עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  2. היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. כשרציתי לראות סרט ב YOUTUBE קפצה הודעה this movie is not avalibole in your country איך עוקפים את זה כדי שאוכל לראות את הסרט ?

4. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by miz,

יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by djmetro,

שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aski1,

שלום ! המחשב שלי נכבה כתוצאה מהצגת מצגת באופיס כאשר הוא מגיע לשקופית מסוימת ופתאום המסך שחור ורשום no signal ואפילו כשאני בא ללחוץ על ריסט אין תגובה רק לחיצה ממושכת על כיבוי מכבה אותו ואז לוחץ שוב ומדליק אותו . המצגת כבדה (190MB) כי היא מכילה סרטון אבל כול זה קורה הרבה לפני שמוצג הסרטון לכן לא נראה לי שזו הסיבה כי במחשבים אחרים היא עובדת טוב . המחשב הוא פנטיום 4 המריץ WIN XP SP2 יכול להיות שצריך לבצע עידכון לווינדוס או שזה בעייה אחרת ? 3.3Ghz 1 GB זכרון תודה רבה !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by קלוקיי,

שלום, הכפתור שמפעיל את האינטרנט האלחוטי במחשב הנייד התקלקל . האם יש דרך חלופית להפעיל את האינטרנט האלחוטי ללא שימוש הכפתור במחשב הנייד ? . תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shmoolm,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה. התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר..... חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת.... כרטיס מסך - Gigabyte HD7850 לוח אם - Gigabyte H77-d3h אם צריך פרטים נו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itay_izra,

יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by n98,

שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ADIOR3,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by immolation,

כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספק boot sequence power mode של דיסק הקשיח חומרה עם דפקט סוללת bios אני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדש boot sequence שונה הוצעת סוללה של bios ל-10 דקות שיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהם שום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by naorsa,

קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב נייד lenovo thinkpad t‏400. ‎מע' הפעלה xp. בלי שום הסבר כאשק אני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה (המקום שכתוב בו לנובו סינקפד ואומר איך להיכנס לביוס) אין שום ביפים, ושום תגובה לשום לחיצה. אין אף התקנים שמחוברים למחשב. רק כאשר אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי הוא נכבה ומשמיע ביפ. אני אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. האם זה אומר שהלך אחד החלקים העיקריים במחשב? (זיכרון, מעבד) אפשר לתקן את זה במחיר סביר? (אם זה ברמה של לקנות חלפים ולהחליף אני יכול לעשות את זה בעצמי) בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 9.6k צפיות
  20. האמת שאני שואל בשביל חבר. הוא עשה שדרוג לווינדוז 8, ולאחר השדרוג שם לב כי המחשב פתאום מזהה רק 4 ג'יגה זכרון מתוך ה-8 שיש לו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אתם מציעים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omer.assraf,

שלום אנשים טובים, קניתי לי GTX 780 AMP של חברת ZOTAC, חיברתי אותו למחשב: 1- Q6600 G0 Overclock to 3GHZ 2- 4GB RAM 3- ספק כוח 550W הבעיה היא כך: הכל עובד סבבה לגמרי בהתחלה עד שהכרטיס מתחיל לשאוג עם המאווררים שלו בדקתי ואכן הגעתי לטמפרטורה של 80 מעלות. התגובה הראשונה שלי הייתה כמובן כמתבקש להיבהל. לאחר מכן אמרתי בו נראה מה יקרה אם אני אמשיך לשחק. אשמח לפרט מה ואחרי כמה זמן אם תשאלו אבל אני אחסוך. אחרי שהמחשב עש ריבוט לעצמו כמה פעמים עשיתי בדיקה עם תוכנה נחמדה FURMARK וגילית שכשהכרטיס מגיע ל80C הוא מפעיל מחדש את המחשב. הלכתי והבאתי מאוורר בייתי פתחתי את המארז שמתי את המאוורר קרוב והפעלתי על העוצמה הכי חזקה. פתחתי את FURMARK שוב והפלא ופלא הכרטיס מתייצב על 73 מעלות בעומס של 9…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by coperl,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים