תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי. רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המחשב שלי מקבל לפעמים מסכים כחולים כשהמערכת עולה. ממש אחד אחרי השני, או כמה דקות אחרי שהמערכת עלתה.. חבר שמבין אמר לי שזה קוד f4 וזה קשור לאיחסון שלי.. יש לי ssd חדש דגם Kingston v300 על מערכת Windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי בטיפול במעבדה, אשמח לרעיונות לטיפול כדי למקד אותם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה כונן קשיח נייד שאני מחבר אליו. הכונן עצמו עושה רושם פעיל ומאיר באור כחול כמו שצריך. בנוסף כשאני מחבר למשל את הטלפון הנייד למחשב על מנת להעביר קבצים הוא לא מזהה אותו. המכשיר נטען כאילו הוא מחובר לחשמל. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי דרייברים ללוח האם. לא משנה לאיזה חיבור USB במחשב שלי אני מחבר, אין תגובה. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] GZ68AD3B3[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor:…
-
- 43 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום. לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב . עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר. אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי. אפשר איכשהו לסדר את זה ? מקווה שהבנתם את הבעיה בערך . תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הכונן מחובר למסך טלויזיה בחיבור VGA אני רואה תמונה, אבל לא שומע את מה שמופיע במחשב בטלויזיה(נגיד סרטונים שירים וזה) למה? צריך כבל נוסף שמחבר בין הכונן לטלויזיה?! :\ איזה? (יועיל לי השם ותמונה-איך הוא נראה)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה לבדיקת מעבד + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת זיכרונות + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת כרטיס מסך + הוראות _________________________
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי. ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד. בשניהם מותקנת מע' הפעלה חלונות 7. בכל אחד מהם יש USERNAME עם סיסמא כדי להכנס לחלונות. הנייח מחובר לרשת דרך חיבור LAN והנייד בחיבור אל-חוטי ב-2 המחשבים יש ספריות משותפות (SHARED FOLDERS). שני המחשבים מחוברים לאותו HOMEGROUP. אני מצליח מצליח להכנס לסיפריות המשותפות של המחשב הנייד מהמחשב הנייח, אך איני מצליח להכס לסיפריות המשותפות של המחשב הנייח מהמחשב הנייד. אנא עזרו תודה
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-