תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו (לא מדובר פה על המחשב שלי *של חבר*) כשהוא טוען את את ה-xp הוא מתאתחל(ריסרט) מה אני יכול לעשות בדבר כזה ? לפרמט אני לא יכול כי יש חומרים חשובים בפנים. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש ונתקלתי בשתי בעיות קשות: 1)יש ברשותי כרטיס טלוויזיה leadtek winfast tv 2000 xp. הכרטיס היה מותקן עוד על המחשב הקודם שלי ועבד מצויין, אך במחשב החדש לא רואים תמונה. בדקתי חיבורים, התקנתי כל מקודד אפשרי, אך עדיין, שומעים סאונד ורואים תמונה שחורה. גם כשאני מנסה להקליט את התמונה השחורה עם winfast PVR, בסיום ההקלטה מתקבלת הודעה can't play this file. 2)המסך אמור להיכבות אוטומאטית לאחר מספר דקות של אי שימוש, אך במקום להכבות הוא נשאר דלוק ומציג הודעת check signal cable. הבעיה היא לא במסך, מכיוון שכשהיה מחובר למחשב הקודם הוא נכבה בלי בעיה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. אני על סף ייאוש עמית
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתקתי את הכבלים (נתונים וחשמל) משני כונני דיסקים אופטיים ומכונן קשיח במחשב נייח כדי לחבר כונן קשיח אחר. הכל עבד כשורה. עכשיו כשהחזרתי את הכל לקדמותו - המחשב לא מזהה את כונני הדיסקים והכונן הקשיח. כונני הדיסקים בכלל לא נפתחים. בדקתי כמה פעמים את החיבורים (נתונים וחשמל) והכל מחובר. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה. כמובן שהדלתי וכיביתי את המחשב בכל נסיון ובכל זאת עדיין לא מזהה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי במחשב הבא: I7 920 Ex58-ud4p 3x 2 gb ddr3 7870xt HX850I 3x hdd לפני כשנה התקלקל לי ההארדיסק. קניתי אחד חדש ולמשך כשבוע המחשב עבד מעולה. לאחר כשבוע באמצע הלילה המחשב התחיל להכבות ולהידלק בלופים. היות וגם כאשר כיביתי את ה switch של הספק הוא המשך הסקתי שהספק התקלקל. השבוע קניתי ספק חדש (חזק משמעותית, לאט לאט אני קונה רכיבים למחשב חדש אבל זה יקח כמה חודשים) = hx850i. אתמול אחר פירוק כלל הרכיבים, החלפת משחה טרמית וחיבור של הכל מחדש, המחשב לא נדלק. ז"א, הוא כן נדלק אבל לא מגיע אפילו לשלב בו רואים משהו על המסך. מצורפות תמונות של הledים הדלוקים, לצערי לא ניתן להבין מהמדריכים של gigabyte מה הם אומרים.…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של אסוס, לא באחריות. כאשר אני לוקח אותו, מזיז ממקום למקום, אפילו ממש בעדינות וזהירות - הוא נכבה נראה לי הרגישות בעיקר מורגשת בפינות התחתונות לפעמים גם אחרי המקרה אני לא מצליח להדליק אותו הוא נדלק ונכבה שוב אחרי שניות בודדות. לאחר מספר פעמים אני מצליח להפעיל אותו שוב יש משהו שאפשר לנסות ולבדוק? זה קורה גם כשמחובר לחשמל וגם כשפועל על סוללה תודה
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה. מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן. אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב. מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כמעט חודש רכשתי מחשב חדש (את מרביתו ב-SKYPC). לאחר שבחרתי את הלוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3 - ביקשתי שימליצו לי על זכרון, ורכשתי בהתאם להמלצתם 4GB של G.Skill: F2-6400CL4D-4GBPI - חזרתי הביתה שמח וטוב לב, הרכבתי את כל המחשב, והתחלתי בהתקנות - WinXP די מהר, התחלתי לשים ש-WINDOWS נתקע בטעינה שלו, אחת לכמה פעמים שאני עושה RESET (במסך שבו כתוב Windows XP בגדול), כש-HARD RESET, ובחירה ב-LOAD WINDOWS NORMALLY היו מצליחים, והכל עבד כאילו אין בעיה. קצב התקיעות הלך ועלה, התקנתי WINDOWS מחדש למקרה שמשהו השתבש בהתקנה (גם מדיסק אחר), אבל זה המשיך. הרצתי MemTest86+ והרצתי בדיקות על הדיסק הקשיח, ובדקתי את הטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט, והכל היה תקין. עד שאתמול הזמן …
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה :-\ . המסך מרצד כל הזמן!!! את הבעיה בעבודה ב windows פתרתי על ידי שינוי תדר ריענון, אבל המסך ממשיך לרצד לפני שהווינדוס עולה והלוגו של פנטיום 4 מופיע! גם בחלק מהמשחקים והתוכנות זה קורא לי! (Dungeon Siege, 3D Mark2001se) מה שאני אוהב בNEVERWINTER NIGHTS, זה שאפשר לסדר שם בהגדרות את תדר הרענון במשחק. אולי יש איזו דרך בביוס כדי לסדר את תופעת המסך המרצד? תודה. :'(
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא בגלל הווינדוס זה בטוח,עשיתי פירמוט ועדיין ככה. אין מסך כחול,אין קבצי דאמפ. שאני נכנס למשחק,כל משחק,הוא עולה,ואחרי זה עושה ריסטרט ללא סיבה. אין קבצי דאמפ,איך אני אדע מה היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב די זה כבר מוגזם יום אחד הייתי בבית בפעלתי את המחשב ומהרמקולים יצא קולות כמו סירנה של משטרה ישר התחלתי לפחד מוירוס אבל בדקתי וירוסים אין כלום ואין בעיות במחשב הכל פועל סבבה עשיתי RESTART והקולות נעלמו עכשיו ממש עכשיו נתקע לי המחשב לשנייה והקולות חזרו אין לי מושג מה לעשות אין לי מושג מה אמור לעשות את זה ואם כבר וירוס אז למה הוא לא עושה כלום
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! היום קניתי מעבד חדש(יד שניה) והחלפתי, והמחשב לא נדלק. החזרתי את הישן, והמחשב עדיין לא נדלק. יש בו 4 נורות אדומות. אז לפעמים הוא מהבהב בין 3 נורות דלוקות ל4 דלוקות. ולפעמים הוא מגיע לנורה האחרונה, מצפצף פעם אחת וזהו. ממשיך לעבוד רק המאווררים והנורות במחשב(והנורה ממשיכה לפעול) מה לעשות? עדכון: הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט שלו, ועכשיו זה מגיע לשלב של הנורה האדומה האחרונה ומצפצף צפצוף ארוך. אם אני מכניס את הכרטיס לסלוט השני, לפעמים המחשב עולה לכמה שניות ולפעמים לא. עדכון2: המחשב עולה, אבל עושה ריסטים אני לא יודע מתי אבל זה קורה אחרי שהוא עלה למערכת הפעלה, ויכול ליהיות גם אחרי הבוט שהתחיל לטעון את המערכת הפעלה. בנוסף שהגעתי למערכת הפעלה זה אמר לי שהמחשב צ…
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המותקנת:windows 10 מקורית גרסת מערכת ההפעלה, כולל סיביות (ביט):windows 10 home 64 bit תיאור התקלה: היי, אני סטונדט למדעי המחשב,חלק מהקורסים דורשים ממני לתכנת בשפת C על ממשק לינוקס הורדתי VMWARE Workstation pro v15.0.3 פתחתי מכונה וירטואלית חדשה מבוססת Ubuntu 20.10 (לינוקס). פעמים רבות כשאני מריץ את המכונה אני מקבל מסך כחול ואיתו השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area המסך הכחול קורה ממש לאחר לחיצה על מקש Power on this virtual machine אפשר לראות את המכונה מתחילה לעלות ואחרי 5 שניות מקבל את המסך הכחול מידי פעם המכונה מצליחה לעלות ללא בעיות, אך ברוב במקרים לצערי היא לא ואני מוצא את עצמי עושה לא מעט ריסרטים למחשב (פוגע בו) על מנת להצליח לעלות את המכונה אש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שזה כולה סידי-רום וכניראה שהוא פשוט הלך, אבל חשבתי לשאול בכל זאת אולי זה משהו אחר... יש לי CD-ROM של Acer מהירות 52x קניתי לפני שנה וחצי+. בכל מקרה, המחשב מזהה אותו והכל, אבל שאני מכניס דיסק, כל דיסק, הסידירום פשוט לא מזהה את הדיסק ומראה כאילו כלום לא בפנים. אז, הסידירום הלך או יכול להיות שזה בעיה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-