תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון? תודה מראש, עידן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמתי את המחשב והפכתי אותו כשהוא לא דלוק (לפניכן עבד) כשהדלקתי אותו הWIFI לא עבד יותר. במנהל ההתקנים כתוב שהתקן עובד כראוי. בנוסף אני חושב שנעלמה לי האפשרות של נטרול WIFI והדלקתו מ"ההגדרות מחשב", יש לי שם רק מתגים של בלוטוס ומצב טיסה ולא יודע משום מה אני חושב שהיה שם WIFI בעבר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows7 64bit ויש לי מקלדת microsoft wireless keyboard 3000 v2 ועכבר microsoft wireless mouse 5000. העכבר עובד תקין לגמרי בלי בעיה, המקלדת עובדת חלקית כלומר ניתן להעלות ולהוריד את הווליום דרך הלחצנים והכפתור של F נדלק ונכבה אבל כל האותיות והמספרים והלחצנים של alt,ctrl, del, enter וכ"ו לא עובדים בכלל * חיברתי את הסטיק למחשב אחר ואז המקלדת עבדה תקין לגמרי (ככה שאין בעיה במקלדת) וכמו שאמרתי כשהסטיק מחובר למחשב הזה העכבר עובד תקין (אין בעיה בסטיק) * לפני כחודש כבר קרתה לי התופעה הנ"ל ואז פירמטתי את המחשב ואחרי התקנה מחדש עבד תקין עד היום שהתופעה חזרה על עצמה * כשהיתה לי את התופעה בפעם הקודמת חיברתי מקלדת אלחוטית אחרת והיתה בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שעה, אני ישבתי ושיחקתי במחשב שלי כשפתאום הוא נכבה בפתאומיות ומאז לא נדלק יותר. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אותו, כך גם לחצן ההפעלה הנמצא על לוח האם עצמו. הלחצן מאיר בכחול- חשמל יש. אם אני מכבה את המפסק שעל ספק הכוח, מחכה כמה שניות מדליק ואז מנסה שוב- אותו דבר. מה שכן, שמתי לב שאחרי ניסיון הדלקה מאחד מלחצני ההפעלה , נדלקים לד ירוק וכתום ביחד וככה זה נשאר. השאלה שלי היא מה עושים עם זה? עדכון קל: קראתי בחוברת של לוח האם, שני הלדים שנשארים דולקים שייכים לזיכרונות ולגשר הצפוני כתוב בחוברת Phase Leds. משהו עם הטעינה שלהם. הוצאתי את כל הזיכרונות- אין שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך- אין שינוי. ניתקתי את כל חיבורי החשמל של הדיסקים הקשיחים וכונן ה- SSD. לא עוזר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-