תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע שיחקתי לי COD MW2 ולפתע המחשב קפא. לאחר ריסטרט הכל הסתדר והמשכתי לשחק כרגיל. לפני כמה ימים, הבעיה קרתה פעם נוספת, רק שהפעם גם היה גארבייג' בצהוב וסגול על המסך. הפעם אחרי ריסטרט הגארבייג' נשאר וה-WINDOWS עלה ברזולוציה של NOKIA 6230. הוצאתי והכנסתי את הכ.מ., כולל חיבור מחדש של חיבור החשמל שלו וזה לא עזר. הבאתי כרטיס מסך GF7900 וחיברתי אותו במקום. ובזמן העליה אני מקבל צפצוף ארוך+שניים קצרים שלפי הביוס שלי (AWARD) מצביע על בעיה בכ.מ. יש לי כרטיס מסך אחר מחבר HD 48XX, לא זוכר את הדגם המדוייק, והסימפטומים המופיעים בדיוק כמו במקרה האחרון. עכשיו נוסיף למשוואה את העובדה שבזמן הסערה של לפני שבועיים, היו שלוש נפילות חשמל בבית. נכון שעבר זמן, אבל ייתכן שהנזק מת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש מסך LCD אבל הוא לא יכול להפעיל אותו, תיאור יותר מפורט: מדובר במסך LCD מסוג F51e תוצרת ACER. הבעיה במסך היא שכשאני מדליק את המסך אז רק המנורה הקטנה בצד נדלקת, אבל המסך לא מציג תמונה. ניסיתי במחשב אחר והבעיה נשארה, אפילו כשאני מנסה להכנס לתפריטים של המסך, המסך לא מציג לי אותם.. המסך פועל אצלי כבר 3 שנים בלי שום בעיה.. מה יכולה להיות הבעיה במסך הזה? מי שמבין בזה שיעזור לי בבקשה, תודה
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלח אלי תמונה של הדפדפן כל חיפוש שהוא עושה בגוגל הוא מקבל הכול כמו ג'יבריש הוא לא יכול להיכנס לאתרים שלא נמצאים אצלו במועדפים אני מצרף תמונה בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד שלי לא מזהה את הרשת האלחוטית שלי, אציין שעבדתי עם הרשת עד אתמול והיום משום מה המחשב נותק ומאז הרשת לא מוצגת ברשימת הרשתות. ברשימה מוצגות רשתות זמינות אחרות אך לא הרשת הביתית שלי. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 33.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בבעיה גדולה מאוד. הרכבתי מחשב והייתה לי בעיה כל הזמן היה לי שגיאות עם תוכנות (דו"ח שליחה למיקרוסופט) אז הלכתי למעבדה ובקיצור הם נתנו לי זיכרון בהשאלה ופתאום לא היה לי שום בעיות אז החלטתי שאני יחליף את הזיכרונות והיום קיבלתי אותם. אז בהתחלה הפעלתי כל מיני תוכנות ולא היה שום בעיות הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועבד בסדר גמור , הפעלתי את GTA SAN ANDREASS ופתאום יש לי את השגיאה הזאת. את שתי המחשקים הצלחתי להפעיל עם הזכרונות הקודמים. אז אני לא יודע מה לעשות?? מה להחליף עוד פעם?? אולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם (כי במדריך שבא עם הלוח יש רשימה של זיכרונות אבל הזיכרון שלי לא נמצא שם) הלוח הוא M2N-E ASUS והזכרונות הם TWINMOS DDR2 512X2 667 CL5. אני יפעיל את התוכנה MemT…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הוא די עתיק. אני מעריך בערך 10 שנים. עד יום חמישי לפי מה שסיפרו לי, עבד אחלה. מהיר, כמו שצריך. מיום חמישי, התחיל לעשות בעיות. עד שהווינדווס עולה, אפשר לצאת למחמה בעירק וגם לסיים אותה. אני מדבר על משהו כמו 15-20 דקות ואולי יותר. בסופו של דבר כשהוא כבר עולה, תוכנות נפתחות מאוד לאט. למשל, את דפדפן כרום לקח לו בערך 6 דקות לפתוח, כלומר מזמן לחיצה על צלמייתו של הדפדפן ועד לעלייתו בפועל, עברו בערך 6 דקות. מצד שני, קרה לי לטווחי זמן קצרים, שלמשל הצלחתי להעתיק קבצים מDOK אל המחשב בצורה מהירה וגם להפעיל התקנה של תוכנה ולהפעילה לאחר מכן, במהירות נורמלית לחלוטין. התוכנה שהתקנתי, הייתה speedfan ושם הסתכלתי בנתוני ה- SMART של הכונן. הכל שם על OK ירוק ולא ניראה, על פניו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ברשותי ווינדוס 10 64 ביט מחשב נייד דפדפן מוזילה הכי עדכנתי 57 גירסה ועד היום הכל היה בסדר כשאני היתי נכנס לאתר גוגל לא היה נפתח לי החיפוש של האתר עצמו אוטומטתי עם הכניסה לאתר והיום הבוקר אני מדליק את המחשב נכנס לאינטרנט שזה הדף הבית אצלי ואז הבעייה החלה לקרות יש לציין שלא ביצעתי שום דבר במחשב אתמול שום דבר לא הורדתי לא התקנתי לא שיניתי לא נגעתי בכלום אני לא גולש לאתרים לא אמינים רק אתרים ישראלים יוטיוב נענע וכה' מישהו יודעים אך מבטלים את הפתיחה של החיפוש האתר עצמו? אני צילמתי תמונה להמחשה שתדעו מה נפתח לי ורק אם אני לוחץ עם העכבר על מקום ריק אז זה נסגר ושוב נפתח אם אני עושה רענון לאתר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה. מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE. בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד. פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובב והכל נראה יחסית פיקס. מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מתאם USB 802.11B/G של 3COM מסוג 3CRUSB10075 וכשראיתי שהוא מסוגל לעבוד ב54MBPS רק על USB 2.0 (ובמחשב הפנטיום 3 הישן שלי יש רק USB 1.1), החלטתי לקנות כרטיס PCI USB 2.0 כדי להוציא את המיטב מהכרטיס ולא לעבוד רק ב 11MBPS... הבעיה היא שעכשיו התקנתי את מתאם ה WiFi מחדש על כרטיס ה USB 2.0, אבל התוכנה של 3COM שנקראת WLAN (כמה מקורי) לא מסכימה להעלות את המהירות ל54MBPS. השאלה היא כזו - האם ייתכן שכרטיס ה USB שקניתי בעצמו לא עובד על USB 2.0 כי לוח האם לא תומך או משהו כזה? לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מ Everest או שפשוט לא חיפשתי נכון, אז אם למישהו יש רעיון כלשהו אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המחחשב נותן לי מסכים כחולים בתדירות גבוהה אם משיהוא יודע איך מסדרים את זה אני ישמח לדעת עוד קצת אינפורמציה מwho crashed On Fri 25/03/2011 08:20:49 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032511-21278-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF80002A98EB0) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel fail…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי ספק (הלך שמה סליל,אולי נשרף גם שנאי,לא ממש שמתי לב) בכל מקרה,קניתי ספק חדש (500w של hec). הכל עובד יופי,אבל הארדיסק אחד לא מזוהה. ניסיתי לחבר אותו עם הכבלים של ההארדיסק השני,לא עבד. הוא ממש מתחמם,אז הוא מקבל חשמל על בטוח,כך שהבעייה בטח לא בספק (מה גם,ההארדיסק השני שלי עובד יופי) ההארדיסק הוא 80gb של WD ב S-ATA I. יש מה לעשות או שהלך ההארדיסק טוטאלית?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-