עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, בשישי התקנתי [לא הלך בקלות=] כ. מסך GT 240... לא היו בעיות מאז... שלשום היתה בעית אינטרנט [נטוורק אדפטר עשה "לעצמו" DISABLE?!?! הודעה במקום המתאים כאן בפורום בכל אופן, קרה לי עכשיו, ואתמול שהמסך פשוט נראה עם גרפיקה מרוחה ומנצנצת זוועה... אני מאמין שחברתי כראוי את הכרטיס, למרות ש"הלך קשה" בהתחלה... ואפילו שחקתי טיפה ולא היו בעיות מיוחדות... היום, לא מזמן כשקרה לי שוב עניין המסך המנצנץ + מסך כחול הרצתי את תכנת BLUESCREEN וקבלתי את זה [ אני גם אחפש בגוגל, אבל מאחר ויש פה אנשים עם ידע נרחב אז אני מתייעץ]: ================================================== Dump File : Mini070611-01.dmp Crash Time : 06-Jul-11 1:38:05 PM Caused By Driver : win32k.…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Bishop1,

אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

שלום. זוהי בעייה הקיימת במחשבי כבר מספר חודשים. כאשר אני משחק משחקים כבדים (HL2, Riddick, BF2 וכו') למשך זמן מה (בין חצי שעה לשעה וחצי) המחשב נוטה לקרוס. הדבר המשונה הוא, שהמחשב עצמו פועל, אך המסך נכבה ולא ניתן להדלקה, דבר הגורר אותי לריסטרטים לא רצויים לעיתים תכופות. בגלל קריסת המסך, אני משער שהבעייה טמונה בכרטיס המסך. לאחרונה עברתי מן הדרייבר 66.93 ל 71.89 ונראה כי חל שיפור במצב, אך מה, היום הבעייה חזרה לה בעת משחק בדמו של BF2. התיאורייה הנוכחית שלי היא שהבעייה נובעת מהתחממות יתר, האם זה ייתכן? האם התקנת מאוורר במארז תפתור את הבעייה? בקיצור, מה לעשות? מפרט: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte K8NS nForce 3 Ultra 939 PQI 512x2 PC3200 400MHz Leattek 6800GT 256MB AGPx8 Antec …

4. Started by mokisho,

יש לי וינדוס XP מחשב בעל לוח P5W DH ומעבד E6600 ברגע שאני לוחץ על כיבוי אז המחשב מתחיל להסגר אבל ברגע שהוא נסגר הוא ממתין 3 שניות ונדלק שוב רק לחיצה ארוכה של 4 שניות מכבה את המחשב איך אני יכול לשנות את הוינדוס או בביוס את ההגדרה הזאת של כיבוי (ניסיתי להתקין ביוס חדש 1407 וגם זה לא עזר )

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  5. לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by the king2006,

מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by saarxee,

שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by surfface,

יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל? הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  10. היי לפני כמה ימים קניתי מחשב לגיימינג מפרט - GTX 1080 24gb RAM 512gb ssd i7 6700H האם הוא יתאים גם לעריכות? לא יותר מידי כבדות אני רוצה לצלם משחקים שאני משחק בהם ולעשות מהם מונטאז׳, לא עריכות כבדות מידי... תודה :)

11. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by d_v,

שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.

13. מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by shikamaru,

היום אני בא להתקין ווינ,אתמול קניתי IS7(סידרתי את כל שאר הבעיות ד"א), עכשיו,הSLAVE שלי פועל מצויין כנ"ל הכוננים האופטיים(למרות שהDVD לא נפתח :-\),אבל לPRIME שלי:maxtor diamond max 9 ATA 133 80 gig 8 mb כאילו ואין pulse...ניסיתי במחשב אחר והוא עבד,אצלי הוא כאילו לא מקבל קריאה\חשמל לא יודע... האם זה בגלל שללוח יש עד UDMA 100(למרות שבאסוס הקודם לא הייתה ת'בעייה הזאת)?אין לי מושג מה קורה שם! HELP!

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי זמן לנקות את המארז של המחשב אצל אבא שלי. יש לו מארז מסוג Antec GX500 לוח אם Asrock G41C-GS מעבד Intel E8400 tray קירור למעבד Arctic Alpine 11GT rev. 2 זיכרון G. Skill DDR3-1333 CL9-9-24 1.5V 4GB כונן SanDisk 64GB SDSSDP064G כרטיס מסך NVidia Geforce 9500GT ספק כוח Xtreme P-4 500W ניתקתי את הלוח מכל החיבורים והוצאתי את המארז כדי לנקות אבק ולכלוך (לא מהלוח עצמו, הוא יחסית חדש ונראה די נקי). החזרתי הכל למקום וחיברתי בחזרה את כל החיבורים, אבל כאשר הדלקתי את המחשב - כלום לא עלה על המסך, נשאר שחור (no signal). כיביתי, הדלקתי, reset, כיביתי, בדקתי שוב את כל החיבורים, וידאתי שהכל מחובר נכון. שום דבר, רק אורות ומאווררים מסתובבים. הנורה של הדיסק הקשיח דל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Omerole,

יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by aviv512,

שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  19. הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  20. קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אתמול החלפתי את הספק הג'נרי הישן (4 שנים) בג'נרי חדש 500W וכרגע קרה לי משהוא מוזר המחשב כאילו כבה והפעיל את עצמו מחדש אני חושד בספק , כנראה הוא הפעיל מערכת הגנה של הלוח אם נגד בעיות מתח עיזרו לי המתחים נכון לרגע זה: 5- 4.82 3.3- 3.26 12-12.05 מה זה עוד יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  22. אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html

23. Started by Exit,

קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים? (כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח). מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by daniel0089,

שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משהו וניסיתי עם כמה תוכנות ועם כמה דיסקים ותמיד זה לא הצליח לצרוב...(פעם לא הייתה בעיה) ניסיתי לצרוב במחשב אחר והצריבה עברה ללא שום בעיות, האם הצורב הראשון, זה שלא הצלחתי לצרוב איתו באמת דפוק או שיכול להיות משהו אחר? נ.ב, הוא קורא דיסקים והכל בלי בעיה... תודה.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  25. היי לכולם,יש לי 2 סלוטים של pci-e1 (הקטן) שאני מחבר לכל אחד מהם בנפרד לוח הכל עובד רגיל שניהם תקינים אבל שאני מחבר לשניהם יחד משהו אז שאני עושה כיבוי הוא מפעיל לי מחדש את המחשב, כאילו לוחץ לי על הכפתור הדלקה ממש, אותו דבר קורה גם שאני מחבר שהמחשב כבוי, איך שאני מכניס לסלוט השני הוא מדליק לי את המחשב, מה הבעייה פה? מה גורם לזה לעשות את זה???תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.