תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להשאיר את המחשב דלוק בחוסר פעילות, או שמא לנתקו? שמתי לב שיש מחלוקת בעניין ואין דיעה ברורה. מה אתם אומרים? טוב ל HD ? טוב לחומרה, רע לחומרה? צריכת חשמל גבוהה, נמוכה.. אני מבולבל. אז מי עושה סדר בבלאגן :s05: ON ? OFF ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק . זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...) אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!! מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל . יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף ? ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי ל…
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסק אחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום. ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנה מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון. הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון …
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view¤t=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה הפעלתי את המחשב שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, אבל קיבלתי מסך שחור. ראיתי שהמחשב פועל, וגם שמעתי את הצליל המוכר שווינדוס עלה, רק שתמונה לא קיבלתי. ביצעתי RESTART ואז הכול פעל כשורה. האם תופעה כזו עלולה להעיד על כשל חומרה כלשהו? אגב, רק לפני יומיים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, בגלל בעיה של ריסטרטים. לפני זה, המחשב נבדק במעבדה, ולדברי הטכנאי- לא התגלו בעיות של חומרה... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? בדקתי שאין שום ריח שרוף בתוכו וכמו כן ניתקתי אותי מהשקע לחצי שעה והחזרתי ולא ועבד HELP!!! דרך אגב זו המכרכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Cooler Master CM 690 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher than what your m…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, זה קורה לי בעיקר שאני משחק אז אחרי זמן מסויים המחשב פשוט נכבה וזהו. ואם אני מדליק ישר אז המסך לא נדלק והמחשב סתם פועל ושוב צריך לכבות ולהמתין כמה דקות. אחרי זה שאני מדליק הוא כותב לי במסך דוס: "Dram timing is too tightly so reload timing" וחיפשתי על זה בגוגל וניסיתי להיכנס לBIOS ולשנות את השעון אבל לא הצלחתי כנראה. יש למישהו דרך מה בדיוק צריך לעשות כדי למנוע את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור כזה... שאני יכול לחבר אותו על הלוח אם ושיהיו לי חיבורי USB בfront של המחשב... הבעיה, שהחיבור ללוח אם מופרד, (8 חיבורים קטנים, מסומן בתמונה באדום)... איך אני מחבר את שמונת החיבורים ללוח אם??? התכוונתי לומר ששמונת החיבורים הקטנים מופרדים אחד מהשני ולכן אני לא יודע איזה פין צריך לחבר למקומו בלוח אם... (הסדר של החוטים הרי משנה, לא???)
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-