תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה ומשהו רכשתי רכיבי מחשב והרכבתי מפרט לאמא של בת זוגתי. בכל מקרה- היום חזר אלי המחשב לאחר שהוא לא עובד. תסמינים - לחיצה על כפתור ההפעלה - ללא תגובה - מוות טוטאלי - אין נוריות אין מאווררים אין צלילים.. כלום. פעולות שנעשו עד כה: וידוא חיבורים, כפתור בספק - אין הפעלה. נסיון הפעלה באמצעות קיצור פינים - PW+- - אין הפעלה. החלפת ספק בספק שידוע כתקין - אין הפעלה. הפעלת הספק של המחשב התקול במערכת אחרת - יש הפעלה. מכאן עד כה אני מסיק - ספק איננו הבעיה. כונן קשיח - הורכב על מערכת אחרת - תקין ועובד. זיכרונות - לא נבדקו. אולם גם כאשר המחשב ללא זיכרונות הוא אמור לרוץ ולצפצף 3 פעמים - אין שום תגובה. מעבד - לא נבדק. לוח אם - לא נבדק. נכון לעכשיו אני שולל תקלת ס…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני משחק משחקים מסוימים המשקחים פשוט קורסים לשולחן עבודה בלי שום הודעה.. ואין לי מושג למה יש לי פנטיום 3 1000 GEFORCE4 MX WIN98 למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! כבר שבועיים אני מנסה לפתור תקלה שעשתה רושם כתקלה פשוטה בתחילה, אך מתבררת לאט לאט כחסרת פיתרון! כונן הCD שלי (צורב DVD) לא מנגן דיסקים של מוזיקה בצורה נורמלית. ברגע שאני מנסה להעלות דיסק של מוזיקה היא נשמעת קטועה מאוד. חשוב לציין שהכונן, כמו המחשב כולו, בני חודש בלבד! כמו כן זכור לי שכן הצלחתי לנגן דיסק מוזיקה בצורה נורמלית בכונן הזה כשרק התקנתי את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון\כיוון מחשבה אני אשמח! תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS COMMANDO כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא לא מזהה את המקלדת ורושם תלחץ F1 יש לי לוג'יטק (G15 USB) אחרי 2-3 איתחולים קרים רק אז הוא מזהה אותה. כבר עידכנתי ביוס לגרסה האחרונה. הגדרתי בביוס איזה מקלדת USB הגדרתי את הכל שם שיזהה USB. החלפתי מקלדת G15 חדשה וגם לא עוזר. החלפתי מקומות ב-USB חשבתי אולי יש תקלה גם שם לא מזהה. מקלדת USB רגילה או PS2 אין בעיה זה עולה רגיל. דרך אגב העכבר שלי HABU USB כשאני מעלה BOOT DISK כמו HIRENS הוא מודיע לי שהעלאת דרייבר העכבר נכשלה, הוא לא מזהה את העכבר. מה עוד עלי לעשות או לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, האם מישהו נתקל בתקלה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, הוא ככאילו לחוץ על CTRL כל הזמן וזאת לא בעיה במקלדת כי החלפתי כבר שתי מקלדות וזה עדיין נמשך. בקיצור, אז זה כאילו הCTRL לחוץ, לפעמים זה מפסיק אבל זה חוזר. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אחד בנפרד עובד יופי על המחשב הזה. שניהם ביחד עובדים יפה על מחשב אחר. אין לי כרגע עוד זוג זכרונות לשחק איתם על המחשב הנוכחי לראות איך זה מגיב. בכל מקרה הזכרונות הם geil value plus 4gb x2 הלוח האם הוא asus p7h55-m le יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב-memtest הם לא מגיעים לאחוז אחד, בניסיון טעינת מערכת הפעלה הם מרסטים עוד לפני הלוגו/הודעה כלשהי. לביוס הם מגיעים... הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. אין לי מושג מה בנוגע למתחים, כתוב על המדבקה שלהם 1.5וולט אז אני מתאר לעצמי שאין שום סיבה לגעת בזה. כל פתרון/רעיון/עצה יתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מסך - LG 19'' 1970HR לוח אם - GA-MA74GM-S2H מערכת הפעלה - WINXP-SP3 =================== הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה... הבעיה בחומרה - לוח אם? אולי בכבל? התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם. מה נראה לכם? מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזור יש שם אפשרות alternate DVI operational mode וההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael" וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, זה קורה לי בעיקר שאני משחק אז אחרי זמן מסויים המחשב פשוט נכבה וזהו. ואם אני מדליק ישר אז המסך לא נדלק והמחשב סתם פועל ושוב צריך לכבות ולהמתין כמה דקות. אחרי זה שאני מדליק הוא כותב לי במסך דוס: "Dram timing is too tightly so reload timing" וחיפשתי על זה בגוגל וניסיתי להיכנס לBIOS ולשנות את השעון אבל לא הצלחתי כנראה. יש למישהו דרך מה בדיוק צריך לעשות כדי למנוע את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד עושה רעשים מסתובב מהר ניראה לי לא יודע תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם RTX 3060 וRYZEN 5 3600 (המפרט המלאה למטה) וכשאני משחק RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה אחרי כמה דקות המחשב שלי ממש מתחמם. בדקתי את הטמפרטורה בNZXT CAM וזה הראה לי שהCPU על בערך 90 מעלות צלזיוס והGPU בערך על 70 מעלות צלזיוס. כשאני רק עם DISCORD, CHROME, NZXT CAM פתוחים במחשב הCPU שלי על 54 מעלות צלזיוס והGPU על 53 מעלות צלזיוס. האם ההתמממות של המחשב בזמן שאני משחק RED DEAD זה משהו תקין או לא, עם זה לא תקין מה עלי לעשות כדי לסדר את זה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-