תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניקיתי את האבק במחשב עי פתיחתו הוצאת הרכיבים, ניקוי עם מברשת והחזרת הרכיבים עכשיו קיים דבר מוזר ביותר. כל הדרייברים עובדים אבל הקול לא יוצא. כשמדליקים קול כלשהו המחשב מזהה שיש קול ורואים את העליות והירידות של הווליום אבל אין קול. הרמקולים עובדים. (נבדק) וכן מחובר למקום הנכון כמובן. גם מהפאנל האחורי במחשב (על לוח האם) לא עובד וגם על הפאנל הקדמי. ככל על האחורי כאשר מנתקים את הקדמי מהלוח אם. אני אובד עצות בנושא. יש למישהו רעיון? ניסיתי לנקות שוב אבק מסביב מחשש שיש אבק בסביבה הגורם לקצר, כמובן לא עזר. זה הלוח אם asus p8h61-m lx
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
בעת הרצת משחקים שונים, לאחר כמה דקות המסך מתחיל לרצד, מקפיא תמונה, ולפעמים מוציא הודעה: [h=1]Display driver stopped responding and has recovered[/h]המחשב חדש (בן חודשיים) מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 מקורי כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/536067-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A6%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA אתמול הגבתי לנושא אנני מוצא את ההודעה המקורית
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז המפרט הנוכחי מעודכן לפרופיל שלי... לא הרצתי בדיקות למחשב (אחרי שהרכבתי אותו בעצמי).. בשותף הכל עובד כרגיל, כשאני נכנס למשחק קצת כבד המחשב "מרסט" ומופיעה לי ההודעה בתמונה.... מההודעה אני מסיק שהספק אינו חזק דיו להפעיל את המערכת למרות ששאלתי מישהו מקצועי והוא אמר שזה לא בטוח... לחילופין הוא טוען שזה יכול להיות הגדרות או משהו שחובר לא נכון.. מה אתם אומרים? (מפרט נוכחי מעודכן בפרופיל
-
- 35 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי פלייסטיישן 4, וכשאני מנסה להתחבר לראוטר הוא פשוט לא מוצא אותו ברשימה. בדקתי המון באינטרנט ולא מצאתי משהו שפתר לי את הבעיה. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל. וידאתי שהראוטר שולח את ה-SSID שלו. ניסיתי להכניס את כל הפרטים של הראוטר באופן ידני (יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב - לא יודע). ניסיתי לשנות הגדרה בראוטר ולשנות ממצב bng לכל אחד מהם בנפרד. למה אני בטוח שהבעיה בראוטר? 1. הפלייסטיישן עובד עם חיבור קווי. 2. הפלייסטיישן מוצא את האינטרנט האחוטי של השכנים. 3. יש לי אייפד בבית, 2 אייפונים, 2 לפטופים ופלייסטיישן 3 - וכולם מתחברים בלי בעיה לאינטרנט האלחוטי. הפלייסטיישן 4 פשוט לא מוצא רק את האינטרנט שלי. שתי הערות: 1. דגם הראוטר שלי הוא TP-LINK WR940N. 2. הראוטר משמש כ-acces…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זכרון המחשב Physical Memory עובד על כ-30 אחוז אף יותר. אני עובד עם WIN 7 - 64BIT זכרון 8GB אמרו לי שיכול להיות שזה וירוס אז עשיתי בדיקה של AVG לאחר מכן עשיתי בדיקת Malwarebytes Anti-Malware אשר מצא כמה דברים אשר הסרתי מה ניתן עוד לעשות? - לפעמים שאני מפעיל משחקים הם קורסים לי עקב מחסור בזכרון. (צירפתי תמונת מסך של ה- TASK MANAGER) תודה לעוזרים, משה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן בעיה מוזרה שקרתה היום. הדלקתי את המחשב שלי (windows 7 x64) ובמקום קול רגיל אני שומע ביפ רציף ורעש סטטי חלש (גם רציף יחסית). הביפ והרעש הסטטי ממשיכים גם אם אני עושה mute על הסאונד. כשלחצתי כפתור ימני על האייקון של הקול יש אפשרות ל- volume control options, שם אני רואה 3 sound devices: speakers digital audio (s/pdif) headphones האייקון של האוזניות מהבהב כל הזמן. אני מניח שזה קשור לתקלה אבל לא יודע מה אם זה הגורם. אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-