תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי ווינדאוס 10. לאחרונה קניתי אופיס 2019. בנסותי לחבר את ההאאוטלוק לחשבון ג'י מייל שלי, הוא נותן לי רק להתחבר בIMAP . אך זה איטי ומרגיז. ולכן ברצוני להתחבר באופן של POP, אך הוא לא נותן לי. מצורף תמונה של המצב הקיים - הנעשה באופן אוטמטי.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה דחוף!!!!!!!!! האם התוכנה הזו יעילה או שזה סתם "חרטה"?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי כרטיס SSD עם חיבור NVME מחובר עם מתאם לslut של pcle. הכרטיס מזוהה על ידי המחשב וגם מופיע בביוס כmass storage אבל לא ניתן לבצע ממנו booting זאת משום שאני מנסה לשתמש בו על מחשב ישן יחסית עם chipset H-81 שתומך pcle-gen2. האם יש דרך לעקוף את המגבלה? להתקין משהו? להתקין bios אחר? תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מספר בעיות יש לי: 1) ב-TSUNAMI VIRGO אין לי יציאה לחשמל למסך.... 2) התקנתי כבר את ההיטסינק על המעבד אבל לפתע גיליתי (אחרי שהרכבתי) שהתרמוסתת או איך שקוראים לזה זה שמודד חום, שכחתי להתקין אותו, איפה אני יכול לשים אותו???? 3) יש לי צורב DVD, דיסק קשיח וכמובן כונן דיסקטים והגיעו לי רק 2 כבלי IDE.... 4) הלוח אם קיבל כיפוף קטן בפינה השמאלית העליונה ואני מפחד שזה יזיק. 5) אבא שלי התקין את הברגים עם מברג ממגנט, זה לא יזיק???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בעבר, כשהמחשב היה נכנס למצב שינה, המסך היה נכבה, וכדי "להעיר" את המחשב, הייתי פשוט לוחץ על כפתור כלשהו במקלדת, ובמידת הצורך לחיצה קצרה על כפתור ה-Power שעל גבי המחשב. בזמן האחרון, זה פשוט לא עובד. המחשב נכנס למצב שינה ואני לא מצליח להוציא אותו מהמצב הזה. כלומר, כפתור ה-Power ממשיך להבהב, וגם אם לוחצים על המקלדת או על הכפתור עצמו, שום דבר לא קורה. הדרך היחידה שלי לצאת מזה זה פשוט לכבות את המחשב לחלוטין ולהדליק אותו מחדש. בקיצור- השאלה שלי היא איך מוציאים את המחשב מה-Sleep mode הזה? יש לי ווינדווס 10 64 ביט, והמחשב הוא מדגם אסוס Zenbook UX461. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה-Power שלי. …
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי, מדובר על מחשב נייח שהוא קצת ישן(7 שנים), ויש לי רק 2 סלוטים בלוח האם(לוח אם GIGABYTE H81M( סה"כ 8 ג'יגה ,כל אחד 4 ג'גה,-מסוג DDR3 עכשיו הבנתי שעדיף ש-2 הזיכרונות יהיו תואמים עם אותו נפח אם אני מחליף את שני הזיכרונות כלומר ל: 8 ו-8 ג'גיה(הלוח אם נותן עד 16 ג'יגה) אני צריך לשלם הרבה (270 ש"ח כל כרטיס) ולזרוק כרטיס של 4 גיגה שהוא יחסית חדש(שנתיים וחצי) אם אני מחליף רק 1 ל6 ג'גה או 8 גיגה אז הזיכרון השני לא יהיה תואם מה אתם מציעים לי לעשות ועד כמה זה בעייתי 2 זיכרונות ראם שהם לא אותו נפח(האם בכל מקרה המחשב פונה קודם לזיכרון הנמוך יותר ועד כמה זה פוגע בביצועים?) אשמח לתגובתכם כי באמת המחשב קצת התחיל לקרטע בזמן האחרון ורק גוגל כרום עם…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
מסיבה כלשהי אינני מסוגל עוד לבצע לכידת מסך (חלונות 2000 SP3) נראה כאילו מערכת ההפעלה איבדה את האפשרות הזו, מאחר ותוכנות לכידה צד שלישי עובדות (בדקתי עם http://www.americansys.com/download.htm)
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב, החלקים הגיעו ביום שלישי, ואת המחשב הרכבתי ביום רביעי, כאשר הפעלתי איתו ב11:30 בלילה כדי להתקין עליו מערכת הפעלה. אתמול (יום חמישי), העולם החליט שהוא שונא אותי והחליט להגיד למחשב שלי להפסיק לעבוד. אני משחק ב Rainbow Six Vegas להנאתי, כאשר לפתע (בסביבות 11 בלילה) הסאונד נתקע, התמונה של המסך נעלמה, ובמקומה הופיעו מלבן אחד כחול בחצי התחתון של המסך, והשאר שחור. תמונה זו נעלמה אחרי פחות משניה. מבדיקה מהירה, המחשב עדיין פעם אבל אין לי מושג אם הוא עשה ריסטרט כי האוזניות היו עליי. מכאן מאילך, כל פעם שהפעלתי את המחשב, לפעמים ה"ביפ" של ה POST נשמע ולפעמים לא, אבל המחשב לא עובר את ה POST ולא עובר למערכת הפעלה (מכיוון שהמנורה של המחשב שלי בראוטר כבוייה). לא רק זאת, א…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב , קניתי מחשב לפני כ 3חודשים ,והמחשב הזה מתחמם יתר על המידה -כך שהמקלדת של המחשב מאוד חמה ובנוסף המחשב נתקע ללא אפשרות לגעת בו עד שהוא חוזר לעצמו אחרי זמן מה . סוג המחשב : https://ksp.co.il/web/item/181830 החברה מציעה להחליף את חלקי המחשב -המאוורר ועוד חלקים נוספים -אני יודעת שאם פותחים מחשב זה הורס את האיכות שלו ,ואני חוששת להיתקל לבעיות נוספות שעלולים להיגרם בהמשך . אשמח לייעוץ,האם זה בסדר לפתוח את המחשב ? מה ניתן לעשות ? בתודה מראש , מיכל
-
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום ניקיתי את המחשב שלי וכשהדלקתי אותו הוא נראה שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך )המסך עובד) שיחקתי קצת עם המחשב למצוא פתרון וגיליתי שאם אני מפעיל את הגאמפר הוא עובד כמו שצריך אבל רק להפעלה אחת. אחרי שאני מכבה את המחשב אני צריך להפעיל עוד פעם את הגאמפר או שעוד פעם לא יראו כלום... למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-