי נמצא להנאתי באינטרנט, המסך פתאום נכבה והנורה שמציינת את היותו דלוק התחילה להכבות ולהדלק במהירות משוגעת, כולל הסאונד של ההדלקה והכיבוי. הדבר הזה נמשך עד שעשיתי ריסט, ואז הנורה הראתה שהמסך דולק, אבל שום דבר לא הופיע עליו. מכמה בדיקות שערכתי לאחר מכן התגלו המסקנות הבאות - ריסט / כיבוי והפעלה לא עוזרים כנ"ל ניתוק וחיבור מחדש כל הכבלים שמחברים את המסך למחשב אם מכבים את המסך, מדליקים את המחשב ואז מדליקים אותו בזמן שהמחשב עושה בוט זה לא עוזר. לעומת זאת, אם מדליקים את המסך אחרי שהווינדווס עולה פתאום אפשר לראות. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה המסך עבד לבערך 5 דקות לפני שאותו דבר חזר על עצמו (הכיבוי וההדלקות), לאחר מכן זה חזר על עצמו בערך באותה שניה. יש …
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המסך Samsung Syncmaster 710n כבר הרבה זמן... לאחרונה (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות בעיות.. כשהמחשב עולה המסך נותן מן שגיאה כזאת NOT RECOMENDED MODE: 1024x768 60HZ זה עוד קורה לפני שהוינדוס עולה... עכשיו כשהוינדוס עולה איכשהו (לפעמים) והוא עולה ברזולוציה של 800X600, ואז מנסים להעלות את הרזולוציה אז שוב זה נותן את השגיאה הזאת. אחרי שהוא נותן את השגיאה המסך נכבה ולא נדלק.. גם אם עושים ריסטרט למחשב וגם אם מוציאים אותו מהחשמל.. רק אם מוציאים ומחכים איזה דקה הוא עובד שוב, אבל אז מביא את השגיאה. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזר הקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגול ואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים) ד"א עשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאח שלי את המסך הנ"ל והוא לא עובד, ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי וגם פה הוא לא עובד, אבל במחשב שלו המסך שלי עובד. ניסיתי לשנות גם בין כבלי החשמל של המסך שלו אל המסך שלי והמסך שלי עבד רגיל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני אוכל לפתור אותה? האם אני צריך בכדי לפתור את הבעיה טכנאי? או האם שווה כבר לקנות מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה עם הזיהוי של המסך למחשב. המסך ישן(samsung SyncMaster 2253bw)- חיבורים DVI VGA המחשב חדש עם כרטיס מסך ישן( Amd hd5850)- חיבורים DVI HDMI אני מחבר בDVI בין המחשב למסך לא עובד. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בhdmi הכל תקין . אני מחבר בין המסך למחשב אחר בחיבור VGA הכל תקין. קניתי מתאם HDMI VGA וכשחיברתי בין המחשב למסך לא עובד. המתאם עצמו תקין בדקתי. בדקתי דרייברים על המסך וניסיתי להתקין לא עזר ובדקתי דרייברים על המחשב שכן עובד והתקנתי בדיוק את אותו הדרייבר זה עדיין לא עובד. אין לי מושג מה לעשות כי הכל עובד רק התקשורת בניהם לא עובדת ולא מצאתי על זה מידע אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-