עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by K_D,

שלום יש לי בעיה ממש אבל ממש מביכה,קיצר נגרמו לי הדפים אז מדפסת אומרת לי לשים עוד אני שם לוחץ עוד פעם על ההדפסה אבל מדפסת לא שואבת דפים רק עושה בכאילו אבל לא שואבת...המדפסת חדשה אז החלפתי את הדפים רק פעמיים,פעם ראשונה היית ממש מזמן ואז זה כן עבד,אני פשוט לא זוכר מה עשיתי בהודעה של HP כותבים REMOVE TOP COVER OF INPUT TRAY...איזה TOP COVER בדיוק? קיצר בעיה דפוקה לגמרה,אבל אולי מישהו נתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  3. שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by edendolev,

שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגה הבעיה אינה במסך ואין גם צפצופים לדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיה וכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב . כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנה למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kremeron,

האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …

6. Started by AMD Sempron +3100,

אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dino,

נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by ElasticMan,

אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by iakovl,

ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by cheneilat,

אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by SHIMIX,

מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים

13. בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?

14. Started by SpliffPolitics,

שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by was950,

שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by mik941,

בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!

19. טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  20. באמצע עבודה על המחשב הדיסק קשיח התחיל לעשות רעש של תיקתוקים , הרעש היה בלתי נסבל אז עשיתי ריסטרט למחשב מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש של תיקתוקים כמה פעמים והמחשב נתקע על מסך הBIOS ואז התיקתוקים מפסיקים והמחשב עולה בלי לזהות את הכונן , בבקשה תעזרו לי זה כונן D שלי כל החומר והתמונות שלי נמצאות שמה ללא גיבוי!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Snufkin,

אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  23. Started by ariebel,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  24. היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by Oranl,

טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.