עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ninjadude333,

היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי לאחרונה המחשב עולה רק בפעם השניה / השלישית, בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה המסך מחובר בHDMI כל דרייברים מעודכנים , וגם עידכונים של המערכת הפעלה. (WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1) Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, KINGSTON SV300S37A120G רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by מההקטע123,

שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by BlackBird71,

אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. שלום חברים, תקציר העניינים עד כה: 1. התקנתי כונן SSD חדש ודרך ניהול דיסקים הפעלתי אותו והגדרתי אותו כ-NTFS, כונן P. 2. שכפלתי את כונן C לכונן SSD בעזרת תוכנת EaseUS Todo. (פרטישן לדיסק) 3. אחרי השכפול נכנסתי לניהול דיסקים, הרחבתי את כונן P לגודל המקסימלי כי הפרטישן שנפתח עליו היה קטן מגודל הדיסק, והגדרתי "סמן מחיצה כפעילה". 4. נכנסתי לביוס והגדרתי סדר עדיפות דיסקים - עדיין עולה מהדיסק הישן. 5. לחצתי F12 אחרי הפעלה מחדש ובחרתי ידנית בוט מה-SSD - עדיין עולה מהדיסק הישן. מצרף תמונה של הגדרות הדיסקים. אני דיי אובד עצות... אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. היי יש לי מסך SAMSUNG T240, מפרט : Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע SilverStone Precision PS10 Black Seasonic 550W Gold Hynix Original 8GB DDR3 1600 Sapphire 280X DualX לפעמים קורה שהמסך נהיה שחור, ואז למעלה בצד שמאל כתוב DIGITAL ANALOG HDMI, ואז התצוגה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  7. Started by עאדל,

יש לי מדפסת HP 6500A PLUS עם יחידת הדפסה דו צדדי יש לי קובף וורד 100 דפים מאוחסן על דיסק מלפני 3 שנים שמאז ומתמיד בעבר הדסתי ממנו הדפסה דו צדדי 4 עמודים לגליון כיום אני מנסה להדפיס ממנו ולא מצליח מדפיס לי חצאי עמודים לגובה מצורף תמונה להסכיר נסיתי להדפיס בוורד 2007 וגם בוורד 2003 ולא הלך אותו בעייה אם אפשאר עזרה משהו תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kukishin,

הייתי בטוח שהוא כבר ישן אז קניתי חדש וראיתי שהתופעה חוזרת, כאילו קשה למחשב להתמודד עם פעולה ככ פשוטה, לא יודע מה קורה אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. המפרט שלי מעבד: I7-4790 זכרון: G-SKILL DDR3 4GBX2 לוח אם: H97-HD3 ספק: FSP EVEREST 700W כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB יד שנייה (מ-TMS). הבעיה נראת רק בסרטים וודיאו (במשחקים לא יצא לי לראות את התופעה) אני מצרף תמונה כי אין לי מושג איך להסביר אותה במילים. אציין שהבעיה לא הייתה קיימת בכרטיס מסך קודם שהיה לי, בדקתי על שתי מסכים שונים,כבלים שונים (DVI,VGA) התופעה קיימת. מוחברת לי גם טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס ומשם אני רואה את הסרטים בטלוויזיה לא מופיעה התופעה. מצרף תמונה וסרטון וידאו שצילמתי מהסלולרי כי צילום מסך לא מתעד את התופעה.

10. Started by גיאy,

שלום לכולם, חיברתי למחשב מצלמת IP אלחוטית ואני לא מצליח להתחבר אליה מבחוץ יש לי ראוטר של HOT מישהו יכול לעזור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Styx,

שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי

12. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by elibugi12,

שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by elibugi12,

שלום המחשב שלי - מחשב נייח windows 8.1 מעבד : intel core i5-4690 lga1150 tray כרטיס מסך : sapphire radeon r9 280x 3gb hynix original 8gb ddr3 1600 לדעתי מחשב כזה אמור להריץ חלק משחקים כמו fifa 14 ו13 נכון? הבעיה היא שדווקא במשחקים האלו אני מתחיל את המשחק והכל רגיל וחלק ואז המשחק מתחיל להאט קצת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש רעידות ותקיעות קטנות והמשחק נהיה איטי השאלה למה זה קורה רק בפיפא האם יש לזה קשר שזה משחק פרוץ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by roey312,

שלום לכולם! העברתי את המחשב שלי ממארז אחד לאחר ולאחר ההרכבה חיברתי לחשמל והמחשב לא נדלק, המאוררים של הכרטיס מסך מנסים להידלק כאילו מתחילים ועוצרים. חיברתי את הספק המאוורר בלבד כשהוא מחוץ למחשב והוא הפעיל אותו,רעיונות לפתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Omri Avraham,

שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…

18. אז ככה מזערתי את הGTA IV והמחשב בקושי הגיב עד שנפתח מנהל המשימות לקח זמן וכשנפתח ראיתי 100 אחוז מאמץ על דיסק קשיח ... אני כבר מועצבן רצח מהעניין המזד**ן הזה של ה100 אחוז = מחשב מגיב לאט או נתקע כשיש 100 אחוז (אבל לפעמים מגיב בסדר), פעמיים היה במעבדה ולא זוהה כלום .. זה מחרפן ! תודה לעוזרים .

• 36 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?

20. Started by balo45,

התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב, המחשב רץ בצורה טובה עד הפעלת משחק כלשהו, המסך פשוט הופך לשחור תוך דקות, כאילו נכנס למצב שינה אך המחשב עדיין דולק. עדכנתי דרייברים והבעיה נמשכת. תודה

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by hadarelk,

שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by popop,

המחשב נקנה לפני שנה ועד לפני מספר שבועות לא יצר רעשים. עכשיו הוא מרעיש מאוד ואין לי מושג מאיזה חלק הרעש..הוא מרעיש בעיקר בכמה הדקות הראשונות שמפעילים אותו ואח''כ הוא ממשיך אך ברעש נמוך יותר. זה נשמע כמו מאוורר. ניקיתי את המחשב עם מברשת מבפנים ובאמת יצא הרבה אבק וגם ניקיתי את הפתח התחתון שמנקז את כל האבק החוצה ועדיין הוא עושה רעשים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Hender75,

התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by elibugi12,

היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך GT610, כרגע המסך מחובר לVGA שבלוח אם. המסך עובד, הספק מאיכות טובה עובד, הכבל תקין, המאוררים עובדים חיברתי כבל DVI לכ"מ זה לא עוזר, הכבל עצמו תקין. יכול להיות שהמחשב עולה לאט יותר אבל אין ציפצופים חריגים הוצאתי והככנסתי את הכרטיס, לא עזר, לא ידוע לי על קפיצת מתח, עומס עודף או ריח שרוף כיביתי בלילה הדלקתי בערב, מסך לא נדלק יש רעיונות ? אז זה הספק, האם ספק חדש 380 של אנטק יספיק לי ? אני עדין לא רוצה להוציא אותו מהאריזה לא מתליח לעשות חיפוש באתר כדי למצוא מתי בערך קניתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים