תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה. יש לי במחשב 3 הארד דיסקים: 1) Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 2) WesternDigital 1TB 3) Samsung 1TB כשהייתי נכנס WD,אז למערכת היה לוקח משהו כמו 5 שניות לעלות את כל התיקיות, שזה הרבה זמן(ויש משהו כמו 15 תיקיות, שזה לא הרבה). א) עם איזו תוכנה מומלץ לעשות בדיקה ? ב) האם יכול להיות שבגלל שהמחיצה לא הייתה מסומנת כ-Active בתוך DiskManagament, אז לכן הייתי צריך לחכות ? תודה מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: למעלה מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצורב שלי כן תומך על 4X אבל שאני מכניס את הדיסק שקניתי זה פשוט נותן לי מהירות כתיבה הכי נמוכה 8X ואני צריך לצרוב ע 4X.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אינני יודע אם זה פורסם כבר או לא, אבל לדעתי זה שווה פרסום מחדש גם אם זה כפול. כולנו כבר חכמים גדולים ויודעים שדפדפן IE הוא לא בדיוק פאר היצירה, ולכן רובנו משתמשים בדפדפנים מבוססי Firefox. למרבה הצער, לא כל מפתחי האתרים הפנימו את השינוי הזה, ובוודאי שכל אחד מכם נתקל לא פעם באתר שלא נטען טוב ב Firefox ודורש להיפתח דווקא ב IE. אז נכון, כולנו רצים מהר ל program files ומנסים להפעיל את הענתיקה שנקראת IE ואיכשהו אוכלים את הצפרדע, אבל עדיין זה לא הכי נוח. התוסף הבא - כך לפחות מהתרשמות ראשונית שלי, ישים קץ לסבל הזה ויגרום לנו לשכוח - בתקווה את IE. כל מילה נוספת מיותרת. תיהנו. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ie-tab-2-ff-36/ את הפוסט פתחתי בקטגוריה הזו היות והדבר יפתו…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק רץ חלק אבל כל פעם שמגיע קטע של טעינת קטע המשך המשחק נתקע , הוא כותב שהוא טוען אבל נתקע על זה (המוסיקה של המשחק ממשיכה לעבוד ברקע ,הסמל של הטעינה זז ובמנהל המשימות הוא פועל) לפי מה שקראתי יש את הבעיה הזאת לעוד אנשים שחלקם הצליחו להיפטר זמנית מהבעיה , אני לא . זה מה שניסיתי בנתיים ממה שראיתי בפורומים לכבות FXAA U ואת volumetric fog בהגדרות גרפיקה במשחק לעדכן דרייברים למחוק קבצים מתקיית temp לתקן קבצי DLL לעשות תיקון לקבצים דרך התוכנה UPLAY (ממנה קניתי את המשחק) לבטל זמנית את האנטי וירוס ביטול Windows Aero למחוק את השמירות ולהתחיל מחדש כרגע אני מוחק ומתקין מחדש , נראה אין ילך (אני לא אופטימי , ניסו את זה כבר ) עידכון : מחקתי והתקנתי מחדש , המצב יותר גרוע , המשחק…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד חזק המכיל גם כונן SSD. לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, כל תוכנה שאני פותח לוקח לה המון זמן להיטען, אפילו לדפדפן (כרום) לוקח נצח עד שהוא עולה. בקיצור המחשב נהייה ממש ממש "כבד". ניסיתי לסרוק וירוסים - אין. ניסיתי להריץ קומבו פיקס אבל בגלל שזו מערכת הפעלה win 8.1 - אי אפשר. מקום בהארד דיסק - יש. אני אפילו מריץ Ccleaner בקביעות. מה עוד עלי לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
טוב.. זה דיי עצוב וזה קרה, אבל נשפך לי משקה מוגז על העכבר. מדובר בעכבר LOGITECH G700, ולכל אלה שחושבים שאני לא מתייחסת יפה לציוד שלי - זה קרה בבסיס.. בדיוק כשהורדתי את העיניים לשנייה מהלפטופ והעכבר. (כמעט איבדתי במקרה את הלפטופ.) בכל מקרה, העכבר עובד. אבל האפטר לייף שלו לא כל כך טובים, חלק מהמקשים.. נדבקים. כשאני משחקת משחקים אני מרגישה את איך שהמקש נדבק לפני שמשתחרר, וחלק מהמקשים כמעט ולא עובדים עד שאני לוחצת חזק. עכשיו הכנסתי את העכבר לעונש בשקית אורז שיספוג את הלחות, אבל זה עוזר.. לאיזה עשר דקות לפני שזה חוזר על עצמו. השאלה שלי אם יש פתרון יותר מתקדם לזה, כמו ספריי מיוחד שמשחרר לחצנים נדבקים, או אולי משהו שיכול לעזור לי להסיר את הלכלוך? חשוב לי לציין שאני רוצה…
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב G2020 עם 8 גיגה זיכרון וכל פעם שהוא מפעיל גוגל כרום - כמה דפדפנים המחשב מגיע בקלות ל 7-8 גיגה PF ואז הארד דיסק נחנק הסתכלתי על המנהל משימות שם כל כרטיסיה לקחה בין 1.5-2 גיגה' בייט זה מטורף !!!! אם אני אפעיל דפדפן או שניים המחשב יצליח לסחוב אבל עם 5 דפדפנים הכרום פשוט גומר את המחשב הכמות זיכרון שהגוגל כרום לוקח זה הזוי !!!!! דווקא במנהל משימות התוספים לא לוקחים הרבה ושללתי את הבעיה שזה נובע מהם . שאחי עובד על ה FF פותח 20 דפדפנים והמחשב עובד סבבה שאני אומר המחשב הכוונה לזיכרון .. כדי לעבוד עם גוגל כרום " בכיף " צריך 16GB RAM ואני לא צוחק . אם כל דפדפן לוקח 1.5-2 גיגה' ואני מדבר על אתרים מצחיקים לא כבדים בכלל SCORES 365 , ZAP , אפילו סתם אתרים עם מידע בלי פלאשי…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, היה לי מסך כחול היום היה כתוב שזאת אשמת הדריבר של הכרטיס מסך ATI ויש לי את ה6850 של SAPPHIRE אני עם E8400 ולוח P35 כאשר המעבד OC ל 3.6 איזה תוכנה יש לבדוק את התקינות של הכטיס מסך? בתהליך עלית המחשב. וOC בוטל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-