תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'. זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס. זה דיי דחוף. - תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים. לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי ספק של סרבר אבל איכשהו הוא לא מפעיל לא את המחשב הוא מפעיל מחשב אחר (בינתיים בדקתי אותו על P3) הוא פשוט לא מגיב כשאני מחבר אותו ללוח של המחשב שלי(כלום לא פועל)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ווינדוס 10 עברית, מחשב נייד דגם Lenovo 330S-15IKB. כאשר אני מנמיך את הווליום דרך מקשי ה-FN הסרטון ביוטיוב זז קדימה משום מה. מה עליי לעשות בשביל לתקן את התקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המחשב שלי היום פשוט נתקע, הפסיק להגיב אז עשיתי לו ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב פשוט נתקע על הקטע של ה BIOS ששואל אם אני רוצה הכנס אז ללחוץ DELETE. אך המסך הזה תקוע ואי אפשר ללחוץ ולהכנס. הבעיה הזאתי הייתה לי בעבר אני תיקנתי אותה בעזרת הוצאת הבטרייה של ה BIOS ואז להחזיר זה עשה לי ריסט ל BIOS ותיקן. אבל עכשיו עשיתי את זה וזה בכלל לא מדליק לי את המסך, הוא לא נדלק ולא מגיב. אשמח לעזרה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
צרבתי סרט עם נרו בפורמט SVCD אבל הוא יצא באיכות נמוכה מאוד אני רואה ריבועים כאילו עשיתי זום לתמונה . איך אני יכול לשמור על האיכות של הסרט בצריבה? ב PROPERTIES כתוב שהתוכנה לא משתמשת ב hardware Acceleration יש קשר? אני משתמש ב asusdvd2000 (כאשר אני רואה את הסרט ישירות מהקובץ האיכות טובה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אממ .. שלום לכם לפני שבועיים הזמנתי חלקים מ2 חנויות .. זכרונות מחנות אחת : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=500 ושאר החלקים מחנות אחרת .. בעיה אחת: הרצתי את CPU-Z וזה מראה שהתזמונים של הזכרונות הם : http://img155.imageshack.us/img155/829/87805073dh9.jpg במקום מה שמצויין באתר שממנו הזמנתי את הזכרונות .. OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 מק"ט: OCZ2RPR800C44GK אחריות: לכל החיים יצרן: OCZ מהירות: 800MHZ נפח: 4GB קירור: גוף קירור + HEATPIPE תצורה: DUAL CHANNEL SPD: CL 4-4-4-15 VOLTAGE: 2.1V מה שיש לי זה באמת מה שהזמנתי ? בעיה אחרת , יותר רצינית זה שיש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון .. מאז שקניתי את המחשב .. …
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-