תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזאת: יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 כבר בערך שנתיים. לפני כשבועיים התחילה התופעה הבאה: המחשב נכבה לאחר מספר דקות של פעולה בפתאומיות (מספר הדקות אינו קבוע ולפעמים הוא נכבה לאחר פחות מדקה שהוא פועל ולפעמים רק כעבור כשעה). חשוב לציין שהמחשב נכבה, גם שהוא מחובר לחשמל (כך שהבעיה היא לא בסוללה). כמו כן לפני שהמחשב נכבה, מוצג מסך שחור לגמרי עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה למשך כשניה ואז המחשב נכבה. התופעה הזו מתרחשת גם ב-Windows וגם ב-Linux והיא גם התרחשה כבר מספר פעמים, לפני שבכלל עלתה מערכת הפעלה כלשהי. שלחתי את המחשב לתיקון (הוא לא באחריות) ונאמר לי שתיקונו יעלה יותר ממה ששילמתי עליו כמחשב חדש (לפני שנתיים), בגלל שהתיקון כרוך בהחלפת לוח האם. המוקדנית לא יד…
-
- 13 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. לחבר שלי יש פנט'יום 4 הנה קצת פרטים: http://img257.echo.cx/img257/8759/14tk.jpg והמחשב נתקע כעבור מספר דקות של משחק ניקינו הכל והחלפנו כרטיס מסך ולכרטיס מסך GEFORCE4MX (בלי קירור) פירמטנו את המחשב מספר פעמים ככה שאנחנו בטוחים שזה לא בעית תוכנה מה יכול להי'ות הגורם? מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר) והתחילו …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הרמקולים לא יודע אם זו ממש בעיה- הרמקולים האחוריים+הסנטר לא עובדים. טכנית הם כן עובדים אם אני מחבר אותם במקום הקידמיים או אפילו מנסה לשים שיר עם הפלפון ולא המחשב. בתוכנה של הכרטיס קול כיוונתי ל5.1 וזה גם לא עזר גם שאני עושה בדיקות קול בתוכנה של הכרטיס לא שומעים את האחוריים בקיצור איך אני מפעיל את כל המערכת? כמו שבסרטים הקולות רקע מאחורה הצליל מקדימה וכל זה... תודה לעזורים, מקווה שהבנתם מה אני רוצה ><
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה תמיד אפשרות בהגדרות הגרפיקה של משחקים שנקראת VSYNC. הקטע הוא שאני שם משחק על Very high ואז כדי לבדוק שכל ההגדרות באמת על הכי גבוהה (וכדי לשים AA על הכי גבוה) אני רואה שזה לא מסומן. מישהו יכול אולי להסביר מה זה בדיוק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים... לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE . המחשב בן 9 חודשים. פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה. העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב : http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE מה הבעיה? תודה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה כשאני מכבה את המחשב, המחשב יוצא מהוינדוס רגיל והמסך וההארדיסק נכבים, רק הספק נשאר לעבוד ואני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי שיתכבה ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים. אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה: taslmg exe- application error the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-