עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by x-amin,

זה מחשב יחסית חדש לכן אני לא יודע מאיפה יכולות לבוא התקלות האלו.. 1.מדיי פעם כאילו הכרטיס קול נדפק, ושומעים ליכלוכים ברמקולים "פטפטפפטטטט פפפ" ממש כמו ברדיו שמשובשת תחנה, הבעיה שזה לא רק ברמקולים אלא גם באוזניות וכו, עשיתי שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה וזה הסתדר וחזר לאחר כמה זמן, מה יכולה להיות הבעיה בידיוק..? 2.לפעמים שאני משאיר את המחשב על הורדות בלילה, אני בא בבוקר ורואה את המחשב כאילו עכשיו הדליקו אותו עם המסנג'ר פתוח וכאלו חח... ואני לא מבין מה יכול לגרום למחשב לעשות ריסט שכמעט ולא פתוחות עליו תוכנות במלא,איך אני יכול לדעת מה הסיבה לזה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by Oprapc,

כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by :Creative:,

אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by etay44,

החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by rb024,

קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by maoros,

יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by elithebo,

הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by boaz_aha,

שלום, אני לא מצליח לשמוע מוזיקה באף תוכנה. בבדיקת סאונד של הכרטיס קול (realtec), יש סאונד. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה, אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by .nimiking.,

לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  14. את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by nanadav,

יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by Jexsu,

אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Dadude,

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by CartMan2oo5,

קיצר החלפתי לוח אם למחשב, עכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת המובנה, אבל אני רוצה לעשות רשת ביתית ובשביל זה אני צריך במחשב שלי 2 כרטיסי רשת... (עבד כבר במחשב הישן). עעכשיו חיברתי כרטיס רשת נוסף, המחשב זיהה אותו כהתקן אותו כהתקן לא מזוהה, הורדתי את הרייברים התקנתי אבל אחרי שהתקנתי אותו הכרטיס רשת לא הופיע בחומרה (עכבר ימני על מחשב שלי, לשונית חומרה, מנהל התקנים) תחת קטגוריית כרטיסי רשת, מופיע לי שם רק הכרטיס המובנה בלוח, הכרטיס שחיברתי והתקנתי לא מופיע... וגם בחיבורי רשת מופיע לי רק Local Area Connection, ובמחשב הישן היה לי Local Area Connection וגם Local Area Connection 2 וגם במנהל התקנים הופיעו לי 2 הכרטיסים... מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

20. Started by yaniv76,

היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by too,

שלום. יש לי בעיה לאחרונה בחיבורים לאינטרנט והמחשב טוען שיש לי התנגשות IP עם מחשב אחר. אני משתמש בראוטר וReptter. כנראה שהשנים גורמים התנגשות. להלן פרטי הבעיה: בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית זוהה איפוס המתאם האלחוטי הושלם ‏‏יומן רישום של אבחון רשת שם קובץ: B2C1D60C-02D1-44B3-B963-F248D399C36C.Repair.Admin.1.etl בדיקת בעיות נתב או נקודת גישה לא הופעל ‏‏אם אתה מחובר לנקודה חמה או לרשת של תחום, פנה למנהל הרשת. אם לא: 1. נתק או כבה את ההתקן. 2. לאחר שכל הנורות במכשיר כבו, המתן לפחות 10 שניות. 3. הפעל את ההתקן או חבר אותו שוב לשקע החשמל. כדי להפעיל מחדש נתב או נקודת גישה עם סוללה מוכללת, הקש על לחצן האיפוס ושחרר אותו במהירות. ‏‏עיין ב'עזרה ותמיכה של Win…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. אז ככה, חיברתי כרטיס רשת למחשב שלי ועם הפעלתו חלונות זיהה שיש התקן חומרה חדשה (הכל כמו שצריך). לפתע, המחשב העלים אותו ולא מזהה אותו בכלל, אולם הנורית מאחורי הכרטיס רשת מאירה כאשר מחברים משהו. הכרטיס הוא של Realtek, משהו כזה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by manticore,

יש לי בעיה עם הכרטיס רשת של הלוח הזה למטה בצד ימין מופיע הסימן של החיבור רשת ויש עליו סימן קריאה וכתוב שם Limited or no connectivity המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת ואני מצליח להתחבר אבל אחרי זמן מסויים שאני מוחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: ואז האינטרנט "מת" וצריך לעשות ריסט.. ניסיתי לעדכן דרייבר ולא עזר...[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 14:12:13 עזרה בבקשה.. האינטרנט שלי קורס כל 5 דקות......

• 11 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.