עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by greg,

היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

3. אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח עדיין לא מה עושים? מפרט מעבד AMD דיורון 1100+ לוח אם משהו של ELITE GROUP כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש

4. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by Tal11,

שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by יוליוס,

יש לי תוכנה שעולה כל הזמן. למרות שמבטל אותה ממשיכה לעלות בהפעלה מחדש.

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Zipi-2,

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…

8. Started by saarxee,

יש לנו מחשב שהיה תקין בעבר, וכשמדליקים אין תגובה במסך.. הוא תמיד היה מחובר לכרטיס מסך חיצוני, לא עבד ניסיתי לנתק אותו ולחבר למובנה ועדיין אין.. המחשב כן מגיב, מאוורר המעבד מסתובב והכל בסדר.. אין צפצופים בכלל (ניסיתי גם לנתק הכל: כרטיס מסך, זכרונות, קשיח וכונן דיסקים אבל עדיין אין צפצופים).. מה לעשות? הוצאתי את המעבד גם והוא נראה תקין לגמרי. והמסך תקין בוודאות

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Holy,

קניתי היום Nec 2510A מ-KSP וכמה מדיות של Silver Line Pro הצורב מותקן על AMD 1800 עם 256 מגה זיכרון וכונן קשיח WD 80GB 7200 2MB נסיתי כבר לצרוב 2 דיסקים ובשניהם הצריבה נתקעה (באחד ב-51 אחוז ובשני ב-34 אחוז). הנרו עדיין עובד והמחשב עדיין עובד פשוט האחוזים תקועים ואין שום הודעת שגיאה. יש לי נרו 6316. על המחשב מותקן Win XP SP2 חדש (היום פורמט) והצורב מוגדר על DMA בהגדרות של הוינדוס. עזרה? עריכה - הצורב על Slave אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות בו שימוש צדדי. ניסיתי כבר לתפעל אותו ונתקלתי באותה בעיה בעבר, אני מקווה שהפעם אמצא לה פתרון. בגדול אני מחבר את המחשב לחשמל ולמסך, המחשב נדלק ללא קולות או צפצופים אבל המסך נשאר בstandby. פעם קודמת שפרסמתי את הבעיה הזו אמרו לי לנסות לעבור בעזרת מטלית עם אלכוהול על המגעים של הזכרונות. הפעם כשניסיתי עשיתי זאת שוב וגם למגעים של הכרטיס מסך וניקוי אבק כללי בתוך המארז. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אני משתמש לי להנאתי במחשב, ופתאום אני מגלה שנעלם לי הסידירום (ונשארו ה-DVD והצורב..)... בדיוק היום התקנתי Win98 דרך VMWare.. יכול להיות שזה השפיע? מה למען הערנב אני אמור לעשות עם האיכספי הטיפש הזה?! אני אנסה לעשות restart...

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by motip,

שלום, יש לי מחשב AMD, אתמול הוא כבה מעצמו פעמיים, אח"כ כשהדלקתי אותו הוא לא שידר signal למסך (המסך נותן הודעה no signal). החיבורים תקינים. כשמדליקים את המחשב עכשיו לא נשמע שהוא באמת עולה והנוריות של numlock / caps lock נשארות דלוקות גם אחרי שהמחשב כבוי. מה לדעתכם הבעיה? הכרטיס מסך / ספק כוח / לוח אם?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by disturbed,

יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  17. ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הוספתי עוד זכרון של SAMSUNG 512MB DDR 400Mhz ובשום סלוט מלבד אחד הוא לא מזוהה - כאשר הוא אכן מזוהה המחשב נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה. האם הסיבה יכולה להיות שבאחד מהם יש צ'יפים רק מצד אחד של הPCB?? נ.ב הלוח אם הוא - GigaByte GA=K8NS Ultra-939

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by דוד וויינגלס,

מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  22. Started by orei,

שבת שלום, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך (hd5770) אז החלפתי וקניתי את ה gtx660 והמעבד שלי הוא i5 750 לאחרונה התחלתי לשחק בקול אוף דיוטי החדש וכשאני משחק על הגדרות גבוהות המסך מושחר והמחשב מתחיל לצפצף חשוב לציין שהורדתי דרייברים הכי חדשים וזה קורא בעוד משחק חזק אך כשאני מוריד את ההגדרות זה לא קורה עוד חשוב לציין שהמשחק לא נתקע או מדשדש המחשב פשוט קורס אם יש לי למישהו רעיונות למה זה קורה אני אשמח לשמוע כרגע אני מניח שזה הספק אך לא פוסל אפשרויות אחרות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sergeykp,

בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by עידן אברהם,

אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.