עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar91,

כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by hichcock,

התקנתי סוף סוף את הכרטיס טלוויזיה שלי מדגם leadtek tv2000xp expert ההתקנה עברה סבבה כשאני מנסה להפעיל את אחת התוכנות שהתקנתי מהדיסק, כל תוכנה, המחשב עושה לעצמו ריבוט. ולא מופיעה אחרכך כשאני מעלה את הווינדוז שום התראהעל קריסת מערכת או כל דבר שהוא והווינדוז גם לא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב על safe mode. מישהו...? תודה.

3. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Gil28,

הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by amigamerlin,

שלום, יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו. עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק. רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix? תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by okpimp,

שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by arigado,

יש לי בעיה כי בכל פעם שהמחשב פועל התמונה במסף מתחילה להשתבש, משחקים שפעם פעלו אצלי חלק, תוקעים לי את המחשב לגמרי. אני חושב שזאת בעיה בכרטיס מסך אבל חבר שלי אומר שזאת יכולה להיות גם בעיה במעבד, כרטיס המסך שלי הוא 2 MX\MX 400 nVIDIA Geforce והמעבד שלי הוא AMD Athlon XP 1474 MHz (11 x 134) +1700 הנה תמונה להמחשה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by King Kong,

לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by Aviv C,

היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by moshel7,

color=red] רכשתי כרטיס מסך sparkle geforce 7300gt 256mb ויחד איתו קיבךתי כבל חשמל שמיתחהר מהספק כוח לכרטיס מתי שהכבל מחובר ואני משחק במישחקים המישחקים ניתקעים והמחשב מבצע restart ניגשתי למעבדה ששם רכשתי את הכרטיס והם המליצו לנתק את הכבל ומאז הכל רגיל האים הכבל חיוני לכרטיס כי כשאני מדליק את המחשב מופיעה הערה שאומרת שיש לחבר את הכבל לכרטיס וכי מערכת ההגנה של הכרטיס נימצאת במצב בטוח והורידה את ביצועיה וטמפרטורת הכרטיס במצב רגיל 62C ולאחר מישחק 71C האים זה נורמלי תעזרו לי בבקשה אני כבר מישתגע

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ranran,

אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. Started by toys in space,

הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by itcoh,

שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by voial,

הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה

17. Started by naory159,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3, והוא עובד בסדר גמור. לפני כשבוע פתאום אני לא רואה במסך כלום (המסך דלוק, והנורה מהבהבת בצבע כתום), ולכן החלפתי כרטיס מסך אך זה לא עזר. החלפתי 3 כרטיסי מסך ובכולם המסך מראה נורה כתומה. החלפתי מסך אך גם זה לא עוזר... כשאני מפעיל את המחשב הוא נשמע שהוא עובד בסדר גמור. תודה רבה לכם, ומקוה שנימצא פיתרון!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amitbatito,

שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by matrix_xp,

קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by Mockingbird,

מה קורה אנשים? יש לי בעיה מעצבנת וניסיתי בהמון מקומות... אולי מישהו ממכם יוכל לעזור לי. יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 8400 GS. אני לא מצליח להפיק את המירב מהכרטיס המסך, אני מתכוון למשחקי רשת, שם אני מקבל FPS נמוך. לאלו שיודעים מה זה FPS ויכולים לעזור לי, תודה רבה. - פירמוט לא עזר. - ניסיתי להשתמש בדרייברים הכי מעודכנים, בגרסאת הבטא, ובדרייבר הישן והמקורי מהדיסק. - ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, וניסיתי CFG אחרים (אגב, sof2) - אין לי בעיות של פינג או מחשב חלש, כך שזו לא אמורה להיות הסיבה. - אין לי תוכנות ריגול או משהו בסיגנון, אני משתמש בתוכנות טובות לסריקת וירוסים. מקווה שתוכלו לעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by urilevi,

אז ככה חברה הבעיה שלי לדעתי נובעת מהכרטיס מסך והיא נמשכת כבר הרבה מאוד זמן והחלטתי לשים ל זה סוף! אין לי שמץ של מושג מהיא הבעיה או איך לפתור אותה מה שמביא אותי אליכם.... כל מי שיש לו שמץ של מושג ממה זה נובע או איך אפשר לטפל/לפתור את הבעיה מוזמן להגיב להודעה שלי אך בבקשה ממכם כאשר יש לכם פיתרונות נסו להסביר אותם ולפרט אותם לעומק עד כמה שתוכלו כי אין לי ידע מעמיק כל-כך וזה מה שהביא אותי אליכם אז תודה על ההבנה הכרטיס: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמש…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by roni456,

יש לי כרטיס מסך RADEOM 9200 ומשחקים רצו עליו חלק ואני לא יודע מה קרה עשיתי פירמוט ואף משחק לא עובד אז עדכנתי אותו ל9250 לא עזר הכנסתי את הדיסק התקנה והתקנתי את כל התוכנות שם וזה רק ארס עוד יותר,ואפילו משחקים פשוטים כמוGTA VC אני לא יכול לשחק. יש לי windows xp מעבד: לוח אם:Intel כונן CD/DVD:LG הארד דיסק:500GB כרטיס מסך:RADEON 9250 Secondary כרטיס קול:Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device PCI מסך:Samsung תודה לעוזרים. המשחקים נדלקים ואיך שזה נכנס ללוגו או ההגדקות במשחק זהו זה נתקע.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by maorakrish,

עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by efee123,

שלום, בבעלותי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 7600 gt עד עכשיו המחשב היה בסיידר גמור ופתאום הוא נתקע כשאני מפעיל משחק כלשהו. אני יסביר, כשאני מפעיל משחק כלשהו המשחק עולה ולאחר כחצי דקה כל המסף מתחרבש מעין פסים מוזרים כאלה עם כל מיני צבעים, כאילו חיברו בין מסך ללא קליטה בטלוויזה לבין המסך של המחשב- פשוט חירבושים!! לאחר כמה שניות המסך כבה (no signal) ואז חוזר שוב להודעת שגיאה כחולה (שאי אפשר לראות אותה כי המסך מתחרבש שוב) ואז המחשב עושה ריסטרט. כשלא מפעילים משחק המחשב עובד כמו שצריך, רואים ברור במסך אפשר לראות סרטים, לגלוש באינטרנט וכו'. כל הטמפרטורות שבמחשב(מעבד וכו) בסביבות ה-35 מעלות חוץ מהכרטיס שהוא תמיד(גם במשחקים) בסביבות ה- 50. איך אני מסדר את הבעיה הזאת??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by the red dragon,

שיחקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA ועשיתי מהשו לא טוב. כול משחק שאני נכנס עליו אין לו צבע (BRIGHTNESS) הכול חשוך כזה וגם בדסקטופ עצמו קצת חשוך. כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9800

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.