תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס? תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. יש לי HTPC שיש בו מקום רק להארד דיסק אחד. כרגע יש לי 40 גיגה בחיבור IDE ואני רוצה להחליף אותו ליותר גדול אבל בחיבור SATA. האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! כניסות ה-USB במחשב לא פועלות: ניסיתי להכניס עכבר/דיסק און קי ובשני המקרים לא קרה כלום, כלומר גם הנורה על העכבר/דיסק און קי לא נדלקה, ולפי מה שאני מבין מזה - אין שום חיבור, גם לא פיסי. לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני רוצה לדעת האם ייתכן שזה קורה בגלל אי התקנת הדרייברים של לוח האם שקשורים ל-USB? או שבכל מקרה לפחות חייבת להדלק נורה במכשיר כשמחברים אותו ואם יש בעיית דרייברים הנורה כן תדלק אבל המכשיר פשוט לא יזוהה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-