תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבצע סגירה למחשב לאחר כיבוי המחשב לא ניסגר לגמרי מה ניתן לעשות? שבוע טוב תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי , שאלה למביני עניין. מחשב i7 12700 rtx 3060 ti ram 3200 mhz 8x2 ולוח אם b660 שיחקתי כמה משחקים הכל היה טוב ויפה אבל לאחר כמה שבועות היו לי מין תקיעות במשחק. frame freeze לאחר בדיקת אופציות פשוט הפעלתי אופציה של ווינדוס 10 hardware accelerated gpu scheduling וכל המחשחקים ששיחקתי בהם הכל הסתדר והכל חלק כל משחק מעל 150 fps מוורזון עד מחשקים כמו ליג אוף לגדנס. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב של 500MHZ 196MB לוח של amd k6 היה לי בהתחלה 64MB עבד לאט הוספתי 128 ועדיין המחשב פועל נורא לאט החלפתי HD לא עבד מה עושים? מה הבעיה?
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לחברה שלי מחשב פנטיום 4, כשהוצאתי לזה את הזיכרון והחזרתי, המחשב פתאום לא עלה. הוא עובד, המאווררים פועלים, הוא מגיב כשאני פותחת את הכונן דיסקים, מכבה אותו וכול', אבל לא נראה על המסך. ניסיתי מסכים שונים - הבעיה נעצה במחשב. אני חייבת לציין, שבחיבור הקטן של הכבלים של הספק ללוח אם, החיבור שליד החיבור המובנה על הלוח אם של המסך, אחד מן החוטים חתוך. בבקשה ענו לי דחוף. הילה.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב... מה צריך לעשות? במה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שיש לי בעיה במחשב. אני מנסה להריץ את המשחק Call of Duty Modren Warfare 2 ומתי שאני מריץ אותו המשחק נתקע לחצי שניה ואז זז נתקע עוד פעם לחצי שנייה ואז עוד פעם זז וכו'. אני לא חושב שהמחשב שלי לא יכול להריץ את המשחק כי בדקתי באתר Can you run it? וזה מראה שאני יכול להריץ. הדבר הזה קורה לי במשחקים שגם פעם עבדו לי טוב מאוד אבל עכשיו קורה להם את אותו דבר כמו שקורה למשחק הזה. נ.ב. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע פתאום (אם זה שאני גולש באינטרנט או משחק במשחק) ואז מופיע מסך כחול עם דברים שכתובים בשפת BOOT. הנה המפרט מחשב שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. operating System MS Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00GHz 39 °C Conroe 65nm …
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לאחר פירמוט והתקנה דרייבים USB לא מזהה אף אתקן חיצוני או עכבר אלחוטי מה ניתן לעשות אם זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-