עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mr.Angel,

אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by zakko,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by maorcohen1991,

הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, הבעיה בכרטיס המסך היא שמדי פעם (יכול להיות תוך כמה דקות, או כל כמה ימים), כאשר אני סתם באינטרנט או אפילו בוורד, בלי האצה גרפית כלשהי, המסך נהיה שחור ל-3 שניות, ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שהכרטיס התנתק (למשל, כשאני מזיז חלון של ווינדוז, הוא זז בפריימים - רפרש רייט גרוע). הבעיה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. שלחתי את המחשב לטכנאי, והוא אמר שהתקנתי את הדרייברים כמה פעמים (סה"כ עשיתי UNINSTALL ו-INSTALL מחדש כי חשבתי שאולי יש דרייברים מעודכנים באתר הראשי של ATI), אז הוא אמר לי שהוא הוריד הכל, ניקה את הרג'סטרי, והתקין לי OMEGA DRIVERS. זה לא עזר - הבעיה עדיין קיימת... הבעיה השניה היא המסך (מסך דק של LG). מדי פעם, גם בלי התרעה מוקדמת, אך לא קשור לזמנים שבהם הכרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by CrashZone,

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by orca2000,

מה קורה אנשים ? יש לי בעיה , שבכול מהלך ה-BOOT (כולל גם בתפריט של הביוס) רמת הגרפיקה גרועה מאד עד כדאי כך שבתפריט הביוס אני לא רואה שורות ואותיות . כאשר מערכת ההפעלה מסיימת את העליה שלה אין לי בעיה ברמת הגרפיקה . בעיה אחרת היא שהדרייבר לכרטיס מסך לא מותקן ואני לא יודע עם זה קשור אבל אין לי אפשרות של STANDBY או HIBERNATE . במידה ואני מתקין את הדרייבר של המאיץ הגרפי אני מקבל מסך שחור כאשר מערכת ההפעלה עולה . מה עשיתי עד עכשיו : -עידכון ביוס -איפוס ביוס -ניסיתי מספר גירסאות של עידכון למאיץ -בביוס עצמו ניסיתי לשנות הגדרות לכריס הגרפי כלום לא עוזר . אני צריך עזרה !!! צרפתי תמונה עם נתוני חומרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by harelfar2,

לפעמים כשאני מאתחל את המחשב, המחשב מזהה שיש לי רק ג'יגה אחת של זיכרון במקום שניים. (יש לי 2 כרטיסים של 1) הבעיה נפתרת בדר"כ כשאני עושה restart, אבל בכל מקרה, זה מעצבן ומצביע על בעיה. אז איפה הבעיה לדעתכם, בכרטיס או בלוח אם? ואיך פותרים אותה? * כבר הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים כמה פעמים.. התוצאות דומות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by bull,

שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  9. Started by valaryan,

שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by or2077,

יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\

12. Started by intel suck,

אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by royije,

שלום. הייתה לי בעיה במחשב אז עשיתי פורמט ואחרי הפורמט אני לא יכול להתקין את הכרטיס קול. הוא לא מזהה לי אותו אפילו בחומרה אני לא יודע כבר מה לעשות אז שלחתי את המחשב היום לתיקון ואמרו לי שהבעיה היא 100 אחוז בהתקנת הווינדאוס, ואמרו שהCD KEY של הווינדאוס כנראה גורם לבעיה הזאת ואני צריך למצוא CD KEY אחר. הדבר הזה הגיוני בכלל? תגיבו בבקשה ותתנו לי גם הצעות איך לפתור את הבעיה אם אתם יודעים.

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by kellycobain,

היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by oleg85,

היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  18. יש לי כרטיס edimax 7317ug G USB2.0 הבעיה היא לא רשת תקשיבו: הוא עובד יופי טופי אבל שאני מחבר לא משנה מה ליואס בי יש ניתוק רשת והכרטיס עם אני עושה סריקת רשתות הוא לא מוצא רשתות ולפעמים מסך כחול יש לי חשד שזה הכרטיס USB 2.0 של ALI (חברה זבל אני לא מוצא דריברים פליז עזרה) יש בעיות וניסיתי את כל הפורטים פורטים מרוחקים יש פתרון מעצבן קודם לחבר את ההתקן ואז את הכרטיס אני חייב עזרה יש לי מחשב פנטיום 4 סלרון ישן שאין בו USB2.0 יש את 1.1 שבעברת קבצים הוא איטי בטירוף לכל מישה יש לו בעיה דומה כתבו כאן דיי כבר אני כותב דברים ורק אחד עונה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by omrij,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג K8N NEO2 PLATINUM על הלוח הנ"ל 2 כרטיסי רשת 1 GIGABIT היום פתאום אחד הכרטיסים (של NVIDIA) הפסיק לעבוד כלומר הוא לא מזוהה יותר ב WINDOWS למרות שבביוס הוא מופעל כמו כן כאשר מחברים כבל רשת המנורה/לד שלו לא נדלקת (אמור להידלק בלי קשר לWINDOWS/זיהוי כלומר אפילו בביוס) מישהו נתקל/שמע/ראה תופעה דומה נסיון אחרון לפני שנלך להחליף אותו (פשוט אין לי כח לזה) תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית אין לי כבל להעביר את התמונות למחשב אבל יש לי מעביר כרטיסים (יש לי שניים) ובשניהם, כשאני משתמש אני לא מצליח להעביר את התמונות אני מחבר אותו למחשב, ויש לי כונן נשלף של הכרטיס אבל כשאני מנסה לפתוח אותו, אז הוא אומר משהו כמו "נא להכניס דיסק" (כמו אם הייתי מנסה לפתוח את כונן הדיסקים מבלי שיהיה דיסק בפנים) מה אני עושה??? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by Lioriii,

היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום לכולם! אני כבר לא מעט זמן עובד על מחשב מדיה סנטר. עד עכשיו הכל עבד יופי חוץ מהכרטיס טלוזיה (avermedia m785) משום מה המחשב מזהה את הכרטיס וגם בסריקה של המדיה סנטר אני מצליח לראות תמונה אבל הבעיה שהתמונה מלאת רעשים ובסופו של הדבר אני מקבל הערה של תדר נמוך מידי.. ניסיתי כבר להחליף קבלים וזה לא ממש עזר.. עם חסרים עוד פרטים על המערכת אני אפרט בשמחה! תודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.