תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום לוח של אינטל (D995XBK) בנוסף קיבלתי גם מעבד (פנטיום D 3.2G) חיברתי אותו כמו שמופיע בספר שהורדתי מהאתר של אינטל.. וכמו כן ברגע שאני לוחץ על ההדלקה על המארז הוא נדלק הבעיה היא שלא מופיע לי שום דבר על הצג (כרטיס מסך + הזיכרון של מחשב אחר ועובדים!!!) כמו כן בדקתי גם שאין קבלים נפוחים או משהו כזה. בתודה, משה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכטלם , לפני כמה ימים אחותי ראתה חלון שקפץ לה בזמן שראתה סרט ב-Windows Media Player 10 והיא אישרה שיוריד לה עידכונים. הוא עידכן לה לגירסא Windows Media Player 11. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלה גרוטאה ובקושי סוחב דברים אז החזרתי לה את הגירסא הקודמת ע"י תהליך Rollback. כשהיא פותחת עכשיו סירטון הוא הראה לה את האשף הגדרות כשמתקינים את התוכנה הזו עוד פעם. הוא מראה שם Windows Media Player 10 וכשהוא עולה הוא מראה את גירסא 11 ואז ישר קורס. אני ווידאתי שמחקתי לה גם את ה-Runtime של הגירסא החדשה יותר ואיתחלתי את המחשב מחדש. אני הורדתי את Windows Media Player 10 מהאתר של מייקרוסופט כדי לתקן את הגירסא וכשאני פותח אותו הוא נותן לי שגיאה כזו: עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה: windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה חודשים שפעם או פעמיים ביום מספק לי מסך כחול חינני. כמובן, אי אפשר לפענח מההודעה כלום והמחשב נכבה שניות אחריה. פניתי לחנות המחשבים (אייבורי)והם אמרו לי שהם עשו בדיקות ולא מוצאים את הבעיה ושכדי שאני אמצא קיר פנוי בשביל לדפוק בו את הראש... עכשיו, מלבד דפיקת הראש, איזה כלים, חוץ מMem check שאיתו בדקתי ויצא תקין, אני יכול להשתמש על מנת לבודד את הרכיב הבעייתי? לעזרתכם אודה, אסף
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם. למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות? המפרט שלי הוא: ATHLON 4600 M2N-E ASUS WD 250GB 2GB זיכרון 1950PRO
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה אולטימייט על המפרט שבצד, וה realtek HD audio manager לא מזהה את הרמקולים או האוזניות כשאני מחבר אותם. התקנתי מחדש את הדרייברים איזה 20 פעם, כולל גרסאות קודמות, ואני לא מוצא פיתרון לשטות הזאת... אפילו התקנתי מחדש את הויסטה, ועדיין הבעייה נמשכת. על XP הכל עובד טוב ויפה, ועל ויסטה הורדתי דרייברים בשביל ויסטה כמובן. (32 ביט אם זה משנה). הרמקולים הם של Creative, אם אני זוכר נכון Inspire 2500. אוזניות פשוטות של Ovann. הכרטיס קול המובנה של הלוח אם הוא ALC889A. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שהמסך שלי התקלקל או משהו איך אני יכול לבדוק את זה בשביל שאני יהיה שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום בשעות הערב עבדתי על המחשב, פתאום בלי שום אזהרה הוא פשוט נכבה (לא עשה כיבוי מסודר אלא נכבה כמו שטלויזיה נכבית) ניסיתי להדליק אותו, אך ללא הצלחה. הוצאתי מהחשמל והחזרתי, שיחקתי עם הכפתור 0/1 שעל הספק כוח ועדיין שום סימן חיים, כאילו המחשב לא מקבל בכלל חשמל. בנוסף, ביצעתי איפוס cmos לפי ההוראות בחוברת ההדרכה, אך ללא הועיל. חשוב לציין שהנורית הירוקה על הלוח (p4p800) דולקת כאשר הספק מופעל ונכבית כאשר אני מכבה אותו (מזה אני מסיק שהבעיה כנראה לא בספק). מדובר בלוח אם יחסית חדש שקיבלתי במסגרת האחריות, לאחר שהקודם (מאותו הדגם) שבק חיים מה שמוזר זה שפעם קודמת המחשב היה נדלק (המאווררים והנוריות עבדו) אבל הוא עשה ריסטים בלופ, והפעם כלום לא נדלק, לא מאווררים ולא נוריות (פרט לנורית ה…
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
רנדומליות . בתקופה האחרונה אני סובל בהמון תקלות בהארד דיסק . מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעבוד מאחורי הקלעים לצורך איתור ותיקון תקלות בדיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-