תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. קיבלתי לוח אם ASUS STRIKER EXTREM 680i והרכבתי את החומרה הבאה: מעבד- INTEL P4 3.0 630 זיכרונות: ocz reaper 2g 800 כרטיס מסך: nvidia xfx 7950gx2 כונן קשיח: WD 160G 7200 ספק: ocz modstream 520w הרכבתי את כל החומרה כפי הנדרש והדלקתי את המחשב , המסך נדלק והמחשב מגיע למסך הכניסה עם הלוגו של הלוח ורושם לי למה ללחוצ או DELETE בכדי להגיע לsetup של הביוס או TAB כדי להיכנס אני לא ממש זוכר לאן. בכל אופן כאשר אני לוחץ על ה- DELETE הוא רושם לי שהוא נכנס להגדרות ונתק בלש הזה לא נכנס ולא מתקדם לשום מקום!!!!!!! ובחלק של ה-TAB הוא חושב רגע ואז עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לי למסך הראשון של הלוח!! מה אני יכול לעשות??? כיצד אני יכול להגדרות הלוח??? ויש לי דיסקט ביוס מעודן א…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שלי ומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם (foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרות ללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבר רק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרה אבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות. (המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.) מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מסך - LG 19'' 1970HR לוח אם - GA-MA74GM-S2H מערכת הפעלה - WINXP-SP3 =================== הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה... הבעיה בחומרה - לוח אם? אולי בכבל? התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם. מה נראה לכם? מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזור יש שם אפשרות alternate DVI operational mode וההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael" וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הרבה זמן לא ביקרתי כאן... (שנת חורף) לפני כמה ימים, כשהדלקתי את המחשב, גילית שהמסך לא מקבל אות מהמחשב. המחשב עובד אבל לא משדר למסך. הנחתי שהבעיה בכרטיס מסך ולכן החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק אולי הכרטיס התחמם יתר על המידה. כשנגעתי בו - הוא רתח! אני לא מבין גדול, אבל הוא היה ממש חם, הרבה מעבר למה שהוא אמור להיות (כך אני משער). כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. הדלקתי שוב לאחר כחצי שעה ושוב, המחשב לא שידר למסך, אלא שהפעם גם נשמעו שלושה צפצופים בהדלקת המחשב (שגיאה כלשהיא כנראה). הנחתי שכרטיס המסך נדפק, הורדתי את המחשב לאחת מחנויות המחשבים הקרובה לביתי ושם בישר לי הטכנאי שאכן כרטיס המסך לא תקין וצריך להחליף. העניין הוא שהכרטיס ממש נראה חדש! אומנם קניתי …
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב ואת המסך, אז המחשב נדלק אבל המסך לא, היה כתוב NO SIGNAL ואז נורית המסך נהייתה בצבע כתום והמסך היה שחור,בזמן שהמחשב דולק לחצתי כמה פעמים על כפתור הPOWER של המסך אבל עדיין המסך לא נדלק. שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי בחזרה אז המסך נתן תמונה כמו תמיד. יש לי כרטיס מסך אונבורד ואין לי אפשרות לנסות עם כרטיס מסך אחר כי הלוח אם שלי מדגם MSI 945GZM3 יש לו יציאת PCI EXPRESS LITE X4 שזה אומר שהוא תומך רק בכרטיסי מסך ישנים מאוד של MSI. המסך מחשב הוא מסך LCD. יש למישהו מושג למה זה קורה? המסך מחשב עדיין באחריות ככה שנראה לכם שזה סיבה מספיק טובה בשביל לקחת אותו לבדיקה? יש לציין שזה פעם שלישית שזה קורה לי. אני לחוץ בגלל שאני מוכר את המסך הזה והיום צריך לבוא מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח של המחשב הנייד. רוב הזמן הוא עובד בסדר, אבל מדי 2-3 שעות הוא משמיע תקתוק. הרצתי בדיקת SMART ב SPEEDFAN ויוצא 100% בסדר. הרעשים התחילו לפני שבועיים בערך. האם זה אומר שהדיסק עומד להתקלקל?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע. פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמעט חודש רכשתי מחשב חדש (את מרביתו ב-SKYPC). לאחר שבחרתי את הלוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3 - ביקשתי שימליצו לי על זכרון, ורכשתי בהתאם להמלצתם 4GB של G.Skill: F2-6400CL4D-4GBPI - חזרתי הביתה שמח וטוב לב, הרכבתי את כל המחשב, והתחלתי בהתקנות - WinXP די מהר, התחלתי לשים ש-WINDOWS נתקע בטעינה שלו, אחת לכמה פעמים שאני עושה RESET (במסך שבו כתוב Windows XP בגדול), כש-HARD RESET, ובחירה ב-LOAD WINDOWS NORMALLY היו מצליחים, והכל עבד כאילו אין בעיה. קצב התקיעות הלך ועלה, התקנתי WINDOWS מחדש למקרה שמשהו השתבש בהתקנה (גם מדיסק אחר), אבל זה המשיך. הרצתי MemTest86+ והרצתי בדיקות על הדיסק הקשיח, ובדקתי את הטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט, והכל היה תקין. עד שאתמול הזמן …
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה צורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזה מכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים.. האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידני אם יש עוד הצעות אשמח לעזרה עוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני …
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות: - הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת. - הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם. - באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי. כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר. לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות. לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככ…
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בניתי עכשיו מחשב מאפס ואני מנסה לחבר עכשיו את הכבלים הקטנים האלה שאחראים על כיבוי/הדלקה, ריסט וכל הלדים. אני מסתכל על הלוח (של אינטל) איפה לחבר והכל כתוב שם בקודים באזור שאליו אמורים הכבלים האלו להתחבר. רשןם R.. עם כל מיני מספרים וגם C.. עם כל מיני מספרים. בינתיים אני אסתפק בחיבור רק של הכפתור הזה. אולי אתם יודעים איפה אני אמור לחבר את זה ותוכלו לעזור לי. תודה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-