עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by adirnasri,

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי כונן CD-ROM מתוצרת LG. הדגם הוא: CRD-8522B המשחק GTA:Vice City לא עולה לי ככל הנראה בגלל שאין לי דרייברים מספיק חדשים לכונן הCD-ROM שלי. הדיסק פשוט לא עולה. יכול להיות שהכונן צריך דרייברים חדשים (?). הייתי שמח מאוד אם מישהו היה מצליח למצוא לי דרייברים לווינדוס XP כי ניסיתי ולא מצאתי, או אם יש פתרון אחרי חלופי, הוא גם יתקבל בברכה. גם על הכונן השני - הצורב הדיסק לא עובד. התופעה לא נובעת מלכלוך או משהו כזה, כי זה עובד אצל חברים שלי. פשוט נראה לי כי רכשתי את המחשב לפני איזה 3 שנים, הוא צריך דרייברים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ShadowFlame,

יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orkamara,

פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by aloneg,

קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה כונן ה - DVD שלי מזהה רק מדיות של CD-ROM השאלה שלי היא אם אפשר להתקין איזשהו דרייבר או שאני חייב לקנות כונן חדש? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by devilface,

תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by beni125,

יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ornit_R,

רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by mush123,

הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

15. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shikun,

שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by rk666,

יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by pak82,

הכנסתי דיסקט חדש לכונן וניסיתי לפתוח אותו קיבלתי הודעה "הדיסקט לא מפורמט" ואישרתי לפרמט אותו לקראת סוף הפירמוט קיבלתי הודעה " windows was unable to complete the format " וכשניסיתי שוב לפתוח אותו קיבלתי הודעה " the floppy disk controller reported an error that is not recognized by the floppy disk driver " במחשב שלי מותקנים : Standard floppy disk controllers ו Standard floppy disk drives מה הבעיה ? ואיך פותרים אותה?

19. Started by O.G.D 2k5,

שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by 111111,

יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש תומך sata ללא כונן דיסקטים אבל קיבלתי את השטיח של ה- floppy. אז לקחתי ממחשב ישן תומך IDE כונן דיסקטים וחיברתי למחשב החדש. הכונן עובד - זאת אומרת האור דולק- מה שאומר שהספק אכן מעביר חשמל dc. אבל ב"מחשב שלי" איני רואה את הסימן של כונן A: . האם יש פעולה נוספת שעליי לבצע כדי שהכונן יעבוד? או שהתקלה היא במה שעשיתי עד עכשיו (במיוחד הקט עם צוואר בקבוק)? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Niv golan,

שלום לפני שבוע החלפתי מארז חברתי את הכל הרכיבים אבל הנורה של כונן הדיסקטים דלק ללא הפסקה וכן לא עובד ולא קורא דיסקטים ניסתי לשחק בחיבורים בביוס ולא עזר מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by mironm,

כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by avivbar,

כשאני מכניס דיסק לכונן הנורה מהבהבת וזה מראה כאילו זה חושב אבל זה ממשיך ככה מלא זמן ובסוף זה מפסיק להבהב וזה מראה כאילו אין דיסק בתוך הכונן. אפשר עזרה בבקשה????????

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.