עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davidkeren,

המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…

3. שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by yosdaboy,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shaharweiss,

היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב נייד סוני VIO, הבעייה כזאת המסך לא תקין אבל עבד עם יציאת VGA hdmi, נמחקו לי קבצים בהרשאת המנהל ובעקבות כך לא יכלתי להתקין כלום במחשב ,וכל דבר דרש את ההרשאת מנהל ,לאחר אינספור ניסיונת לתקן את המצב ללא הצלחה כולל ניסיון פירמוט שלא צלח(לא הצלחתי להגיע לביוס) , פירקתי את האר הדיסק של המחשב הנייד חיברתי אותו למחשב אחר, פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס 7 העברתי את האר דיסק חזרה למחשב הנייד ,ואני לא מצליח לקבל תמונה דרך VGA HDMI יש משהו שאני יכול לעשות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הווינדוס שלי קורס כל 3 דק' אחרי עלייה של המחשב המפרט שלי הוא : I5 3470 ASUS P8Z77-V LX CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 AMD READON HD 5670 WD HDD 500GB CAVIAR GREEN WIN 8 PRO אחרי מספר ריסוטים לא קטן הוצאתי את זוג הזיכרונות ובדקתי אחד אחד בסלוט השני שנכנס לבדו המחשב הפסיק להתרסט - יכול להיות שמצאתי את הבעיה או יכול להיות שמשהו אחר אחרי כל הריסוטים האלה הסתדר פתאום (אולי מבחינת תוכנה) אני יודע שהדיסק קשיח שלי לא וואו והספק כוח עושה הרבה בעיות ואני מחליף את שניהם השבוע פתחתי ת'רד נוסף בפורום ספקי כוח ואני קונה את הSAMSUNG SSD 840EVO 120GB בשביל מערכת הפעלה בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני מזהה את החלק התקול (או התוכנה) אז אני צריך כלים מקצועיים (וקצת הכוונה) ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הביאו לי מחשב לתיקון ויש לו מסכים כחולים.. הוא ממש ישן ויש לו XP, קיבלתי אותו עם 2 סטיקים של RAM והוא צפצף, ניתקתי כרטיס אחד ועכשיו הוא עולה אבל כל שניה מסך כחול.. לבדוק את הזיכרון שיש לי כרגע? או שאולי לפרמט?

• 56 תגובות
    • 8.5k צפיות
  10. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים התהליך explorer.exe עובד על 50 CPU וזה עולה ויורד, התחלתי ביומיים האחרונים סרקתי עם Malawre bytes והנורטון ניקיתי את המחשב מכל מה שיכל להוות נזק והמחשב חזר לתפקד רגיל וטוב. היום בבוקר שוב חזר התהליך לCPU גבוה אני חייב עזרה זריזה, תודה מראש! זה המפרט: Nvidia Geforce GTX760 Intel i5 4570 8GB RAM ואני מציין שזה מחשב של משהו כמו חודשיים-שלוש הכל עבד חלק עד אתמול, תודה לכם

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by idan.prd,

אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…

15. Started by Guy950,

שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sababag,

היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי לפטופ עם ווינדוס 8.1 אחרי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב (עם מוזיקה מתנגנת ברקע) המסך נכבה והוא מוריד את הקול ממש נמוך אבל יש פה 2 קטעים מוזרים 1. גם שאני מזיז את העכבר והמסך נדלק הקול לא חוזר לעלות. 2. המספר של הווליום לא משתנה. זאת אומרת שאם אני שם את הווליום על מספר 20 (מתוך 100), המסך נכבה והמחשב מחליש את הווליום אבל שאני בא להרים את הווליום חזרה אני רואה שהוא עדיין נמצא על 20... וגם אם אני מרים אותו עד 100 זה עדיין חלש יותר מ100 "רגיל" מישהו מכיר את הבעיה הזאת? לא ממש הצלחתי למצוא משהו על זה בגוגל... תודה מראש עריכה: לא משנה פתרתי את זה. CONTROL PANEL SOUND COMMUNICATION TAB DO NOTHING

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Crapy,

יש לי כמו תקיעות רנדומליות כאלה למחשב עכשיו מבחינת משחק אני חושב שהכל תקין אולי קצת פחות FPS אבל הסאונד מתחרפן יש כמו תקיעות כאלה כאילו עוד שניה קורס לי המחשב אני חושב שזה הארד דיסק כי בסריקות לדוגמא אני שומע אותו ודברים מוזרים כאלה בזמן האחרון.. זה ממש בעייתי ואני לא בטוח מה לעשות מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Nilash,

אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gobits,

יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)

23. המחשב הנייח ביומייים האחרונים התחיל לעבוד פחות טוב הורדות משרתי הורדה לא מתחילות.. הוא לא מצליח לי להריץ סרטונים באתר ערוץ 10.. והיום בערב התחיל להשמיעה צליל של חריקה. אבל ממש מדי פעם .זהתי שזה מהדיסק הקשיח החריקה. כעבור כמה זמן במהלך הערב ,זה התחיל להתגבר והתחילו להיות קפיאות של המחשב.. כעבור עוד קצת זמן המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש. ולאחר מכן היה קורס הכל עוד כמה פעמים , עד שהגעתי כבר לכל מיני הודעות של מסך שחור .. אני מניח שהדיסק קשיח נהרס.. תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת אני יכול לקנות דיסק קשיח חדש ולהתקין ווינדוס ? או שיש צורך בלהגדיר את הביוס (לא מבין בזה) מה שאני יודע שהתקנתי כבר פעמיים את מערכת ההפעלה .על אותו דיסק קשיח.. ולחיצה על מקש מסויים מעלה לי את ד…

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by uriya,

hi everyone i have a problem my Samsung S3 phone making a bit trouble when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal the drivers are up-to-date what is the problem? thank you uriya F.Y.I you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחרונה החלה תופעה מוזרה, שלפעמים המסך של המחשב מתכבה לבד והמחשב נשאר דולק.. זה יכול להתרחש באמצע גלישה באינטרנט או באמצע משחק.. זה לא קבוע.. למרות שזה קורה לעיתים די רחוקות אני חושב. מה אפשר לעשות?

• 59 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים