עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuval_e,

שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by BlackTalon,

יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by Netanel Levizada,

אהלן אני במחשב נייד לנובו ומשום מה הצג מסך נכבה לאחר כמה דקות למרות ששיניתי בהגדרות שייכבה אחרי חצי שעה ויישן אחרי חצי שעה מישהו עזרה? יש לי וינדוס 10.

5. Started by sharonp,

היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לפניי חודש ספק אנרמקס, והיום, לאחר התקנת קירור חדש למעבד, freezer 7 pro, הספק לפתע הפסיק לעבוד, כאילו מדליק את המחשב לדקה ואז מתכבה; אני בטוח שזה הספק כי הבאתי לחנות ואישרו את העובדה שהוא מת, אבל כאן עולה השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא ביצעתי שום דבר בצורה לא תקינה, וסה"כ הכל הותקן בהצלחה, ואכן הספק עבד חודש עם 8800GTS ללא רבב.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by okarmi,

שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bigmaind,

שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  13. הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היום בשעות הערב עבדתי על המחשב, פתאום בלי שום אזהרה הוא פשוט נכבה (לא עשה כיבוי מסודר אלא נכבה כמו שטלויזיה נכבית) ניסיתי להדליק אותו, אך ללא הצלחה. הוצאתי מהחשמל והחזרתי, שיחקתי עם הכפתור 0/1 שעל הספק כוח ועדיין שום סימן חיים, כאילו המחשב לא מקבל בכלל חשמל. בנוסף, ביצעתי איפוס cmos לפי ההוראות בחוברת ההדרכה, אך ללא הועיל. חשוב לציין שהנורית הירוקה על הלוח (p4p800) דולקת כאשר הספק מופעל ונכבית כאשר אני מכבה אותו (מזה אני מסיק שהבעיה כנראה לא בספק). מדובר בלוח אם יחסית חדש שקיבלתי במסגרת האחריות, לאחר שהקודם (מאותו הדגם) שבק חיים מה שמוזר זה שפעם קודמת המחשב היה נדלק (המאווררים והנוריות עבדו) אבל הוא עשה ריסטים בלופ, והפעם כלום לא נדלק, לא מאווררים ולא נוריות (פרט לנורית ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

16. יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מנסה להפיל ת'מחשב במצב בטוח אז הוא נתקע לי מתי שהוא טוען את כל הקבצים חיכיתי 5 דקות וכלום לא נהיה המחשב חושב ולא מפסיק והבעיה השניה היא כשאני לוחץ קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים אז הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framedyn.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה ואז הוא פותח לי תחלון הזה אבל מהי ההודעה הזאתי??וכשאני מנסה לראות מה האייפי שלי cmd ואז ipconfig אז הוא רושם לי ipconfig is not recognized as an internal or extremnal command oprable program or batch file לפני איזה חודש יכותי לראות אודה אם תעזרו לי בקשר לבעיות תודה ושבת שלום אבקש רק נא לא לענות בשבת!!!

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by slrr,

המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by M.G.,

אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  24. בוקר טוב, יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב (ראו מפרט) ושמח לקצת עזרה ... בעת ההטענה של המחשב המסך (BLACKVIEW LCD17) המסך נשאר שחור ואז מתחיל להתפשט צבע לבן מהפינות למרכז (במקום לראות את סוג כרטיס המסך ואח"כ את מסכי הטעינה של הביוס), בכל עיתוי תחלופה של המסך (מהמסך שאמורים לראות בו את סוג כרטיס המסך למסך זיהוי הזיכרון והדיסקים, המסך מוחשך שוב ואז שוב הצבע הלבן מתפשט באותה צורה בדיוק) ... לאחר סיום הטעינה של הביוס וההגעה למסך הטעינה של הווינדוס התצוגה חוזרת להיות תקינה ?!?!?!?! (המצב חוזר על עצמו גם אם אני מבצע RESTART). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה LCD ולבצע הפעלה כנ"ל, והפלא ופלא ... הכל תקין .. רואים את כל מסכי הטעינה של הביוס. ניסיתי כעת לחבר LAPTOP למסך ולבצע טעינה של המחש…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by avihai1,

שלום, יש לי מחשב בן 4 ולאחרונה הוא לא נדלק. המסך לא נדלק וגם הנורית שמראה שהמחשב "חושב" לא מגיבה בכלל. בנוסף כשאני מדליק את המחשב קורה לי שהמאווררים מסתובבים לשנייה/כמה שניות ואז המחשב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מתחיל לרוץ אבל בסופו של דבר המסך לא נדלק. גם כשאני מרסט את המחשב יש את אותה הבעיה- המחשב נדלק ונכבה כל שנייה למשך חצי דקה+- ואז נדלק בסופו של דבר אבל המסך לא עובד והמסך רושם "no signal". נ.ב- הדיסק קשיח נבדק על מחשב אחר והוא עובד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא באחריות ובאייבורי רוצים רק על הבדיקה 120 ש"ח... תודה.

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.