עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bati6,

פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?

2. Started by r0075,

רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by aviel-bs,

מדובר במחשב של hp כאשר הדגם הוא ak-000nj יש לי מחשב נייד שכאשר אני רוצה למשל לרשום 111 אני צריך ללחוץ 3 פעמים על הספרה אחת או למשל אם אני רוצה לרשום "חחחחחחחחחחחחחחחחח" (כן, לחצתי על האות ח' את כל הפעמים האלה) כאילו משהו בו מונע ממני ללחוץ על אותו מקש (תקף לכלל המקשים, כולל מקלדת נומרית) לבצע את הפעולה אם אני מחזיק את הלחיצה על המקש (לא משנה כמה זמן,לא משנה איזה מקש) מה יכול לגרום לזה? בעיה שנייה, המחשב מסרב להיכבות- ברגע שאני מכבה אותו דרך הווינדוס (כמו כל מחשב נורמלי) הוא פשוט מחשיך את המסך, המאוורר עדיין עובד, תאורת מקלדת אם הפעלתי עובדת, והוא יישאר ככה עד שתיגמר לו הסוללה/ עד שאני אכבה אותו בכח ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. *אגב, כאשר…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by foty123,

מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

7. Started by saarxee,

שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by asaf23,

קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by L1ron,

לפני יומיים רק קניתי מחשב, אין לי ידע בOC , אבל קראתי מדריכים והתחלתי להגדיר הגדרות , אח"כ העלתי את התדר מ3.3 ל3.5 , והמחשב עשה CHKDSK לבד , ואח"כ עשיתי ריסטרט וישר ניכנסתי לביוס וראיתי שהתדר ירד ל3.3. עשיתי LOAD OPTIMIZE כלומר הגדרות ברירת מחדל . ואח"כ המחשב התחיל לעשות כל מיני דברים מציקים ,פתאום האינטרנט לפעמים ממש איטי,או עם אני מתקין משהו הוא נתקע,או פתאום דברים עובדים קצת לאט. והמחשב לא אמור לעבוד ככה אף פעם כאשר המפרט שלי הוא : I5 2500K 4GB RAM P67A-UD3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  12. המחשב ניתקע לי press ctrl+ alt+ delto restart לא יכול ללחוץ על זה כי המקלדת לא עובדת מה לעשות המאוורים עובדים רק יש לציין שמאוורר של הספק לא עובד והמחשב לפני זה עבד גם בלי המאוורר לפעמים היה מתחמם ונכבה ומה עושים עכשיו שיעלה לי המחשב תודה ציון

13. שלום לכולם , לוח ASrock z390 pro 4 , מחובר כרגע RTX 2600 TI שעובד פצצה , חיברתי GTX 1080 TI והוינדוואס לא מזהה שיש כרטיס נוסף . בדקתי האם הוא עובד לבד והוא כן עובד , מניח שזה איזשהי הגדרה שצריך לשנות , גוגל גם לא הניב כל כך הרבה תוצאות , אשמח לעזרה . ספק כוח 1000W תודה .

14. Started by audi4,

חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5 לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  15. אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד

16. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by xena2305,

ברשותי מעבד amd athlon 64 bit זכרון 1 מגה של מיקרון כרטיס מסך רדאון 9800 פרו 128 מגה זיכרון של sepphire הרצתי משחק(far cry) ברזולוציה של 1024 על 768 עם מקסימום פרטים וזה עבד מצויין,כשניסיתי לשחק עם 1152\864 רזולוציה המשחק לא עבד חלק, איזה רכיב אני צריך לשפר כדי להשיג ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  19. המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by achiya1,

שלום לכולם. אחד המחשבים אצלי בבית לא עולה עם המסך כשמפעילים אותו... אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס מסך שעושה את הבעיה (אין לי כרטיס אחר שמתאים ללוח אם ) אני לא יודע את הדגם שלו רק שהוא של asus . ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם אבל החיבור היחיד שדומה לחיבור מסך זה חיבור עם הפינים החוצה .. איך אני יכול לחבר את המסך samsung 931bw למחשב בכל זאת? האם יש מפצל כלשהו שיהפוך את החיבור המוזר לרגיל ? תודה רבה וערב טוב..

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  21. שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום יש לי בעיה בתצוגה בכרטיס מסך 240gt grforce הוא מציג מין פסים כאלו על המסך בצבעים שונים וגם שאני נכנס לבדוק על איזה כרטיס מסך אני מחובר הוא לא מזהה כלום הוא רושם לא מזוהה... בתחילה חיברתי את המסך ללוח אם לכרטיס מסך מובנה ועבד אבל פתאום שאני מחובר ללוח אם זה לא נותן לי תצוגה "no signal" לא משנה אם זה dvi או vga .. אז עכשיו אני גם לא יכול להיות מחובר ללוח אם וגם שאני מחבר לכטיס מסך התצוגה על הפנים ועם פסים בצבעים ... איך אני מסדר את זה שהכרטיס מסך יסתדר ויזוהה או איך אני עושה שאני יוכל להפעיל תצוגה מלוח האם מהכרטיס מסך מובנה ושלא יהיה לי "no signal" הכול מחובר כמו שצריך ובדקתי מספר מסכים ויציאות... תמונה זה לא נותן לי להעלות אותה ישירות ... העלתי דרך אפשריות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by teddy85,

קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. למחשב שחזר מתיקון לאחר החלפת לוח אם (לאותו הלוח) חיברתי את כל הציוד וכמה דקות לאחר הפעלה צצה הבעיה הבאה ממש לנגד עיני: באקספלורר שם נראות בד"כ תשע מחיצות, 6 של דיסק מאסטר WD ו-3 של MAXTOR לפתע נעלמו ה-3 של הדיסק השני. לאחר אתחול המערכת מזהה את הדיסק הנ"ל אבל מדביקה לו ב-DEVICE MANAGER שם חסר פשר כמו "]axtrp9 p p p p p". מצויין גם שההתקן פועל כשורה מה שקצת מגוחך לאור הנסיבות. מישהו יודע מה קרה ואיך ניתן לתקן את המעוות כך שתהיה שוב גישה לדיסק? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by oriko,

שלום לכולם. קניתי את הכרטיס הנ"ל,רציתי לדעת האם אני צריך לשדרג את הספק כוח שלי,antec 520w יש לי 4 כרטיסי זיכרון ddr3 של 8 ג'יגה,2 דיסקים קשיחים וכונן ssd. בנוסף מחוברים 2 מאווררים 140 מ"מ ועוד 2 מאווררים 120 מ"מ. מעבד i5 2500k עם אובר קלוק ל4.7ghz(יודע שישן ולא מנצל את הכרטיס אבל כרגע זה מה שיש). האם יש צורך להחליף את הספק?כרגע הכל עובד ואין קריסה גם במשחק כמ קול אוף דיוטי וורזון אבל יש לי חשש שיקרה נזק או משהו בסגנון. ראיתי כל מיני מחשבונים אבל לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. אשמח לתשובה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.