תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, באחד מהחשבים בבית לפתע הפסיקו לעבוד העכבר והמקלדת, דרך ה-BIOS המקלדת עובדת, כך שהמקלדת עצמה תקינה וכך גם יציאת הUSB. הניחוש כרגע הוא שאיזשהו וירוס מחק דרייברים הכרחיים לפעילות העכבר והמקלדת (HID?). בכל אופן, כרגע אני בתהליכי הורדה של הפצת Live linux כדיי שאוכל להעלות מערכת מה-CDROM וכך לגבות קבצים חשובים, ולאחר מכן כבר אפרמט. הבעיה בקשר לפירמוט היא שגם כשאני מכניס דיסק Windows המקלדת לא מגיבה, הצורה היחידה בה היא מגיבה היא לפני עליית המערכת (לאחר עליית Windows או עליית התקנת Windows מהדיסק היא לא מגיבה. בקשר ללינוקס - טרם ניסיתי.) האם יש למישהו רעיון מה מומלץ לעשות במצב זה? אם יש למישהו יש פתרון אפילו פשוט יותר שלא כולל פירמוט של המחשב אז אפילו יותר טוב. תודה ל…
-
- 22 תגובות
- 42.1k צפיות
-
-
לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם זה הפורום המתאים רציתי לשאול האם אפשר באמת לקחת 4 טלויזיות של 30" כל אחת ופשוט לעשות ממנה מסך אחד ענק ??
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט. הדרייברים של הכרטיס מעודכנים. מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס. פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר. משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט: ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר. יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק. בנוסף, איכשהו זה תמיד קו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, מאז אתמול התחילו בעיות עם המחשב (אולי בגלל בעיות מתח שנבעו מהסופה, למרות שלא היו פה הפסקות חשמל). בהתחלה זה התבטא ב2-3 תקיעות מלוות במסכים כחולים ואחרי ריסט הכל חזר לעבוד, אבל מאוחר יותר המחשב הפסיק לזהות את כונן הSSD עליו מותקנת המערכת (הכוננים האחרים נמצאו כרגיל). אחרי כמה ריסטים, מידי פעם הכונן פתאום "מתגלה" והווינדוס עובד לכשעה עד המסך הכחול הבא. צירפתי צילום מסך (מצטערת על ההבזק אבל לא נראה לי שזה מסתיר משהו רלוונטי). שאלתי, האם זאת בהכרח בעייה של הSSD, שנמצא עדיין באחריות (למרות שלא ברור אם יכבדו אותה), או שיתכן שנגרמה בעייה ללוח אם/ ספק / רכיבים אחרים שגורמת לכך?
-
- 49 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי אתמול בלילה המחשב היה איטי ברמות נכנסתי למנהל המשימות וגיליתי שתהליך system משתמש ב 100 אחוז CPU סגרתי אותו והוא חזר תוך כדי פתיחת מיקום קובץ ראיתי שתי קבצי DLL miner usft_ext ועוד הרבה קבצים מוסתרים וראיתי עוד הזכר לביטקוינס אבל לא זוכר בדיוק איך (אחרי יציאה..) נכנסתי ל EVGA precision וראיתי את שתי הכרטיסי מסך שלי עובדים כמו חמורים בינתיים ביטלתי את הרשאות האתחול של של התהליכים והמחשב הפסיק לכרות האם יש דרך בטוחה ב 200 אחוז למחוק את החרא הזה מהמחשב או שרק פרמוט ? ויש למישהו מושג איך הדבר הזה הגיע לי למחשב ? (הכוונה לאיזה קובץ פופולרי שמסתובב ברשת תחת שם סמוי) אני ממליץ לכולם לבדוק בתהליכים שלא גונבים לכם כוח עיבוד !
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קיים ברשותי לוח אם H61H2-M2 כדי להתקין דריבר קול ב windows 8 אני צריך לעדכן את הbios . רציתי לשאול איך אני יכול לראות מה הגרסא שלי עכשיו ואיך לעדכן לגרסאות הבאות?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 7 על SSD אחד, לאחד סיום ההתקנה, ניתקתי אותו וחיברתי את ה-SSD השני, והתקנתי עליו וינדוס 8 PRO. לאחר סיום ההתקנה חיברתי את ה-SSD השני עם הוינדוס 7 אבל משום מה באפשרויות הבוט הוא מציע לי רק בוט מהSSD של הוינדוס 8 או DVD. רק כניסה לתוך הביוס ומשחק עם ההארדיסק הראשי מקפיצה כל פעם את ההארדיסק הנכון לתפריט הבוט, אבל זה מצריך כל פעם להכנס לביוס. האם יש דרך לסדר את זה ? האם הפתרון היחידי הוא התקנה של וינדוס 7 מתוך הוינדוס 8 ליצירת תפריט דיואל בוט ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב נייד IBM Thinkpad T60 של לקוח של החברה. הוא הביא אותו בטענה שהמחשב מצפצף לו כל הזמן.. כשהדלקתי אותו על מנת לבדוק למה הוא מתכוון, שמעתי צפצוף חזק וצורם מאזור ה- Touchpad. ניסיתי להחליף זכרונות, העברתי את הדיסק קשיח לנייד אחר דומה ( R60, גם שם זה קרה ) ועדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? מה גורם לזה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק. זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה. למישהו יש מושג מה עושים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי ב-KSP כרטיס מסך חדש - GIGABYTE HD7790. אחרי שהתקנתי אותו הסרתי את הדרייברים הישנים והתקנתי דרייבר גרפי חדש ונקי. מאז, היה לי כמה פעמים מסך כחול עם דיווח של בעיות בדרייבר. הסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי חדש - זה לא עזר. אולי הבעיה היא בכרטיס עצמו? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-