תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים הכל מצוין חוץ משני בעיות מציקות: אין סאונד מהטלוויזיה הבעיה היותר רצינית היא שכשאני שם סרט במחשב במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, רואים את הסרט במחשב, אבל בטלוויזיה המסך שמציג את הסרט נשאר שחור ולמטה רואים את הזמן והפס תנועה של הסרט זז למרות שלא רואים את הסרט. מישהו יכול לעזור לי לסדר את הבעיות האלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הספק Thermaltake Purepower 460W Blue light ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX והחיבור הארוך הזה של הספק כמו הדוגמא שמוקפת בעיגול פה הוא יותר קטן מהחיבור בלוח מבחינת האורך. הספק של הוא ATX2 ואני חושב שהוא אמור להתאים ללוחץ איך אני מחבר אותו ?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים ת…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי 80GB ATA 8MB חיברתי אותו למחשב הוא זיהה אותו גם בהתחלה שעולה המערכת וגם שבדדקתי עם sandra 'aida32' הופיע לי שהכל תקין אך הבעיה שאני לא רואה תכונן ..יש לי רק תכונן C.. שזה שלי ואת החדש אני לא רואה מה הבעיה !!?!?!? ואיך אני בודק אם הכונן 8MBבאפשר שלא עבדו עליי !!!?!!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קנתי היום זכרונות חדשים למחשב. לוח אם: intel d845gebv2 זכרונות: ceon ddr400 1gb cl3 כשחיברתי את הזכרונות למחשב הוא לא עלה ונשמעו 3 צפצופים ארוכים, עכשיו אני עובד עם הזכרונות הקודמים. אני מבין שיש בעיה עם הזכרונות, אבל מה הבעיה? אשמח לעזרה! תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקנתי היום זיכרונות (ניסיתי בכל אופן, אבל יש לי בעיה וכתבתי על כך בהודעה אחרת). בכל מקרה, לפני שה-Windows עולה, קיבלתי את ההודעה הבאה: Intel recommends the use of a 2X12 power connector OR a 2X10 power connector in conjuction with the 1X4 alternate power connector. יש למישהו מושג מה זו ההודעה הזו ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מארז CHENBRO עם יציאות USB,FIREWIRE, אוזניות ומיקרופון. מכל היציאות, רק הUSB מחובר, איך אני יכולך לחבר את השאר? (לפחות אוזניות) יש לי כרטיס קול SBLIVE 5.1 של CREATIVE ולוח אם K8NF-9 של GIGABYTE.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-