תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי בעיה באמת מציקה לי !! קניתי מחשב חדש והמחשב הוא תותח בכל הרמות והכרטיס שיש בו מצויין אבל יש בעיה אחת היא שאני רואה הרבה טישטושים במסך שלא ראיתי בעבר במחשב הישן !! האם הסיבה יכולה להיות שכניסת הכרטיס אצלי היר DVI והמסך הוא CRT עם כניסה רגילה ?? האם זה בגלל המעביר ששמים בDVI ל רגיל ? ומה יתכן גורם הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפני כחודש התחילה אצלי הופעת מסכים כחולים אז בדקתי את הזכרונות ומצאתי בהם שגיעות אז רכשתי זכרונות חדשים וזה פתר את הבעיה לשבועיים עכשיו שוב חזרו המסכים הכחולים יש לציין שהמסכים הכחולים קורים רק כאשר אני מכבה את המחשב ולא בשום מצב אחר רק בזמן תהליך הכיבוי מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 מעבד אינטל pentium d.core e2160 זיכרון 1 gig kingston ddr2 667mhz מותקן בו וינדוס אקס פי ולאחר כמה זמן הוא מאתחל עובד פרק זמן ושוב מאתחל וכן הלאה לאחר שלקחתי אותו למעבדת השירות של אותה חנות נאמר לי שביגלל שהוינדוס לא חוקי זה מה שקורה יכול להיות??? יש לציין שהשתמשתי בעותק הזה כבר ולא היית שום בעיה משהו יודע מה הסיבה???
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח חדש של ASUS P5K-VM שעושה לי בעיות על ההתחלה התקנתי את הווינדוס XP תקין>>חיברתי צורב DVD+צורב CD+שני צורבי DVD חיצוניים USB ארבעת הכוננים נפתחים ונסגרים תקין אבל לא קוראים שום דיסק לא יודע איך אבל התקנתי את הווינדוס תקין ואת הדרייברים של הלוח ומאז כל חומרה לא ניתנת לזיהוי יש לי בנוסף 3 הארדיסקים חיצוניים שמחוברים USB ו- FIRE WIRE שהכל בסדר איתם אבל הצורבים לא קוראים את הדיסק הצורבים לא נמצאים בMY COMPUTER אבל כן נמצאים בDEVICE MANAGER עם הסימן קריאה הצהוב לא משנה מה אני עושה להם בDEVICE MANAGER לא קורה כלום הסרה-התקנה, חיפוש UPDATE, ועוד לא עוזר מה עושים אני אובד עצות אני עדיין תקוע עם ג'יבריש וחייב את הווינדוס להכניס לכונן כדי לעדכן לעברית תודה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! ערב פסח היום אז החלטתי לנקות את המחשב אחרי ניקיונות ושאיבות של השואב (פירקתי את כרטיסי הזיכרון והכרטיס מסך) הרכבתי בחזרה הכל והדלקתי את המחשב אבל אני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים ויש אורות בתוך המארז על הלוח אם והמאווררים עובדים לוח אם: MSI P35 Platinum Combo זיכרון: שני סולטים של OCZ XTC PC2-6400 EL Platinum יש שם שני כרטיסים עם מנורות כרטיס מסך: MSI NVIDIA 8800GTS 320MB נ"ב אני פירקתי והרכבתי וניסיתי לעשות מלא קומבינות עם הזיכרון ולא עזר כלום אחי בא עשה איזה משהו שקרה רק פעם אחת ואין לו מושג ראו את המסך של הביוס אבל הוא נתקע ולא המשיך והיה ציפצוף רצוף תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש DVD שהוא IDE וHD שהוא SATA עכשיו הוספתי עוד הארדיסק IDE, והוא לא מזהה אותו, לא במאסטר ולא בסלייב, אם זה חשוב הSATA הוא 120GB והIDE הוא 160GB מה לא עשיתי נכון?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם צורב סמסונג בן שנה דופק דיסקים של DVD, ב-NERO השגיאה המתקבלת היא DMA ERROR. צריבה של CD עובדת כראוי, גם עם קריאה הכל כשורה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו (לא מדובר פה על המחשב שלי *של חבר*) כשהוא טוען את את ה-xp הוא מתאתחל(ריסרט) מה אני יכול לעשות בדבר כזה ? לפרמט אני לא יכול כי יש חומרים חשובים בפנים. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מחתמם יותר מדיי לדעתי, נגיד היום הדלקתי את תוכנת האוורסט וזה מראה לי 80 מעלות , לא במשחק כלוםם, כמובן שזה אולי בגלל שהמארז סגור (GigaByte Aurora 570 3D) וגם החלון סגור בחדר, בקיצור פתחתי את המארז ואת החלון בחדר ושמתי מהRivatuner את הקירור על 100 אחוז, זה ירד תוך 10 דקות ל59 מעלות. אחרי זה שמתי על אוטו', (ירד ל30 אחוז, ואז ל60) ותוך דקה המעלות עלו ל 75. האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רשמתי הודעה דומה בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות", אבל עדיין לא ענו לי והנושא קצת דחוף אז אני רושם אותה גם פה. אז ככה, קניתי היום סטיק של 1GB DDR2 667. הסטיק מצטרף לסטיק הקיים אצלי כבר במערכת 512mb DDR2 667, שמתוכו 64 מוקדש לכרטיס זיכרון שעל הלוח אם. שחיברתי את שניהם והפעלתי תמחשב, המחשב זיהה רק 960 מגה לעומת 448 שהיה לי לפני זה (כמובן בגלל ה64 שירד מה 512 שצריך להיות לי.) ניראה לי שהמחשב זיהה פשוט רק את הסטיק החדש והוריד ממנו לערך 68 מגה ואת הסטיק השני הוא בכלל לא זיהה... מישהו יודע מה הבעיה פה? קראתי איפשהוא שצריך לאפשר שהמחשב יזהה את שני הסטיקים דרך הביוס. יש בזה משהו? בכל מקרה, כל מי שיודע איך לסדר את המצב, שהמחשב יזהה את שתי הסטיקים, יותר מוזמן לעזור
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-