עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  2. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by katkato,

אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by saarxee,

יש לי 2 מחיצות, כל אחת 250GB וביחד 500GB... אני רוצה לשלב את הנפח של שניהם ולהוסיף את הנפח לכונן C. איך אני עושה את זה?

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yarin153,

אין לי מושג איך לקרוא את המידע שיש בבדיקה הוספתי תמונה שצלמתי בפלאפון של הבדיקה אם אפשר עזרה לגבי הבדיקה

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. צרבתי ווינדוס 7 (הורדה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט) צרבתי לדיסק אבל ממחשב שדיי בטוח שהיה נגוע האם ברגע שאתקין את הווינדוס על דיסק קשיח חדש והדיסק נגוע , אהם מערכת ההפעלה אוטומטית תתוקן ותיהיה נגועה? 2. אני השתמשתי בדיסק און קי ,ואני מניח שיכול להיות וירוסים בדיסק און קי , האם ניתן לעשות משהו שהוא לא יעביר לי על המחשב? פעם מישהו אמר לי שניתן לבטל אוטרון במחשב וככה הוא לא ידבק. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by OptiSTR,

שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 3emi,

ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Klayhamn,

שלום חברים את ווינדוס 7 התקנתי על המחשב החדש שלי - לצערי - ב-BIOS במקום ב-UEFI המשמעות היא שאי אפשר (יותר נכון, קשה מאוד) להמיר את סוג האתחול ל-UEFI בלי להתקין מחדש את ווינדוס 7 הסיבה העיקרית שהגעתי לזה בכלל היא בנסיון לפתור את זמני האיתחול המעצבנים שלי הם אמנם לא קטסטרופליים, אבל אין שום סיבה לטעמי לקבל 25 שניות זמן אתחול (מהדלקה עד רגע ה-LOGON SCREEN של ווינדוס) כשאנשים מקבלים עם סט-אפ דומה הרבה פחות מכך (חצי?) לא היה איכפת לי להתקין מחדש ווינדוס אלמלא כבר הייתי חורש עליו במשך יותר משבוע ומתקין ומקנפג את כל הדברים שלי (אנטיוירוס, תוכנות, פלאגינים, פונטים, קיצורים, THEMES, וכו') , מה שאין לי כח לעשות שוב לכן - אני מנסה להבין - האם זו באמת הסיבה לזמן האתחול האיטי ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by davidkeren,

המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…

18. אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Shaharweiss,

היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס. עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור? מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות. אשמח לרעיונות.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maors,

שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה

24. שלום המחשב שלי לא מתפקד בזמן האחרון כמו שצריך או ליתר דיוק בחודשים האחרונות. הרבה תקיעות ושמים לב לזה במיוחד כשאני מריץ סדרות וסרטים HDTV/BluRay. הוא רץ בצורה כבדה יותר, סרטונים ביוטיוב לא רצים כמו שצריך, משחקים כמו Call Of Duty 4 הישן הזה כבר לא זז לי על המחשב. -אני דואג לנקות את המחשב, ניסיתי למחוק דרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש, למחוק ולהתקין קודקים, שחזור מערכת אבל שום דבר לא עזר. אני אשמח לשמוע הצעות או השערות לגבי מקור התקלה, הסיכוי גבוה שזה כרטיס מסך?

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.