עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. אשמח אם תעזרו. לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה... יש לי עסק גדול ויש בו 4 טלוויזיות. לטלוויזיות עובר כבל של הממיר של יס (כבל אחד שעובר דרך כולן). אני רוצה לחבר את המחשב או מעין מצגת כזו שמידי פעם תציג תמונות עם מבצעים אבל עם אותו כבל שמתחבר לממיר (שכבר קיים) כי כדי להעביר כבל vga אן hdmi צריך להפוך את כל התקרה וזה בעייתי. איך אפשר לעשות את זה, יש מתאם שיכול לעשות את זה ושגם מחליף אוטומטית איך שאתה מגדיר אותו? (למשל כל שעה יציג את המבצעים ל2 דקות ויחזור לממיר של יס).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.

3. Started by Ori ZEE7,

בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מחשב נייד דגם inspiron 15R ווינדוס 8 המחשב עולה רגיל ואחרי דקה שתיים פשוט נתקע,צריך לכבות ולהדליק מחדש וככה כל הזמן. שחזרתי את המערכת וזה עדיין לא עזר מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!

7. Started by yaloner,

התקלה מתרחשת כל פעם אחרי עליית ווינדוס ובחירת אחד המשתמשים. לא הותקן שום דבר חדש. יש למישהו מושג איך להתחיל לאבחן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by moshehlp,

יש לי קבצים שנמצאים המצב הסתר. אני נכנס להגדרות והתיבה של המוסתר נמצא במצב שאי אפשר לשנות אותו. מה אפשר לעשות במקרה כזה??? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by havtzuel,

הי, חיברתי דיסק Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 על הלוח ASRock H810-HDS מריץ חלונות 7 הדיסק מזוהה ב 1TB במקום 2TB (אין ג'אמפרים) רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום, רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק. אז מה עושים? האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו? תודה

11. Started by kfir91,

תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by AntiFacebook,
    • 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.

14. שלום לכולם, יש לי מחשב שלא עובד כלל(לוחץ על כפתור הפעלה ולא קורה כלום). פתחתי אותו וראיתי שהנורית של הלוח אם דולקת. ניסיתי להחליף ספק כוח והמחשב כן עלה הבעיה היא שהספק ישן ולא מכיל א החיבור לכרטיס מך. אני מבין שהבעיה היא בספק כוח, אבל אני לא מבין למה הנורית בלוח אם בכל זאת דולקת. תודה לעזרים, מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kdani,

יש לי 8.1 שרץ על W530 דרייברים מעודכנים. אם אני לא נוגע במחשב תוך כמה דקות אני שומע את המאווררים נקרעים.... בדיקה ב-TASK MANAGER: ntoskrnl.exe טוחן את המעבד. ProcessExplorer משום מה מסרב להקליט ארועים.... יש על המחשב 2.5 אנטי וירוסים (אולי זו הבעיה.....) ביצעתי סריקת בוט.... ברגע שאני נוגע במקלדת, הוא נרגע. רעיונות ? (rundll32.exe גם חוגג....)

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Motix,

כנראה לחצתי על משהו ופתאום העכבר והמקלדת לא עובדים לי. מחוברים לי שני עכברים אלחוטיים למחשב ומקלדת אלחוטית. אף אחד מנם לא עובד כרגע. יש לי גם עכבר דרך wifi מהסמארטפון. הוא עובד אבל לא רואים בכלל את החץ. אבל אפשר להבין איפה הוא כי כשעוברים ליד משהו הוא מדגיש את זה. Windows 8.1 64 bit יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה? ניסיתי להפעיל מחדש ולחבר מחדש את העכברים והמקלדת וכלום. יש לי שליטה מלאה על המחשב דרך אפליקציה של שליטה מרחוק אז אם צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו כזה אני אוכל להגיע לזה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gal505,

שלום בזמן האחרון קורה מצב שברגע שהמחשב במצב מנוחה פתאום מסך שחור(כאילו שומר מסך) ואין אפשרות לחזור למחשב..מזיז את העכבר ולא קורה כלום, המחשב עובד, העכבר והמקלדת עובדים אבל פשוט אי אפשר לחזור רק אחרי ריסטרט..קראי איפשהו שיש מצב שההארדסיק עומד לעשות את שלו..

• 32 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by coperl,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש, עם ווינדוס 8.1. זה מחשב נייד עם דיסק של סיגייט ST1000LM024, העניין הוא שכשעולה המחשב הכל תקוע לבערך 5 דקות. מנהל המשימות מחווה על פעילות מעבד בערך בסביבות 10 אחוז, וזיכרון ב30 אחוז. אבל הדיסק ב100 אחוז למשך 5 דקות בערך. הדבר חוזר על עצמו כל פעם שאני פותח תוכנה חדשה. בניתוח לפי שימוש הכל נראה בגדר הסביר. והמשאב שגוזל הכי הרבה משתמש בערך ב2 מגה לשנייה. זה מאט לי משמעותית את המחשב. בבדיקת צקדיסק הכל תקין. יצרן המחשב מעוניין שאני אפרמט את המחשב לפני שהוא יחליף, אני מעדיף להימנע מפירמוט. השאלה היא אם הבעיה מוכרת ופתירה, ואולי בכלל זה לא תקול אלא זה אמור להיות המהירות שלו, כאמור מהירות קריאה של בין 2.5 ל3 מסומן אצלו כ100 אחוז. (ואולי זה סתם פשע של…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomy669,

שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

24. עשיתי בדיקה, המעבד תמיד על 10- 18 אחוז גם כשכל התהליכים על 0% שימוש ואין אף תוכנה ברקע. יש למישהו מושג????

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים