תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה למחוק קובץ מדיסק אונ'י והמחשב פשוט לא מוחק ?! אני נותן לו הוראת מחיקה והוא עוד שואל אותי אם אני בטוח ופשוט לא מוחק . קרה לי דבר דומה כשאני רוצה להעתיק קובץ מדיסק אונקי למחשב וזה גם לא מעתיק?! מה יכןלה להיות הסיבה ? המחשב עם ווינדוס8.1 מחשב חדש ! יכול להיות יש איזו חסימה ? בדיסק אונקי?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שימוש בתוכנה Combofix נדפק לי המחשב. זה מה שקורה: שאני מכניס דיסק לכונן או לדימון טולס אז זה מופיע לי תקייה בלי הקובץ ה EXE וגם לא מפיע לי אייקון של הדיסק על הכונן. תמונה של הבעיה: כנל' על דיסק אמיתי שמכניסים לכונן זה עושה לי את אותה בעיה!!! יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. תוצאות הסריקה של התוכנה באון ליין: https://onedrive.live.com/?cid=C647E236B0E7C07B&id=c647e236b0e7c07b%21176 אני צריך עזרה דחוף.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מזה כשבוע, בכל בוקר, אני מקבל שגיאה כמו זו המצורפת. לאחר מכן אין לי אפשרות לבחור באופציה השניה כי המקלדת (והעכבר) לא מגיבים. אז אחרי 20 שניות עולה ה Startup repair. הוא שואל כמה שאלות לא רלוונטיות, ואז שואל אם לעשות system Restore, כשמסומן כן, אחרי כמה דקות ה Windows עולה, ולמחרת חוזר חלילה. דברים רלוונטיים: ה OS זה Windows Ultimate 64bit (חוקי). מעודכן, עם פיירוול, ו Windows Defender מעודכן. המחשב גם מחובר לראוטר שמאובטח ב WPA2-PSK. לכן אני שולל וירוסים/טרויינים שקשורים לזה. ה OS יושבת על 840 EVO 120GB.(עם קושחה מעודכנת/מתוקנת) סרקתי את כל הכוננים עם HD TUNE ולא מצאתי סקטורים שגויים ב SSD, אלא בודדים ב HD השני. דברים שאולי רלוונטיים: עשיתי את המדריך שפורסם ב Glou…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, סליחה, קצת ארוך.. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש. הכל חוקי.. אני עובדת כמעצבת מהבית וחשוב היה לי שהמחשב יהיה מקצועי איכותי ואמין. לצערי נראה לי שנפלתי על חנות לא טובה שבינתיים לא אציין את שמה. שתי תקלות עיקריות: בעיקרון הזמנתי טכנאי חירום להערב אבל מכיוון שאני לא מבינה בזה הרבה, אשמח לשמוע דיעות נוספות.. 1. התקינו לי כונן בנוסף לכונן C. מהתחלה היו איתו בעיות, לא ניתן היה לפתוח בו תיקייה חדשה, ולהעביר אליו קבצים. (כמובן שיידעתי את החנות אבל לא כלכך חזרו אלי במשך ימים, אמרו רק שפתחו תקלה מה שלא עוזר לי הרבה..) היום עשיתי טעות ובדקתי האם במקרה זה הסתדר ופתאום היה אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל. העתקתי לכונן, כדי לעשות סדר, את כל הקבצים החשובים האחרונים.. לאחר מכן עשיתי אתחול (כי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד lenovo ללא מערכת הפעלה. יש לי דיסק של מערכת הפעלה חוקי. כיצד מגדיר שיעלה דרך ה cd? עולה כל הזמן מסך שחור לקבוע תאריך ושעה
-
- 8 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
למה יש כל כך מעט זיכרון פיזי פנוי ? האם זה בעיה ? מה ההבדל בין זיכרון פיזי פנוי לזמין ? http://www.siz.co.il/my.php?i=co22uzvngjmi.jpg מפרט: windows 7 ultimate 64 bit QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz 8 GB Ram המחשב גם קפא כמה פעמים ,בטח זה קשור לזה אולי צריך לנקות את המחשב מאבק המחשב לא עמוס,יש מקום פנוי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg פתאום יש ריח שמזכיר פלסטיק שרוף ,בעיקר בזמן מאמץ כמו משחקים . פתחתי את המארז ולא ראיתי משהו חריג לדעתי , צילמתי כמה תמונות - http://imgur.com/a/rwKVh מה זה יכול להיות ? אני ממש אשמח לעזרה .
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונות לאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקים ניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(מחשב בן 6שנים) אם אני מחבר את העכבר אז המחשב נתקע בעלייה עוד לפני הביוס אם אני מסר את העכבר א ז המחשב עולה לוינדוס XP, לאחר מכן אני מחבר א העכבר->עושה ריסטרט-> ואז מחשב עלה שולוינדוס איך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-