עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 9055,

קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750

2. Started by Kukishin,

הייתי בטוח שהוא כבר ישן אז קניתי חדש וראיתי שהתופעה חוזרת, כאילו קשה למחשב להתמודד עם פעולה ככ פשוטה, לא יודע מה קורה אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by liav_n,

שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amig,

אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ofri Shachar,

שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Tilien,

היי , היום כשחזרתי הביתה החלו בעיות במחשב הוא נדלק ונסגר בלופים תחילה המחשב עולה כרגיל עם הלוגו הזה של Gigabyte motherboard - חייב לציין שניסיתי ללחוץ על F9/ F12 /DEL ושאר האופציות וזה לא עובד ואז המחשב קופץ למסך כחול כשלמעלה רשום Gigabyte - UEFI DualBIOS ניסיתי לכבות והדליק, והלוציא את כל הכבלים ולחבר מחדש לאחר מספר דקות ללחוץ על כל הF למיניהם , עדיין אותו דבר יש לציין שיש מצב שאחי הקטן נגע לי במחשב ולחץ על כפתורים ככה שאין שמץ ממה זה נובע.. אשמח לעזרה

• 43 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by Dolev Tsuberi,

היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HilaX3,

שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Lior Kreimer,

שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!

11. Started by שיר93,

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Chumlee,

היה לי מאוורר של ASUS 775 פשוט כמו סטוק עכשיו מגלישה קלילה באינטרנט ראיתי שהמאווררים הפשוטים תומכים עד 75 W והמעבד שלי קציצה 90W אז רציתי לפנק אותו במאוורר שלא עולה הרבה כסף 10 דולר בערך ZALMAN CNPS90F מסתבר שהוא בדיוק אותו מאוורר סטוק אפילו לא מעלה אחת פחות למרות שהוא נראה דיי הייטקי כזה אני מתחיל עם 45-50 מעלות פנטיום D ובמשחקים הוא קופץ חזק ל 60-70 מעלות דיי בקלות קראתי על הזלמן שהוא תומך במעבדים 95W כמו הפנטיום D איך הוא לא מצליח לקרר אותו ? הטמפרטרוה קופצת בקלות במשחקים

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת: בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X. במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMI השאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMI תודה!

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by BulbuloNi,

היי. פרסמתי את השאלה בפורום אחר אבל נראה לי שמחקו לי את זה אז אני אשאל פה את זה. יש משחקים שכשאני מעביר לאיכות הכי גבוהה בהם ולפעמים גם בבינונית זה קורה המחשב פשוט קורס... לא בדיוק קורס, במשחק אחד המחשב פשוט קופא אחרי כמה שניות שהמשחק נדלק ויש לי על המסך No Singal Input ואני לא יכול לשמוע כלום.. לא את המוסיקה שהייתה פתוחה קודם ולא סקייפ ולא כלום. במשחק אחר שהוא טיפה יותר כבד (Battlefield 4) אני משחק זמן מה ואז פתאום יש לי פסים בגוון אפור-חום כזה אבל אני עדיין יכול לשמוע את הכל. בהתחלה חשבתי שהבעיה במסך בגלל שזה התחיל לקרות רק מאז שקניתי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון.. ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך... אבל אז ניסיתי את זה על מסך אחר ועדיין יש את הבעיה. עידכנת…

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by GUY550,

היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4200 שהטלוויזיה מחוברת אליו ל-HDMI. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך מחשב חדש שקניתי, איך עדיף לחבר אותו: 1.עם כבל VGA 2. או לקנות מפצל HDMI אקטיבי שייכנס למחשב וממנו כבל HDMI-DVI למסך מחשב? (והטלויזיה גם תתחבר למפצל עם כבל HDMI) ? אורך הכבל צריך להיות 3 מטר. (לחבר מסך אחד ל HDMI ואת המסך שני ל DVI לא עובד, הכרטיס הזה לא יודע להוציא 2 יציאות דיגיטליות במקביל, אז אחד מהם צריך להיות דרך ה VGA (או לפצל את ה- HDMI כמו שאמרתי)) אז מה עדיף מבין השתיים? תודה..

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by proevo4ever,

היי, עברתי עכשיו דירה, בעיקרון הגיע טכנאי של בזק, חיבר את הקו שלי לארון מחוץ לבית. המודם של בזק מסוג DSL699U5 הגדרתי אותו כ-BRIDGE הראוטר TL-WR1043ND מוגדר כחייגן PPOPE. המחשב מחובר ישירות לראוטר ומקבל 70 מגה הלפטופ מצד שני מקבל 15 מגה. לפני כן הייתי ב-40 מגה בדירה אחרת וגם הלפטופ קיבל 40 מגה מלאים. מה יכולה להיות הסיבה שזה ככה?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. המפרט שלי מעבד: I7-4790 זכרון: G-SKILL DDR3 4GBX2 לוח אם: H97-HD3 ספק: FSP EVEREST 700W כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB יד שנייה (מ-TMS). הבעיה נראת רק בסרטים וודיאו (במשחקים לא יצא לי לראות את התופעה) אני מצרף תמונה כי אין לי מושג איך להסביר אותה במילים. אציין שהבעיה לא הייתה קיימת בכרטיס מסך קודם שהיה לי, בדקתי על שתי מסכים שונים,כבלים שונים (DVI,VGA) התופעה קיימת. מוחברת לי גם טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס ומשם אני רואה את הסרטים בטלוויזיה לא מופיעה התופעה. מצרף תמונה וסרטון וידאו שצילמתי מהסלולרי כי צילום מסך לא מתעד את התופעה.

22. Started by nex,

היי, יום בהיר אחד, באמצע משחק אחי קיבל מסך כחול, המחשב עשה ריסט, ובעליית החלונות (בדיוק בלוגו טעינה) שוב מופיע מסך כחול פרטי המסך הכחול הם 0x116, עם nvlddmkm.sys אחרי כמה חיפושים בגוגל, הבנתי שמדובר בכרטיס מסך. (המחשב לא עולה) נכנסתי למצב בטוח, והסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, והמחשב עלה רגיל אחרי עדכון של הדרייברים, וביצוע ריסט, מקבל שוב מסך כחול ניסיתי גם את הדרייברים הקודמים של נוידיה (לא החדשים) המפרט הוא: לוח גיגבייט h77-d3h מעבד i5 3470 כ.מסך נוידיה gtx 460 זכרונות 8gb ddr3 ספק antec 620 SSD 120 למערכת הפעלה ועוד טרה של קשיח שמתי לו את הכרטיס מסך הישן שלי ati hd5850, התקנתי את הדרייברים האחרונים, והמחשב עובד יופי. האם זה אומר שהנוידיה שבק חיים? איך יכול להיות שבתכלס…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by orbit80,

שלום . עשיתי הבוקר עדכון גרסה ל ” מיטוב יישומים “ וכעת נעלמה העברית בהגדרות שפה . איך ניתן להוסיפה לרשימה ? ממשקי כול התוכנות עברו לאנגלית. תודה

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  24. Started by TBomber,

בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SENCORE,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ניהיה לי מסך כחול וכתוב KENREL_DATA_INPAGE_ERROR וזה עושה restart או שזה מכבה את המחשב יש לי windows 8 GeForce GTX 870m Intel i7 4810MQ 16GB RAM אני חייב פיתרון תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.