עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]

2. שלום לכולם, הכרתי את האתר לפני מספר שנים אבל לצערי לא מצליח לשחזר את הססמא, לא נורא. העניין הוא כזה, זה פרטי המחשב לוח אם ASUS CONROE 1333-D667 גרסת ביוס 1.6 מעבד שהיה E2200. 2GB RAM השאר לא מעניין לכל הסיפור לדעתי. ככה, קיבלתי מעבד משומש E8400 שעבד לפני כן, התקנתי כמו שצריך, ניקיתי עם אלכוהול 95 אחוז ייבשתי שמתי משחה טרמית (בדיעבד בשיטה מעולה שכיסתה את כל שטח המעבד ולא יצאה מהגבולות) כן זה הפעם הראשונה שהחלפתי מעבד. השתדלתי לא לגעת בצד התחתי של המעבד. מדליק את המחשב לאחר ההחלפה- כל רכיבי החומרה נדלקים, המסך לא מגיב כאילו המחשב לא דלוק, המקלדת והעכבר גם לא נדלקים. החזרתי את המעבד הקודם שוב לאחר ניקיון והכל- עדיין שום דבר לא עזר. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה בלוח אם ל …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by spider272,

שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד. המפרט שלי הוא: לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן) CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64 תודה מראש לכל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי שלום לכולם אני חדש בפרום אני מנסה לתקן דיסק און קי GB4 מוגדר קריאה בלבד,כול הניסינות נכשלו אולי יש עוד אופציות נוספות?... ניסתי לתקן דרך התוכנה DiskGenius גם דרך CMD אני מקבל הודעה שגיאה,התופעה ממשיכה גם במחשב אחר EnableUSBWrite הפקודה גם לא עוזר. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolic ies] "WriteProtect"=dword:00000000

7. שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמה שזה מעצבן ומתסכל כרטיס מסך nvidia geforce 210 מערכת הפעלה win7 64bit הכל עבד מצויין עד שnvidia הודיעה לי על עדכון לכרטיס מסך, הורדתי והעדכון נפל התקנה, עכשיו אין דרייבר לכרטיס מסך, וכל נסיון התקנת דרייבר (אפילו המקורי מהדיסק) נכשל הווינדוס מודיע שמצא עדכון לדרייבר ומנסה להתקין אותו ונכשל שוב ושוב, לא מוצא באתר שלהם מייל לפניות, הכל Q & A וכל מיני שטויות מה עושים? זה הדרייבר שתקע את הכל 337.88-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql‏

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. ואני מנגן סרטונים עם קירטועים, זה מתחיל לעצבן אותי. תחזוקה של המחשב פשוט לא עוזרת במקרה הזה, יש משהו לעשות על מנת לטפל בבעיה פרט ללפרמט את המחשב ולהתחיל מ0? המחשב הוא מחשב דיי ישן, לפחות בן 5 שנים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by andrei21,

לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לפני כשנה ומשהו רכשתי רכיבי מחשב והרכבתי מפרט לאמא של בת זוגתי. בכל מקרה- היום חזר אלי המחשב לאחר שהוא לא עובד. תסמינים - לחיצה על כפתור ההפעלה - ללא תגובה - מוות טוטאלי - אין נוריות אין מאווררים אין צלילים.. כלום. פעולות שנעשו עד כה: וידוא חיבורים, כפתור בספק - אין הפעלה. נסיון הפעלה באמצעות קיצור פינים - PW+- - אין הפעלה. החלפת ספק בספק שידוע כתקין - אין הפעלה. הפעלת הספק של המחשב התקול במערכת אחרת - יש הפעלה. מכאן עד כה אני מסיק - ספק איננו הבעיה. כונן קשיח - הורכב על מערכת אחרת - תקין ועובד. זיכרונות - לא נבדקו. אולם גם כאשר המחשב ללא זיכרונות הוא אמור לרוץ ולצפצף 3 פעמים - אין שום תגובה. מעבד - לא נבדק. לוח אם - לא נבדק. נכון לעכשיו אני שולל תקלת ס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pc34,

שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Re_Boot,

חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by Jexsu,

שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  15. לאחרונה המחשב שלי מסרב לעלות כמו שצריך. באמצע הטעינה מופיע מסך שנראה ככה: לאחר שהמסך מופיע המחשב מסרב להמשיך לעלות. ניסיתי לעשות את מה שמוסבר בסרטון (www.youtube.com/watch?v=vPt78weVKac) וזה החזיק מעמד לריסטרט אחד, אבל אז הבעייה חזרה. ניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר, ולאחר מכן דרייבר ישן מ-2011 אבל שניהם לא עזרו. יש הצעות אחרות? (חוץ מלא לעשות ריסטרט לעולם...). יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT, ו-Windows 7 64bit

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by KF,

לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות.. המחשב נדלק וגם הווינדוס (שומע סאונד) אבל אני לא רואה כלום על המסך.. בעת העלייה של המחשב יש צפצוף קטן של איזה 2 שניות ואז הוא מפסיק. בנוסף הכרטיס מסך מסתובב בעוצמה חזקה מאד = עושה הרושם כאילו הוא במאמץ מלא. אין OC. כרטיס מסך HD5850. מה הבעיה ?

17. שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by c&k,

אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by djeld1,

יש לי בעיה בעת הפעלת המחשב, המחשב עצמו נדלק יש צפצוף רגיל ונורות כונן עובדות, אך המסך לא נדלק (חיבור הכבלים שלו תקין), הנורית של המסך פשוט נשארת להבהב והוא לא מראה את תהליך ההפעלה עם סמל ווינדוס. בבדיקה עם מסך אחר תקין בבית, גם הוא נשאר להבהב ולא נדלק בעת הפעלת המחשב. כלומר, אולי בעיה במחשב עצמו. יש לציין שאני מפעיל את המחשב המצלמת אינטרנט נדלקת ושאני מכבה היא מתכבה גם. המחשב נקי אחרי פירמוט וניקוי הכונן מאבק לפני כשבועיים. כל החיבורים בכונן מחוברים. אני לא יודע מה הבעיה, מה זה יכול להיות (אולי ספק כוח?) מה נראה לכם שזה יכול להיות? מפרט המחשב ספק כוח http://www.tms.co.il/product/7943 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Quad-Core i7 3…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב לכם חברים אני מנסה להכנס לאתרים הללו: https://www.downrev.net/browse https://www.golantelecom.co.il אני מקבל את השגיאות הללו בשתי האתרים.. מה הסיבה לכך? וכיצד אני מתגבר על כך. אשמח את עזרתכם. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by jacobra19,

אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. Started by 7278608,

התקלה הזאת לא מפסיקה להופיע למרות שכבר עשיתי פירמוט והתקנה מחדש, מישהו יכול לייעץ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mikichi,

שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by geniaXP,

לא עשיתי לאחרונה שום דבר מיוחד. אני מדליק את המחשב, הוינדוס נטען, אחרי כמה זמן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב מיד מאתחל את עצמו. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס והכל עובד. אבל כשאני מנסה לגשת לכונן C שבו מותקן וינדוס ( לעשות mount )הוא מציג את הודעת השגיעה הבאה: Error mounting: mount exited with exit code 13: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error Failed to read NTFS $Bitmap: Input/output error NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID …

• 18 תגובות
    • 7.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים