עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir567,

שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by aradgonen,

שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by gabbay,

הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?

4. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

6. Started by arno,

מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by uzana2004,

היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by avatar123,

העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by braunschweig,

כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elielf81,

אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by big454,

שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. יש לי בעיה בשני הכוננים שלי אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן . ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס? כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט 2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?) תודה לעוזרים

14. Started by okarmi,

שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Shnig0,

שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by maoz23,

יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי. בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה" יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי כונן קשיח חיצוני ופתאום שאני מחבר אותו כתוב לי: "הדיסק בכונן F אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" מה אפשר לעשות? אני חייב לאתחל את הכונן או שיש דרך לסדר את זה?! תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף. חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט] אז מה הבעיה? כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא? ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא. תודה רבה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rab10,

יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by ShowstoppeR,

אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by iem,

התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by davidreznic,

יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…

24. Started by PHONIX,

שמתי צורב במקום כונן דיסקים ישן שהיה במחשב עכשיו איך שחיברתי אותו אני מדליק תמחשב נכנס למחשב שלי ושתי הכונני דיסקים לא מזוהים לי למרות שכאשר אני לוחץ עליהם הם נפתחים ונסגרים אבל המחשב לא קורא את הדיסקים ובמחשב שלי לא מופיעים הכוננים עזרה בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by teoria,

שלום, התקנתי כרטיס מסך חדש (AGP-GEFORCE FX550 256MB) ולאחר ההתקנה כונני הDVD שלי נעלמו ממסך "המחשב שלי". נכנסתי לDEVICE MANAGER ועל הכוננים של הCD/DVD היה סימן קריאה ובמאפיינים קיבלתי את ההודעה הבאה : "Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)" כשהסרתי את ההתקנים הנ"ל וסרקתי לחומרה חדשה ,המערכת מצאה וזיהתה את הכוננים אך ההתקנה מחדש לא עזרה והמצב נשאר גם לאחר כיבוי מחדש. אחד מהכוננים שלי הוא חיצוני USB וגם לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש והסרתו והתקנתו מחדש המצב לא משתנה. כמו כן הורדתי והתקנתי את DRIVER המעודכן של הכרטיס מסך וניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכוננים וזה לא עזר. (יש לי WIN-XP SP2) ממש הודה לכל …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.